...بیان شما فوق العاده اشتباهه
نباید ما برای پشتیبانی از سخن خودمون (اگرچه درست هم هست) حق رو زیر پا بگذاریم
هویت جعلی یعنی اونی که برای ما نیست و فارسی دری هم اینی که شما میگید نیست
لطفا از خودتون زبون اختراع نکنید
این فروم هم فروم ادبی نیست
من املام بده! فارسیم بده! آیا این دلیل میشه که از آزادی لینوکس محروم بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اجازه بدید هرکس با زبون و درک خودش صحبت کنه
من با غلط های املاییم و یکی دیگه با زبون کتابی و دیگری با زبون کوچه بازاری
همه بچه بالا شهر و محله های باکلاس نیستند دوستان! یکی هم مثل من بچه ساده و خاکی جنوب شهره و اینجوری حرف میزنه!!
چطور وقتی بحث مذهبی میه همه رگشون باد میکنه و جیغ میزنند که هرکس عقیده ای داره! این بحث ها رو به جای دیگه منتقل کنید! و ....
حالا چطور شده که این بحث ها جاش تو فروم ادبیاتی نیست؟؟؟ و به فروم لینوکس منتقل شده؟؟؟
مادری و کهن پارسی (که قدمت تاریخی آن بسیار بیشتر از زبان عربی است و حتی واژگان بسیاری از زبان ما وارد زبان عربی شده)
لطفا قبل از پست زدن بیشتر مطالعه کنید؟
تاریخ پیدایش زمین رو مطالعه کنید و تاریخ پیامبران رو
قبل از اینکه ایران یا ایرانی یا آریایی باشه ...... ببینید چی بوده! عربستان نبوده اما عرب بوده و اون سرزمین هم بوده!
اگرچه فرهنگ ایرانی برتر از فرهنگ عربه اما دلیل میشه برای یک حرف درست و به کرسی نشوندم نظرمون حق رو زیر پا بگذاریم
خوب شما هم مانند بسیاری از دیگر هموطنان به ناگاه دچار میزانی از جوگیری شدید پس لازم است که توضیح داده شود:
۱- من اصلا در مورد فارسی دری یا مانند این صحبت نکردم بلکه منظور من به طور کلی زبان پارسی بود که شاما انواع و اقسام لهجه ها و گویش های می شود مانند گویش های شمالی یا خراسانی فارسی (شیراز) کردی و ایران مرکزی و همچنین سیستانی و بلوچ می شود و پارسی که من از آن صحبت می کنم مجموعه همه این ها است.
۲- این قسمت فروم به نام کافه اوبونتو محل بحث در مورد مسایلی است که به لینوکس و اوبونتو مربوط نمی شود پس من کار غیرقانونی انجام نداده ام.
۳- به شما پیشنهاد می کنم که حتما روی املا خود کار کنید و از گفتن این نکته که نمره املا شما ۱۲ بوده کمی شرمنده باشید چون کسی که نتواند زبان مادری خود را درست بنویسد از دیدگاه من نه بیسواد که کم سواد است!
۴- بچه بالا شهر و پایین شهر هر دو به یک زبان صحبت می کنند و مقایسه آن ها از دیدگاه محل جغرافیایی زندگی هم از زیر مجموعه های همان جوگیری معروف ایرانیان است و بس!
۵- زبان پارسی دارای قدمتی ۷ هزار ساله است زمانی که هنوز بربرهای وحشی از شمال آفریقا وارد صحراهای عربستان کنونی نشده بودند البته زبان پارسی ۷۰۰۰ سال پیش با زبان پارسی ۲۰۰۰ سال قبل و اکنون قابل مقایسه نیست اما این زبان از آن دوران در یک سیر تکاملی قرار داشته یعنی از زبان اشاره ای به علایم و سپس خط رسیده است. محض آگاهی شما هم عرض کنم که کتاب تاریخی مربوط به ایران وجود ندارد که من مطالعه نکرده باشم چون برعکس امثال شما فقط یک لغت تاریخ ۲۵۰۰ ساله را مانند طوطی تکرار نمی کنم بلکه در مورد ۷۰۰۰ سال تاریخ این خاک تحقیق کرده و می کنم.
۶- پیشنهاد می کنم چند کتاب تاریخی نوشته ایرانی ها روس ها و انگلیسی ها را که به ایران مربوط است بخوانید نه اینکه فقط عکس مجسمه ها و کاخ های قدیمی آن را نگاه کنید.
۷- سخن گفتن این چنین نیازمند خواندن زیاد و درست نوشتن است و به بالا شهری و پایین شهری ربطی ندارد بلکه به سطح و چگونگی مطالعه مربوط است.
۸- سخن پایانی: اگر کسی خود را به تاریخ و ادب و فرهنگ این خاک کهن وابسته می داند و به آن تعلق خاطری دارد باید در حفظ همه آثار فرهنگی آن کوشا باشد چه آثار هنری و تجسمی و چه آثار ادبی. وظیفه هر ایرانی است که با صحیح به کاربردن واژگان فارسی در نگهداری از زبان مادری خود کوشا باشد و تا جای ممکن از ورود واژه های غیر ایرانی به زبان خود جلوگیری کند. اینک اعراب مدعی تغییر نام خلیج همیشه پارس به خلیج عربی هستند و در آینده هم که از هم اکنون زمزمه هایش به گوش می رسد مدعی ابداع زبان مادری ما توسط اعراب خواهند شد آنچنان که دروغگوی شیاد بیسوادی مانند ناصر پورپیرار از اعضای حزب کمونیست سابق، منکر وجود ایران قبل از اسلام شده و زبان فارسی را زاده زبان عربی می داند!