سلام
یک جمله ای هست که مرتب اینجا تکرار می شه (منم یک زمانی فکر می کردم درسته) اینه:«اگر چشم ها زیاد باشه چاله ها کم عمق اند» یا یکچیزی تو این مایه ها که منطقا درسته ولی به نظرم درکل چرته!
جامعه ی آزاد(comunity) توانایی رقابت با ابر شرکتهای تجاری زالو صفت! را ندارد. یعنی از اول هم نرم افزار آزاد به قول استالمن ارائه نشده بود که با چیزی رقابت کند. ولی الان بیشترین توسعه هسته ی لینوکس را توسط شرکتهای گنده! انجام می شود که اگر کسی هم بخواهد نمی تواند با این سرعت سر در بیاورد. من چندسال هست که به لینوکس و پروژه های دیگری که توسط غول های سرمایه داری هدایت می شوند شرم دارم که بگم نرمافزار آزاد. ورود غول های سرمایه داری به معنای از بین رفتن جامعه ی آزاد و کنترل جامعه ی آزاد روی محصولات آزاد هست.
این مقدمه بود
حالا درباره ی سوال نظر سنجی : از عنوان معلومه . تاحالا چندتا سورس کد رو خوندید منظورم از خوندن دانلود کردن سورس کد نیست! منظورم از خواندن درک فرآیند ها یا توانایی تغییر در عملکرد برنامه است
با این تعریف من خودم شاید ۳-۴ تا برنامه خوندم (اونم همون اوايل) و همه می دانیم خوندن سورس نرم افزار موجب برتری نمی شه (به جای رقابت همکاری کنید!-برتری چیز چرتیه!)
نکته:اگر چیزی گفتم فقط نظر خودم هست و نه حکم.
ممنون