انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: امکان دسترسی کامل بدون استفاده از پسورد  (دفعات بازدید: 3403 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2375
پاسخ : امکان دسترسی کامل بدون استفاده از پسورد
« پاسخ #15 : 30 بهمن 1393، 10:54 ق‌ظ »
امروز خواستم برم داخل فولدر opt اوبونتو بهم پیغام میده که شما اجازه دسترسی نداردید!!! یعنی چی آخه سیستم خودمه باید دسترسی داشته باشم.
اصلاً چنین چیزی نیست. دسترسی به opt نیاز به اجازه دسترسی نداره (عکس)
خروجی این‌ها رو بذار:
$ sudo ls -lah /opt
$ whoami
$ groups

بسیار ممنونم. الان اجازه دسترسی رو با دستور chmod عوض کردم. این مشکل تو بیشتر فولدر ها وجود داره. مثلاْ فولدر www برای آپاچی هم اجازه اضافه کردن حذف یا ویرایش رو نمیداد. ولی با همون دستور اجازه دسترسی رو عوض کردم. ولی در کل برام بی معنی هست که برای تک تک چنین فولدرهایی اجازه دسترسی عوض کنم.
داداش گندو داری می‌زنی به سیستم. مگه الکیه که هر جا دلت خواست chmod بزنی؟ سرشون درد نمی‌کرده که. حتما یه دلیلی داشته که اینطوری ساخته‌ن سیستم رو.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
پاسخ : امکان دسترسی کامل بدون استفاده از پسورد
« پاسخ #16 : 30 بهمن 1393، 02:30 ب‌ظ »
مثلاْ فولدر www برای آپاچی هم اجازه اضافه کردن حذف یا ویرایش رو نمیداد. ولی با همون دستور اجازه دسترسی رو عوض کردم. ولی در کل برام بی معنی هست که برای تک تک چنین فولدرهایی اجازه دسترسی عوض کنم.
خوب نباید عوض کنی :) دایرکتوری www برای استفاده عمومی نیست. باید توی Apache تنظیم کنی که از یک دایرکتوری مثل public_html یا htdocs توی home کاربر خودت استفاده کنه. اینطوری نیاز به chmod نیست.

پیشنهاد من ابتدا خوندن یک کتاب در مورد گنو-لینوکس هست که ابتدا ساختار سیستم رو یاد بگیری و بعد شروع به انجام چنین تغییراتی بدی که کل سیستم رو بهم نریزی.