سلام دوستان
ببخشید هر از چند گاهی به علت بیماری و ... دیر جواب میدم به تاپیک و ... .
چرا با pip نصب نشه؟ می تونید pip رو جز پیش نیازهای برنامه کنید. پکیج منیجر pip می تونه آپدیت yt-dl رو هم مرتب انجام بده. چون youtube-dl برنامه ایه که مرتب آپدیت میده؛ حتی شده روزی چندتا آپدیت (ارتقا ورژن) بدن! فکر کنم با هر باگ-فیکس یک نسخه انتشار می دن
فکر بسیار خوبیه
دوستان دقت کنند همانطور که dorf گفت این برنامه زود به زود آپدیت میده و توسعه خوبی داره و مدام سایت های جدید رو اضافه میکنه . برای اینکه ببینید علاوه بر یوتیوب و آپارات از چه سایتهایی پشتیبانی میکنه
این لینک رو ببینید
- این دانلود منیجر در مرحله ای هست که بشه به omgubuntu و... گفت بررسیش کنند و براش پست بذارن؟
قسمت کامندلاین برنامه در حدی هست که بشه همچین پیشنهادی داد ولی قسمت گرافیکی برنامه هنوز در اون حد نیست
ولی حمیدرضا داره روی قسمت گرافیکی کار میکنه و انشالله آماده میشه
- برای suspend/hibernate هم پسورد روت میگیره؟
password_input=`zenity --forms --t ...
- نمیشه از dbus استفاده کرد برای خاموش کردن؟ همونطوری که وقتی معمولی از Desktop سیستم رو خاموش می کنیم نباید جایی پسورد بدیم
با استفاده از dbus در اوبونتو میشه بدون نیاز به پسوورد سیستم رو خاموش کرد و خیلی قابلیت خوبی هست ولی متاسفانه چون در همه توزیع ها جواب نمیده مجبور شدم از کد فعلی استفاده کنم که روی توزیع های دیگه هم جواب بده
سلام.
قابلیت دانلود از یوتیوب خیلی عالیه.
فقط یه سوال. هنوز این دانلود منیجر توی کرومیوم کار نمیکنه؟
چون من فیلم های یوتیوب رو با کرومیوم میبینم فقط.
مرسی ممنون
این قابلیتی که اضافه شده مثل فلش گات وابسته به مرورگر نیست! فقط کافیه لینک صفحه یوتیوب رو به برنامه بدی مثلا
pdmt -l "https://www.youtube.com/watch?v=MMwXF9Kveus" -y
مثل قبل برای لینک دادن عمل میکنی و بعد از سوئیچ l لینک صفحه یوتیوب و ... رو میدی و آخرش هم سوئیچ y رو اضافه میکنی
واسط گرافیکی هم که خودش راهنمایی میکنه
یه پیشنهادم دارم ای کاش یه گزینه هم میذاشتین که فایلارو با هم دانلود نکنه وقتی یه دانلود در حال اجراعه لینک دوم میدیم بهش بره تو صف دانلود به عنوان یک گزینه اضافه بشه که هرکی خواست روشن کنه مثلا
سلام
چرا از صف دانلود برنامه استفاده نمیکنی
چنتا از دوستان درباره ایجاد محدودیت سرعت پرسیدند که چه جوری میشه این کار رو کرد (در وبلاگ هم توضیح دادم
) به این شکل عمل کنید
pdmt -l "https://www.google.com/images/srpr/logo11w.png" -o --max-download-limit=10k
اینجوری دانلودتون به یه سرعت خاص (در این مثال به 10k ) محدود میشه