به هیچ وجه قصد توهین یا بیارزش معرفی کردن کار سازنده برنامه (persiandm و pdmt) رو ندارم
فقط برام سؤال هست
برنامه uget هم قابلیت استفاده از aria2 رو داره و برنامه شما(persiandm و pdmt) هم که با aria2 کار میکنه
لطفا توضیح بدید برتریها یا تفاوتهای برنامه شما در مقایسه با uget چیه
دوباره تأکید میکنم قصد توهین یا تحقیر یا ... رو ندارم فقط برام سؤاله
با تشکر از دوست عزیزمون آقای امیر صمیمی
چه توهینی،خواهش میکنم
PersianDM خیلی کار داره تا شبیه یه دانلود منجر بشه ، انشالله PDMT که به یه جاهایی رسید و تکمیل تر شد میرم سراغ اون
اما PDMT
ببین PDMT یه دانلود منجر تحت ترمینال هست!مقایسش با UGET درست نیست .
و قابلیت هایی مثل تنظیم ساعت شروع و پایان دانلود و خاموشی و صف دانلود ... رو برای شما تحت ترمینال فراهم میکنه(البته فکر میکنم uget قابلیت تنظیم ساعت شروع و پایان دانلود رو نداره و اگر کاربر بخوات از دانلود شبانه رایگان داخل ایران استفاده کنه نمیتونه)
اینکه PDMT محیط گرافیکی نداره باعث میشه اگر کاربر نخوات میزکار نصب کنه هم بتونه ازش استفاده کنه مثلا با رزبری پای و کوبی برد یا روی یه سیستم خیلی ضعیف که شما تو خونه داری و فقط برای دانلود شبانه استفاده میکنی
PDMT یه کم باهوش تر از UGET هست(در دو مورد)
آریا ۲ رو وقتی تنها استفاده میکردم یا با UGET ، یه وقتایی شروع میکرد به تدریج کانکشن ها رو کم میکرد و fail میشد ( توی وبلاگ نمونه اسکرین شاتش رو گذاشتم) برای همین در PDMT یه تمهیداتی چیدم(قابلیت reconnect که با آپشن -r فعال مییشه ) که این اتفاق نیفته و دانلودمنجر مدام آریا ۲ رو چک کنه و از این اتفاق جلوگیری کنه.
فرض کن شما فایل تنظیمات آریا ۲ رو تنظیم میکنی که برای همیشه با ۱۶ کانکشن دانلود کنه!و اگر اطلاع داشته باشی و امتحان کرده باشی اگر این تنظیم رو استفاده کنی برای فایل های زیر ۱۶ مگ با همون یک کانکشن دانلود میکنه ، شاید بگی مشکلی نیست حجمش کمه
حالا فرض کن تعداد زیادی فایل داشته باشی با حجم های مختلف که خیلیاش زیر ۱۶ مگ باشه ( مثلا ۵۰ تا فایل موسیقی یا ویدیویی کمتر از ۱۶ مگ داری و میذاری برا صف دانلود) PDMT تک تک موقع دانلود خودش حجم این ها رو حساب میکنه و آریا ۲ رو تنظیم میکنه که بتونه با حد اکثر تعداد کانکشن دانلودشون کنه مثلا برای یه فایل ۹ مگی به آریا ۲ دستور ۹ تا کانکشن میده و ...
امیدوارم توضیحاتم واضح بوده باشه
سلام.
متشکرم علیرضا جان. منتظر پیشرفتهای بیشتر persiandm و pdmt و یکی شدنشون و ... هستیم
منتظر اومدن pdmt به مخازن رسمی اوبونتو هم هستم!
موفق باشی
ممنون از لطفت