0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
ایول... همیشه به محض انتشار نسخه ی RC بازش می کردن!اما چه سریع پر شد... You have already received our maximum number of allowed shipments. Please download the CD image and record it yourself.
این ارسال رایگان سیدی، بیشتر برای جذب افرادی هست که هنوز به سمت اوبونتو نیومدند. شماها که قبلاً جذب شدید ، توصیه میکنم صبر کنید توی فروشگاهها بیاد و از فروشگاهها سفارش بدید. بعنوان Donate حساب کنید(15 دلار هزینهٔ پست از اینگلیس، توی جیب کانونیکال میمونه!)
نقلقول از: پیام ابراهیمی در 24 مهر 1388، 09:59 بظایول... همیشه به محض انتشار نسخه ی RC بازش می کردن!اما چه سریع پر شد... You have already received our maximum number of allowed shipments. Please download the CD image and record it yourself.به من هم همین ارور رو می ده ! این معناش اینه که شما در نسخه های گذشته به اندازه کافی سی دی براتون ارسال شده ! اگر با یک اکانت جدید سفارش بدید فکر نکنم مشکلی باشه ٫ من هنوز تست نکردم... تست می کنم اگر Approve شد همین جا اعلام می کنم
تبریک میگم.حالا این اوبونتویی که برای دانلود گذاشتن نسخه آخره؟ میتونم دانلود و نصبش کنم؟ یا نه تغییراتی خواهد داشت؟ (!)
سلام چرا آدرس login نمیاره صفحه کاملا سفیده