سلام دوستان.
من یه جدید اللینوکسی هستم...راستش خودمو یه کاربر حرفه ای ویندوز یا اینترنت میدونم واسه همین فکر کردم راحت از پس لینوکس بر بیام...آخه یه شرایطی پیش اومد الان مجبورم به مدت تقریبا زیادی از یه IBM thinkpad T20 استفاده کنم که خیلی خیلی سیستمش پایینه.مدت ها بود تو فکر لینوکس بودم اینبار دیگه...بگذریم....اولین تجربم با پاپی بود....عاشقش شدم...خیلی محیط دوست داشتنی داره...ولی چند تا مشکل دارم...
1 راجع به نصبش و انواع اون یه توضیح کلی میشه بدید...من ریختم رو سی دی راحت بالا میاد در عرض یه دقیقه.ولی وقتی میخام تنظیماتو آخر کار رو فلش سیو کنم ، سیو میشه ولی دفعه بعد با فلش بالا نمیاد.یعنی فلشو میزنم که تنظیمات برگرده اصلا بالا نمیاد...بعدش راجع به ریختن روی هارد هم بگید.فکر کنم بهتر باشه....در ادامه بگم من دستوراتو دنبال کردم فلش بوت ساختم...حالا چطور باید استفاده کنم.تو بایوس اصلا به عنوان بوت ایبل bootable نمیشناسه...
2 من از طریق LAN به یه سیستم دیگه وصل میشم و بعد به اینترنت...اولین بار تونستم لن وصل کنم خیلی راحت با دو سه تا کلیک ولی بعد ها اصلا نمیشناسه هیچ نتورک دیوایسی رو...اگه بشه یه توضیحی بدید راجع به لن و بعدش هم راجع به کانکت شدن از طریق لن به اینترنت...
3 . شما نوشتید که خیلی راحت درایو های ویندوزو میشناسه ولی مال من نشناخت.باید چکار کنم....درایو ها رم نمیتون Exfat کنم...تو هارد چیز مهمی ندارم (ویندوز که اونقدرا اهمیت نداره) میتونم فرمت کنم به شرطی که مطمئن باشم موارد بالا حل بشه...
4 ضمنا دنیای لینوکس دنیای جالبیه...فکر کنم از این به بعد دیگه ویندوز واسه من بمیره کم کم...خیلی حال داد به من یکی
ممنون میشم اگه کسی جواب بده...ایمیل هم میذارم اگه مستقیم هم میل بدید که چه بهتر...
arash.tajdar@gmail.com
THANK