انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

کدام پوسته را برای سایت www.pythonfreelearn.ir مناسب تر می دانید ؟

صحیفه (پوسته فعلی)
0 (0%)
Fifteenth
4 (80%)
دوهزار چهارده
0 (0%)
هیچکدام ( پوسته جدیدی را در فروم پیشنهاد دهید )
1 (20%)

مجموع آرای اعضا: 5

نویسنده موضوع: یادگیری پایتون با www.pythonfreelearn.ir  (دفعات بازدید: 15173 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
یادگیری پایتون با www.pythonfreelearn.ir
« : 06 فروردین 1394، 02:32 ق‌ظ »
با سلام

از دوستان تقاضا دارم با مراجعه به سایت www.pythonfreelearn.ir از اموزش های رایگان و بدون عضویت سایت استفاده کرده و با نظرات خود اعضای سایت را در ارایه هر چه بهتر سایت یاری کنند .

pythonfreelearn@gmail.com
 \\:D/

آفلاین yaiiaj

• Full Member
  • *
  • ارسال: 108
پاسخ : www.pythonfreelearn.ir
« پاسخ #1 : 06 فروردین 1394، 02:46 ق‌ظ »
بسیار عالی دوست عزیز
تا اوبـونتـو هــست زنــدگـی باید کــرد

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #2 : 06 فروردین 1394، 11:24 ق‌ظ »
نفس کاری که می‌کنید خیلی خیلی خوبه! ;)
اما... این وب‌سایت قراره چه مزیتی نسبت به pysocial.com داشته باشه؟
احتمالا اون وب‌سایت رو دیدید. به نظرم اگر با اداره‌کنندگان پای‌سوشال تماس می‌گرفتید و آموزش‌هاش رو کامل‌تر می‌کردید خیلی خیلی پسندیده‌تر بود.
به هر حال احتمالا شما هم دلایل خودتون رو دارید، فقط می‌خوام بدونم که آیا این دلایل باعث می‌شه که این کارتون به‌صرفه باشه یا نه!

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 06 فروردین 1394، 10:35 ب‌ظ »
با سلام و تشکر

ما قرار است اموزش ها را رایگان و بدون عضویت در حجم کمتر و ویدیویی قرار دهیم . در مورد مزیت من نمی خواهم مقایسه کنم چون فضای اینترنت یک بستر ازاد است و هر کس حق انتخاب دارد . ما اموزش های پایتون را از خط فرمان شروع کرده تا مباحث پایه برنامه نویسی تا برسیم به مباحث فرم ها شبکه وب سرویس ها و برنامه نویسی ویژوال چند سکویی با پای چارم یا کیو تی

با تشکر فراوان

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 06 فروردین 1394، 10:42 ب‌ظ »
 ;) با سلام

من سایت پای سوشال را دیدم سایت خوبی است به سازندگان سایت هم به خاطر سایت خوبشان تبریک می گویم . البته خوشبختانه موازی کاری در کار نیست چون سایت ما شامل ویدیو های رایگان اموزشی است و مسلما مکملی به سایت مزبور است .

آفلاین KInsed1936

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
« پاسخ #5 : 07 فروردین 1394، 12:04 ق‌ظ »
برای شما بهتر از پای سوشیال هست چون هم تصویری است هم اموزش از پایه در ویندوز

آفلاین kayvan90

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #6 : 07 فروردین 1394، 01:19 ق‌ظ »
از اونجایی که سایت شما با توجه به مطالب و نوشته هاتون بیشتر تمرکزش به آموزش های تصویریه
ب نظرم ساختن کانال هایی در یوتیوپ و همچنین آپارات میتونه مفید باشه
با آرزوی موفقیت

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
پاسخ : یادگیری پایتون با www.pythonfreelearn.ir
« پاسخ #7 : 07 فروردین 1394، 02:18 ق‌ظ »
خوب وقتی خودم سایت دارم با یوتیوب چیکار دارم  ](*,) البته به نکته خوبی اشاره کردی انجا بهتر می شود تبلیغ کرد به هر حال حتما به سایت سر بزنید  8)

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
« پاسخ #8 : 07 فروردین 1394، 08:18 ق‌ظ »
ممنون از تلاش خوب شما.
جای خوشحالی دارد که کسانی مثل شما یادگیری زبان قدرتمند پایتون رو ترویج میکنند و دیگر بهانه کم کاربر بودن برای این زبان از بین میره.چون وقتی به مشکل میخوری یا میخوای با بقیه در مورد برنامه نویسی صحبت کنی مثل آدم فضایی بهت نگاه میکنن!
فقط یه سوال برام پیش اومده که برنامه های نوشته شده با پایتون رو میشه قفل گذاری کرد یا نه؟ برای مدل تجاری میگم یا راه دیگه ای وجود داره؟

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 07 فروردین 1394، 09:27 ق‌ظ »
با پایتون هر کاری که بتونی تصور کنی میشه انجام داد پیشنهاد می کنم فیلم های جدید را ببینی و نظر بدهی  :) با پایتون هم می توانی از جمع دو تا عدد تا نوشتن سیستم عامل را انجام داد . ببین در دنیای برنامه نویسی مباحثی مطرح هستند که نرم افزار حسابداری توش گمه  ](*,) شما می توانی حتی در ازار دهنده ترین پروژه ها مثل نرم افزار حسابداری کار های را به گروه پیشنهاد بدی که هم خودت از سر کله زدن با مشتری راحت بشی و هم حتی درامدت هم بیشتر بشود مثلا فرض کن که یکی از دغدغه های گروه این است که نمی خواهد عملیات و الگوریتم کار به دست افرادی بیفتد که می توانند نرم افزار شما را کد شکنی بکنند شما می توانی با نوشتن یک وب سرویس با زبان پایتون و قرار دادن ان در اینترنت کل پروژه را تبدیل بکنی به یک send/get ساده یعنی اگر کسی برنامه شما را decode  بکند تنها چیز یکه نصیبش شود این است که ببیند وقتی دکمه ای را فشار می دهید فقط یک تابع send هست یعنی مثلا یک عملیات چند ده خطی در اپلیکیشن کاربر شده
(text1.text)send
به این کار می گویند برنامه نویسی ابری یا به قول قدیمی ها توزیع شده این کار با پایتون برای یک پروژه ای که بازبانی دیگر نوشته شده است ممکن است البته فقط پایتون نیست سایر زبان ها هم کمابیش این امکانات رادارند  \\:D/

آفلاین yaiiaj

• Full Member
  • *
  • ارسال: 108
« پاسخ #10 : 08 فروردین 1394، 08:48 ب‌ظ »
آقا خیـــــلی عالی!!
فقط سایتتون بخش تماس با ما نداره؟
نیاز میشه ها؟  :lolflag:
تا اوبـونتـو هــست زنــدگـی باید کــرد

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #11 : 08 فروردین 1394، 09:41 ب‌ظ »
شایعه سیستم عامل نوشته شده با پایتون رو شنیده بودم
لینکی ازش داری؟

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #12 : 08 فروردین 1394، 10:42 ب‌ظ »
به سایت www.pythonfreelearn.ir مراجعه کنید
خب یبار گفتین کافیه دیگه الان هم اسم تاپیک همینه هم مرتب میگی بیاین ببینین... 8) 8)
خب همون که پست اول رو گذاشتی اومدیم... ;)

آفلاین سید اشرار

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
« پاسخ #13 : 09 فروردین 1394، 12:03 ق‌ظ »
با پایتون هر کاری که بتونی تصور کنی میشه انجام داد پیشنهاد می کنم فیلم های جدید را ببینی و نظر بدهی  :) با پایتون هم می توانی از جمع دو تا عدد تا نوشتن سیستم عامل را انجام داد . ببین در دنیای برنامه نویسی مباحثی مطرح هستند که نرم افزار حسابداری توش گمه  ](*,) شما می توانی حتی در ازار دهنده ترین پروژه ها مثل نرم افزار حسابداری کار های را به گروه پیشنهاد بدی که هم خودت از سر کله زدن با مشتری راحت بشی و هم حتی درامدت هم بیشتر بشود مثلا فرض کن که یکی از دغدغه های گروه این است که نمی خواهد عملیات و الگوریتم کار به دست افرادی بیفتد که می توانند نرم افزار شما را کد شکنی بکنند شما می توانی با نوشتن یک وب سرویس با زبان پایتون و قرار دادن ان در اینترنت کل پروژه را تبدیل بکنی به یک send/get ساده یعنی اگر کسی برنامه شما را decode  بکند تنها چیز یکه نصیبش شود این است که ببیند وقتی دکمه ای را فشار می دهید فقط یک تابع send هست یعنی مثلا یک عملیات چند ده خطی در اپلیکیشن کاربر شده
(text1.text)send
به این کار می گویند برنامه نویسی ابری یا به قول قدیمی ها توزیع شده این کار با پایتون برای یک پروژه ای که بازبانی دیگر نوشته شده است ممکن است البته فقط پایتون نیست سایر زبان ها هم کمابیش این امکانات رادارند  \\:D/

نه نمیتونی باش سیستم عامل بنویسی چون پایتون یه زبان مفسریه.
عموما مشتری نرم افزار حسابداری تمایلی به توزیع شدگی برنامه ندارند.
درضمن توزیع شده و ابری مفاهیم جداگونه ای هستند.
پیشنهاد
اول خودت پایتون رو یاد بگیر بعد سعی کن آموزش بده

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 09 فروردین 1394، 12:38 ق‌ظ »
آقا خیـــــلی عالی!!
فقط سایتتون بخش تماس با ما نداره؟
نیاز میشه ها؟  :lolflag:

دوست گرامی شما می توانید در پایین هر مطلبی در قسمت نظرات در صورت نیاز کارتان را هم مطرح کنید که تا من تایید نکنم نمایش عمومی داده نمی شود ولی به خاطر شما تماس با ما را هم اضافه می کنم