جسارتا اگه منظورتون از تیکه پروندن منم که ..........
در ضمن باید اضافه کنم هیچ وقت تا چیزی رو امتحان نکنم نه پیشنهاد میدم نه رد میکنم.
قضیه فیلم هم فقط به خاطر وجود مدرک گفتم.
به هر حال هرجوری میلتونه خودتون تو انتخاب محیط کاربریتون مختارید و هیچ احدی هم حق دخالت نداره.
منظورم شخص شما نبود. توی این فضای مجازی بی در و پیکر، خیلیا بهم زخم زدن. قبول کن که آدم حساس میشه.
در مورد چیزی رو تست کردن و نظر دادن، منظورم خودم بود. منظورم این بود که کاملا متوجهم که گنوم چقدر مهمه و چقدر میزکار عالی ای هست و کاملا هم قبولش دارم. ولی به خاطر تامین نشدن برخی نیازهای شخصی، نمیتونم ازش استفاده کنم.
فیلم رو هم که خودمم گفتم شما بذار تا ببینم. مشکلی نداشتم با فیلم گذاشتن شما
من آدم رُکی هستم. مثل بعضیا که میخوان نظر مصلحتی بدن که نه به اینوَر بر بخوره و نه به اونوَر، نیستم.
البته محتویات دنیای گنو/لینوکس، همگی واسه ی من بهترین هستن. حتی میزکارها. هیچ وخ نگفتم فلان میزکار مسخره س یا فلان میزکار عالیه. همه شون عالی ان ولی بر اساس سلیقه ی کاربر. اگه قرار بود هر میزکار طیف مشخصی از سلیقه ها رو ساپورت نکنه، پس این همه میزکار واسه چی به وجود اومده؟ بهتر نبود که مثلا KDE و گنوم و ... یه میزکار واحد پیدا می کردن؟؟ جواب اینه: هر میزکار واسه ی نیاز خاصی طراحی شده و برای اون نیاز بهترین تامین کننده هست. چون همه شون اون فلسفه و فرهنگ لینوکس درشون جریان داره.