سلام.
امروز زدم سیستم اپدیت بشه دیدم حجمش زیاده نگاه کردم دیدم بله گنوم 3.16 قرار نصب بشه سعی میکنم اطلاعات بیشتری بعد از نصب قرار بدم.
حجم اپدیت 375.52 مگ که رو سیستم حدود 1510.85 مگ جا میگیره. تا بعد.
از چی به ۳.۱۶ ؟ روی کدوم توزیع؟
اگه چند پست بالا تر رو میخوندید متوجه میشدید.
به هرحال.
توزیع: آرچ
از گنوم ۳.۱۴ به گنوم ۳.۱۶!!!
البته هنوز نتونستم نصب کنم این اینتر نت بازی دراورده یه چند باری وسط اپدیت قطع شد.
پ.ن:
الان از ارچ با گنوم ۳.۱۶ دارم این پست رو ویرایش میکنم(و طی حرکتی انتحاری تاچ پد را خاموش کردم ](*,)که به علت محو شدن گزینه روشن کردن ان امکان روشن کردنش نیست
سعی میکنم بعد از ریستارت بررسی کنم ایا امکان فعال سازی دوباره وجود دارد یا خیر در حال حاضر به هیچ وجه تاچ پد را غیر فعال ننماید
) سیستم به طور کلی سبک تر حس میشه منتها تو لود اول یکم لگ زد نمیدونم شاید چون برای اولین بار بود.
به هر حال تغییرات سیستم بسیار به جذاب تر شدن ان کمک کردند. مخصوصا جابجایی بخش اعلان ها به بالا و ظاهر شدن انها با انیمیشن نرم وزیبایی به شکل اسلاید به پایین برای نمایش و اسلاید به بالا در هنگام پایان تایم نمایش و تغییراتی حتی در صفحه لوگ این که کاملا قابل مشاهده است انیمیشن ها به نرمی اجرا میشوند و در Gnome Tweak Tool به جای Gnome Tweak Manager هم دکمه ای برای غیر فعال کردن انیمیشن ها در دسترس هست. برای اولین بار مسقیم میتوان از همان منوی Tweak tool اقدام به به روزآوری اکستنشن ها کرد هرچند بعضی از اکستنشن ها هنوز برای ۳.۱۶ بهینه نشده اند اما بسیاری از انان در صورت به روزآوری به خوبی به وظیفه خود خواهند پرداخت. تم کلی این نسل از گنوم به سوی تخت شدن پیش رفته به طوری که تغریبا همه چیز به صورت تخت طراحی شده اند. میزان رم مصرفی سیستم به علت باز بودن اپرا به 1.3 گیگ رسیده است که با بررسی میزان رم مصرفی اپرا به میزان ۴۵۵.۳ مگ به ۸۴۴.۷ مگ رم مصرفی سیستم رسیدم.
این بود تجربه من از اولین برخورد با گنوم ۳.۱۶ به امید روز های بهتر.
پ.ن.2:
بعد از ریستارت هنوز هم نمیشه تاچ پد رو راه انداخت.
پ.ن.3:
راه فعال کردن رو بالاخره یافتم.
کافیه از ترمینال کد
gsettings set org.gnome.desktop.peripherals.touchpad send-events 'enabled'
رو بزنید . در حال حاظر هیچ راه گرافیکی وجود ندارد.