0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
خود mplayer و mpv میتونند این کار رو بدون هیچ چیز اضافهای انجام بدن. به عنوان مثال، smplayer و mpv رو نصب کنید و موتور smplayer رو mpv قرار میدیم. یک فایل تصویری باز کنید و از منوی subtitle گزینهٔ load رو بزنید و زیرنویسهایی رو که نیاز دارید بارگذاری کنید. بعد از همان منوی subtitle گزینهٔ select و secondary track رو انتخاب کنید و هر زیر نویس رو در یکی از این منوها فعال کنید.
ممنون از راهنمایی، مدتی قبل تصمیم گرفتم که بجای mplayer از mpv استفاده کنم اما smplayer خطا میداد که با جست و جو هم به نتیجه ای نرسیدم، عکس ها رو پیوست می کنم .
نقلقول از: Masoud92m در 15 فروردین 1394، 09:55 بظممنون از راهنمایی، مدتی قبل تصمیم گرفتم که بجای mplayer از mpv استفاده کنم اما smplayer خطا میداد که با جست و جو هم به نتیجه ای نرسیدم، عکس ها رو پیوست می کنم .دلیل این خطا رو نمیدونم. اگر از اوبونتو استفاده میکنید، ممکنه نسخهٔ mpv یا smplayer شما از مال من که آرچه پایینتره.
mpv 0.8.3SMPlayer v. 14.9.0
نقلقول از: امید توانا در 15 فروردین 1394، 10:11 بظنقلقول از: Masoud92m در 15 فروردین 1394، 09:55 بظممنون از راهنمایی، مدتی قبل تصمیم گرفتم که بجای mplayer از mpv استفاده کنم اما smplayer خطا میداد که با جست و جو هم به نتیجه ای نرسیدم، عکس ها رو پیوست می کنم .دلیل این خطا رو نمیدونم. اگر از اوبونتو استفاده میکنید، ممکنه نسخهٔ mpv یا smplayer شما از مال من که آرچه پایینتره.دبیان تستینگ دارم، مال من ایناست، یه نگاه کنید اگه ورژن ها درسته برم دنبال راه حلشکد: [انتخاب]mpv 0.8.3SMPlayer v. 14.9.0
mpv 0.8.3-1smplayer 14.9.0.6690-1
[مسعود جان برو دنبالش:کد: [انتخاب]mpv 0.8.3-1smplayer 14.9.0.6690-1
mpv 0.8.3-1در مورد عدد <یک> آخر:عدد آخر بعد از dash که در مخازن آرچ زیاد می بینیم، نشونه چیه؟
با اجرا از ترمینال توضیح اضافه ای برای خطا نمیاره؟
/usr/bin/mpv -noquiet -nofs -nomouseinput -sub-fuzziness 1 -identify -slave -vo xv -ao alsa -nokeepaspect -nodr -double -input nodefault-bindings:conf=/dev/null -stop-xscreensaver -wid 62914591 -monitorpixelaspect 1 -noass -font /home/masoud/.fonts/DroidNaskh-Regular.ttf -subfont-autoscale 1 -subfont-text-scale 5 -subcp enca:fa:UTF-8 -vid 0 -subpos 70 -volume 100 -cache 2048 -ss 8 -osdlevel 0 -vf-add screenshot -noslices -channels 2 -af scaletempo,equalizer=0:0:0:0:0:0:0:0:0:0 -softvol -softvol-max 120 /home/masoud/Downloads/control_Tesla car_with Android_Wear.MP4Error parsing option noquiet (option not found)Setting commandline option --noquiet= failed.Exiting... (Fatal error)