سلام
خود تور هم نگفته اگه داری استفاده میکنی یعنی امنیت کامل هست ....
تو فایر فاکس خیلی کار ها باید کنید
1- قابلیت ریموت دی ان اس فعال باشه
2- هیچ افزونه و پلاگینی که بتونه امنیت کاهش بده نباید فعال باشه مثل فلش !
3- افزونه noscripts نصب کنید اونوقت خودتون بایستی به یه سری سایت ها مجوز بدین که اسکریپت هاش اجرا شن یا خیر دو صورت داره یه حالت دایم و حالت موقت
4- کوکی ..... شما بدون تور میرید یه سایتی کوکی ذخیره میکنید بعد بدون اینکه حواستون باشه با همون کوکی با پروکسی تور میرید همون سایت ........
5- خیلی از دانلود منیجر ها یا برنامه های تحت ترمینال ریموت دی ان اس پشتیبانی نمیکنن وقتی torify میکنید ای پی سایت مورد نظر از دی ان سرور تور بدست نمیاد ! یا از سرور داخلی میاد یا سایر سرور ها
موضوع اخر اینه وقتی به اینترنت متصل هستید نمیتونید بگید امنیت کامل دارم حال از هر سرویسی استفاده کنید سیستم من وقتی امنیت کامل داره که به اینترنت وصل نشه و همشم خودم پاش باشم .........
بله کوکی ها ... اسکریپ ها و تمام مواردی که بهش اشاره کردید کاملا درسته و شکی در اون نیست و من هم نگفتم امنیت توی اینترنت میتونه کاملا تضمین شده باشه ....!!! حرف من اینه که چرا من وقتی از تور استفاده میکنم باید یه عالمه پروسه رو رد کنم تا به یک امنیته به گفته شما نسبی برسم و همون طوری که خودتون دیدید باپلاگین جاوا در تور به مشکل برمیخوریم و این در حالی است که حتما شما از اون دو تا نرم افزاری که گفتم ( هات اسپات و اکسپت شیلد ) توی ویندوز استفاده کردید و میدونید که تقریبا خیلی از دغدغه هایی رو که مطرح شد از سر راه برمیداره ....
و حرفم هم یه جورایی حرف شما هستش من هم میگم تور با این که یکی از مشهورترین نرم افزارها برای امنیت در گشت و گزارهای اینترنتی هست ضعف های زیادی داره ....!!!
در ضمن اگر در مورد تور این قضیه رو مطرح کردم واسه اینکه تو این انجمن زیاد تاکید شده تور بهترینه ولی من دیدم که هات اسپات بهتر از توره و نیاز به این همه درد سری که شما میگین نداره...