انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: برنامه هاي منتخب لينوكس  (دفعات بازدید: 11639 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rasmus

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
  • The Rasmus Is Better
پاسخ به: برنامه هاي منتخب لينوكس
« پاسخ #15 : 14 تیر 1386، 12:15 ب‌ظ »
با سلام و تشكر كامل از sorena كه خيلي صبورانه جواب مي دن و من رو تا حدودي قانع كردن . ولي طرف من چند تا بچه كه فكر مي كنند خيلي بلد هستن و تو كارشون خبره هستن هست . من خواستم مودبانه جواب بدم و پاسخ بگيرم . خوب شروع مي كنم .
اولا كسي شما رو مجبور نكرده كه به اين جور تايپيك ها جواب بدين آقاي مهدي پيشگويي . اگه مايل نيستيد پس جرا جواب مي دين . بذارين كساني كه با حوصله تر هستن جواب بدن . دوما آقاي نفر قبلي من . ببخشيد من يك سوال دارم . شما براي چي به لينوكس مهاجرت كردين . ؟؟؟ به خاطرت نرم افزار هاي اوپن سورس يا آزادي يا ..... . براي اطلاع بيشتر شما بايد بگم كه بيشترين دليل مهاجرت به لينوكس كرنل اون هست كه خيلي بهتر از ويندوز هست . چون لينوكس داراي دو هسته ي مجاز هست در جالي كه ويندوز تنها يك هسته داره . در ضمن من به اون حقي اسم تايپيك رو گذاشتم برنامه هاي منتخب لينوكس كه من يك انسان آزاد هستم . و هر اسمي كه دلم بخواد مي ذارم . شما ناظر انجمن هستين كه نظر دادين .? اگه اسم بد بود خود ناظر اون رو عوض مي كرد كه من بهشون ارادت دارم ( فقط به خاطر دليلي كه اول بحث گفتم sorena ) هر كار ي كردن من درست مي بينم .

من اين جا نيومده بحث كنم ولي اين رو بدونيد كه من تو بحث كردن كم نمي آرم . در ضمن آقاي مهدي پيشگويي شما با كه مدرك و سندي مي گين فقط مايكروسافت و شركت هاي تجاري اون از مهندسي معكوس استفاده مي كند . پس طبق گفته ي شما اصلا احتمال 1% هم وجود ندارد كه برنامه هاي لينوكسي از مهندسي معكوس استفاده كنند . چون شما كلمه ي فقط رو بكار بردين من اين رو گفتم . لطفا از اين دفعه در انتخاب كلمات دقت كنيد . ( لازم نيست كه من زبان فارسي رو به شما ياد بدم ) در ضمن آقاي نفر قبلي من من كجا اسم شركتي رو بد گفتم . مگه شما صداي من رو شنيديد كه مي گين درست بگم شما هم نياز به ياد گيري زبان فارسي دارين . شما من چيزي نگفتم . بلكه نوشتم ...

حالا يك نكته مونده اين وسط كجاي نوشته ي من در قسمت شروع بحث اين تايپيك به گفته هاي شما ربط داشت . من حرف از دانلود برنامه هاي تحت لينوكس زدم . شما حرف از اوپن سورس مي زنيد . مگه من گفتم اوپن سورس هست يا نيست ... من مشكل شما رو نمي فهمم .

در ضمن آقاي مهدي پيشگويي اگه كسي برنامه ايي نوشته كه به همه نشون مي ده و مي گه اگه تونستين مشكلاتش رو رفع كنيد من مي گم اين آدم احمقي بيش نيست . چون مي تونست اون نرم افزار رو بفروشه . به قول دوست من sorena

نقل‌قول

در مورد اینکه گفتید نرم افزار هایی که معرفی کرده اید پولی نیستند. دوست من شما باز نرم افزار آزاد رو با نرم افزار رایگان اشتباه گرفتید. نرم افزار آزاد هیچ منافاتی با پولی بودن آن ندارد. مثالش همین نسخه های تجاری لینوکس که با وجود آزاد بودن پولی هستند.

بحث فروش اون مانع نداره .

« آخرین ویرایش: 14 تیر 1386، 12:28 ب‌ظ توسط farhad1985 »
The Rasmus is better Rock Band

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #16 : 14 تیر 1386، 12:46 ب‌ظ »
تایید میشه

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
« پاسخ #17 : 14 تیر 1386، 02:36 ب‌ظ »
سلام

این تاپیک رو از اول دیدم ولی بهش جوابی نمی دادم. دوستان یکی میاد میگه من می خوام یک کاری رو انجام بدم. شما چرا می گید که این کار رو انجام نده؟ البته باید نرم افزار هایی که استفاده میشن آزاد باشن. اگه قراره نرم افزار غیر آزادی رو تبلیغ کینم فکر نمی کنم جاش اینجا باشه. اگه نرم افزار هایی که می گید آزاد هستند مختارید که هر گونه پست و تبلیغی را در انجمن ها ارائه دهید.
مهدی (پیشگویی) بهتر بجای مخالفت، رقابت کنید. شما اگه نرم افزار آزاد و اپن سورس بهتری دارید بهتره رو کنید و شما هم یک تاپیک مثل همین ایجاد کنید و از دوستان یاری بخواهید.

قرهاد عزیز بهتر بود عنوان تاپیک رو برنامه های منتخب لینوکس نمی گذاشتید.
از اینکه گفتید کسی بیاد کدش رو به صورت رایگان در اختیار همه قرار بده احمقی بیش نیست، فکر کنم این نظر شخصی شماست. در ضمن بهتره توهین به کسی نکنید. شاید در بین ما دوستانی باشند که بنا به علاقه اینکار رو انجام میدن. در ضمن نرم افزارهایی که آزاد هستن خیلی وقت ها عالی تر از نمونه های ویندوزی خود هستند. نمونش آماروک و اکلیپس

موفق باشی
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #18 : 14 تیر 1386، 02:41 ب‌ظ »
مهدی (پیشگویی) بهتر بجای مخالفت، رقابت کنید. شما اگه نرم افزار آزاد و اپن سورس بهتری دارید بهتره رو کنید و شما هم یک تاپیک مثل همین ایجاد کنید و از دوستان یاری بخواهید.
دلیل مخالفتم این هستش که این جور بحثها به هیچ عنوان به نتیجه نرسیده و نخواهد رسید ;)
در ضمن اتفاقا دارم این کار رو می کنم و داره مواردش آماده میشه . فروم جای این جور بحثها نیست و برای رفع اشکل ارائه شده نه پاسخگویی به مواردی که ابلهانه به نظر میرسه ( نظر شخصی)

آفلاین arman_o71

• Full Member
  • *
  • ارسال: 183
« پاسخ #19 : 14 تیر 1386، 07:46 ب‌ظ »
ولي طرف من چند تا بچه كه فكر مي كنند خيلي بلد هستن و تو كارشون خبره هستن هست . من خواستم مودبانه جواب بدم و پاسخ بگيرم .
شما که خیلی با ادب هستین میشه بگید چرا با اینکه از سابقه‌ی دیگران خبر نداری دربارشون حرف میزنی؟

دوما آقاي نفر قبلي من . ببخشيد من يك سوال دارم . شما براي چي به لينوكس مهاجرت كردين . ؟؟؟ به خاطرت نرم افزار هاي اوپن سورس يا آزادي يا ..... . براي اطلاع بيشتر شما بايد بگم كه بيشترين دليل مهاجرت به لينوكس كرنل اون هست كه خيلي بهتر از ويندوز هست . چون لينوكس داراي دو هسته ي مجاز هست در جالي كه ويندوز تنها يك هسته داره .
من که به این دلیل از لینوکس استفاده نمی‌کنم.
یه سوال  آقای چهار نقر قبل من ! (یا بنا به روایتی نفر بعدی من) اگه این امکان توی کرنل ویندوز بود (و شما مجبور بودید ۲۰۰-۵۰۰ دلار  برای ویندوز + هزینه سخت افزار بدهید) شما ویندوز رو انتخاب می‌کردید؟

در ضمن من به اون حقي اسم تايپيك رو گذاشتم برنامه هاي منتخب لينوكس كه من يك انسان آزاد هستم .
کاملا قبول دارم  8)

شما ناظر انجمن هستين كه نظر دادين .?
نمی‌دونم چی بگم به جمله‌ی قبلی خودتون رجوع کنید.
من نمی‌خوام این‌جا فارسی یاد بدم ولی آخر جمله معمولا هم نقطه هم علامت سوال نمی‌ذارن

من اين جا نيومده بحث كنم
من نمی‌خوام این‌جا فارسی یاد بدم ولی برای فاعل اول شخص مفرد فعل شناسه‌ی َم می‌گیرد.

ولي اين رو بدونيد كه من تو بحث كردن كم نمي آرم .
من هم بحث کردن (این‌جوری رو) خوب بلدم.

در ضمن آقاي مهدي پيشگويي شما با كه مدرك و سندي مي گين فقط مايكروسافت و شركت هاي تجاري اون از مهندسي معكوس استفاده مي كند . پس طبق گفته ي شما اصلا احتمال 1% هم وجود ندارد كه برنامه هاي لينوكسي از مهندسي معكوس استفاده كنند .
من هنوز نمی‌فهمم منظور از مهندسی معکوس چیه  ??? معمولا مهندسی معکوس کار غیر قانونی هست و نه مایکروسافت نه دیگران این کار رو انجام نمی‌دن (بیشتر کار cracker هاست)
به قول دوستمون وقتی سورس برنامه هست چه چیزی مهندسی معکوس شده؟

در ضمن آقاي نفر قبلي من من كجا اسم شركتي رو بد گفتم
من نمی‌خوام این‌جا فارسی یاد بدم ولی ...

... براي اطلاع بيشتر شما بايد بگم كه بيشترين ...
...مگه شما صداي من رو شنيديد كه مي گين درست بگم شما هم نياز به ياد گيري زبان فارسي دارين . شما من چيزي نگفتم . بلكه نوشتم ...
میشه لطفا پادکست پست‌های خودتون رو attach کنید؟

حالا يك نكته مونده اين وسط كجاي نوشته ي من در قسمت شروع بحث اين تايپيك به گفته هاي شما ربط داشت . من حرف از دانلود برنامه هاي تحت لينوكس زدم . شما حرف از اوپن سورس مي زنيد . مگه من گفتم اوپن سورس هست يا نيست ... من مشكل شما رو نمي فهمم .
مشکل از من بود که با پست بعدی شما حل شد. (ولی چند تا مشکل دیگه پیش اومد!!!)

در ضمن آقاي مهدي پيشگويي اگه كسي برنامه ايي نوشته كه به همه نشون مي ده و مي گه اگه تونستين مشكلاتش رو رفع كنيد من مي گم اين آدم احمقي بيش نيست . چون مي تونست اون نرم افزار رو بفروشه . به قول دوست من sorena
عقیده‌ی من هم اینه که اگه آدمی این رو قبول داره و توی کشوری زندگی می‌کنه که بیشتر نرم‌افزارهای غیر آزاد و غیر مجانی تقریبا به صورت مجانی به دستش می‌رسه و توی فورم اوبونتو-ای‌آر  پست می‌زنه یه احمقه

این تاپیک رو از اول دیدم ولی بهش جوابی نمی دادم. دوستان یکی میاد میگه من می خوام یک کاری رو انجام بدم. شما چرا می گید که این کار رو انجام نده؟ البته باید نرم افزار هایی که استفاده میشن آزاد باشن. اگه قراره نرم افزار غیر آزادی رو تبلیغ کینم فکر نمی کنم جاش اینجا باشه. اگه نرم افزار هایی که می گید آزاد هستند مختارید که هر گونه پست و تبلیغی را در انجمن ها ارائه دهید.
من از ایشون عذر می‌خوام، حرف چشمک کاملا درسته
« آخرین ویرایش: 14 تیر 1386، 07:48 ب‌ظ توسط arman_o71 »
One of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs.

Robert Firth

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 14 تیر 1386، 10:02 ب‌ظ »
والا چی بگم ولی کلی از وقتم هدر رفت تا خودمو قانع کنم چیزی ننویسم . از کاربرای محترم و اپن سورسی می خوام به این تاپیک جواب ندن و بحث ادامه پیدا نکنه .تا ما ایشون رو قانع کنیم کل موهامون سفید شده
و اینکه واقعا چرا آدم وقتی چیزی رو با دو چشم گرانقدر و ارزشمندش می بینه انکار می کنه من که همچین حماقتی نمی کنم . بی خیال باشین و بخندین ;)

آفلاین Rasmus

• Jr. Member
  • *
  • The Rasmus Is Better
« پاسخ #21 : 15 تیر 1386، 12:03 ب‌ظ »
با سلام به همه . من به هدفم رسيدم . از اين كه شماها رو عصباني كردم عذر مي خوام . من از اين سايت مي رم بيرون تا شماها راحت باشين .
ولي دليل من از اين كار . من از همون اول حرف هاي شما ها رو قبول داشتم ولي مي خواستم بدونم كساني كه پيشكسوت هستن و با تجربه چقدرصبور هست و در بالا بردن سواد علمي بچه هاي كوشا . ولي متاسفانه همه چيز برعكس از آب در اومد . اين يك امتحان بود . آقاي مهدي پيشگويي من از شما رسما معذرت مي خوام . ولي در رفتار خود تجديد نظر كنيد . من از قصد اين تايپيك رو گذاشتم . چرا ؟؟؟ چون من چند بار سوال طرح كردم ولي شما با لحني كم و بيش عصبي با اون برخورد كردين . مثل همين تايپيك كه شما با لحن عصبي با اون برخورد كرديد . در حالي كه شما مي تونستين دلايل قانع كننده اي رو بيان كنيد با نرمي تا جايي براي سوال پرسيدن در مورد مسائل مختلف باشه . لطفا به جواب اولي كه به اين تايپيك دادين مراجعه كنيد .

خوب از ناظر مي خوام اين تايپيك رو پاك كنه فقط يك روز بمونه تا بچه ها اين رو ببينن و بخونن . ولي يك چيز ديگه / لطفا در جواب دادن دقت كنيد . شما گفتين فروم جاي سوال هست . پس چرا شما ها خبر هايي رو در فروم مي ذارين و خبر از ديسك هما يا فرا رسيدن ابونتو جديد رو مي دين .  يا هر گونه اطلاعيه من هم خواستم اطلاعيه بدم .

آقاي arman شما  در كنترل عصبانيت كمي كوشا باشين . در ضمن شما باز هم بايد در ياد گيري زبان فارسي كوشا باشين . غلط هايي كه از من گرفتين بي جا بود . اين جور غلط گيري ها براي مبتدي هاست . اگه كمي دقت كنيد مي بينيد تمام جملات من عاميانه و غير رسمي بود . جملات غير رسمي از قاعده ي خاصي پيروي نمي كند مثلا شما مي تونيد فاعل اول جمله بيارن يا آخر جمله . مثل چي كاره اي علي يا علي چي كاره اي ......

اگه قرار باشه غلط بگيرم كه بايد شب تا صبح از تمام حرف زدنتون من غلط بگيرم . هر چند كه ما رفتيم . به قول مهدي بخندين

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 15 تیر 1386، 12:44 ب‌ظ »
قصد من مزاح بود
اگه بدتون اومده یا بهتون بر خورده واقعا عذر می خوام شرمنده
رفتن شما رو هم من تایید نمی کنم و میگم بمونین و تو مباحث مثل من که newbie هستم شرکت کنین فکر می کنین من چیز زیادی بلد هستم ؟
اتفاقا بر عکس

آفلاین Rasmus

• Jr. Member
  • *
  • The Rasmus Is Better
« پاسخ #23 : 15 تیر 1386، 12:49 ب‌ظ »
سلام . من هم قصد خاصي نداشتم . و از همه معذرت مي خوام لطف كنيد ديگه پاسخ نديد تا موضوع كش دار نشه . بزودي اين تايپيك پاك مي شه .

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #24 : 15 تیر 1386، 03:06 ب‌ظ »
سلام بر دوستان عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه . چند وقتی هست یادگرفتم که به بعضی پست ها جواب نذم مخصوصا اونهایی که معلومه اخرش چی میشه البته کلا دارم میگم من یکسری از تجربیات ناچیزم که تو این چند وقته توی فروم هایی مثل تکنوتاکس و اینجا بدست اوردم رو میگم . اگر می خواستم به پست شما جواب بدم جواب من میشد پست سوم . ببینید اول درباره دوستی که گفته بودند شما اسم شرکت رو بلد نبودید باید بگ ایشون درست گفتند شما نوشتید ادوب در حالی که اسمش ادوبی هست و اسم رودخانه ای پشت خانه مدیر اصلی ادوبی است بر فرض اینکه ادوبی فتوشاپ بزرگترین نرم افزار تجاری در این سی دی شما باشه که این همه تجاری بودنش رو به رخ ما کشیدید باید بگم ادوبی فتوشاپ از کتابخانه qt که یکم بهینه شده و به وسیله اوپن سورس گسترش پیدا می کنه استفاده می کنم الان منبعش رو یادم نیست ولی یادمه منبع مهمی بود به هر حال به دلیل نبود منبع می تونید این حرف من رو رد کنید .
نکته بسیار مهم لطفا توجه کنید :
تا اونجایی که من می دونم در اوپن سورس یک نفر یک کاری رو شروع می کنه و بعد میگه ای مردم من این رو ساختم دوست دارید کمک کنید یا علی . ما که نمی دونیم شاید این سی دی که شما می خواستید بسازید بسیار هم خوب از اب در می اومد و حتی شاید همین اقای پیشگوی خودمون هم از تون حمایت مادی می کرد  :D ;) یا شاید این سی دی شما در روند کاریش تغییر مسیر می داد یا هزار تا چیز دیگه پس به جای اینکه وقت خودت و هزارتای دیگه رو تلف کنی مثل یک انسان عاقل و بالغ اگر دوست داری روی سی دی کار کن و پس از اماده شدن به دست چند تا از لینوکسی هایی که واقعا می تونند کمک کنن برسون و از پیشنهاداتشون و انتقاداتشون بهره ببر .
در حال حاضر اگر مشابه ای برای برنامه ویندوزی در لینوکس نداریم یا داریم و راضی نیستیم از شبیه سازها استفاده می کنیم که میشه گفت مهم ترینشون wine باشه . بعید نیست زمانی برسه که توسعه دهندگان واین این برنامه رو خطری برای جامعه حس کنند و دیگه گسترش ندن اونوقت چی ؟ اونوقت یک شبیه ساز داریم که از برنامه های قدیمی پشتیبانی می کنه استفاده می کنیم . نمی دونم تا حالا فیلم elephants dream رو دیدید یا نه . این یک فیلم هست که به وسیله بلندر و گیمپ و ادوبی فتوشاپ ساخته شده و در فروشگاه بلندر همراه خود فیلم سورسش هم می فروشند و فیلمی با گرافیک بالا هست که حدود 6 ماه طول کشیده تا ساختنش اگر یک موقع دیدید می فهمید که این برنامه چیزی از بقیه برنامه های مثل خودش کم نداره حتی میشه بلندر رو روی موبایل هم اجرا کرد بماند .
روزی که می خواستم کاملا بیام توی لینوکس حدودا یک ماه پیش به خودم گفتم فکر الان تو مردی و اومدی توی دنیا برزخ پس باید با شرایط برزخ خود رو وقف بدی نه دنیای قبلی قرار نیست من به دنیای قبلی احضار بشم و به خاطر همین مثال کوچک تا حالا سعی کردم از لینوکس خارج نشوم البته این به شرایط کاری بستگی داره .
بعدشم ما اینجا جمع شدیم خیلی صادقانه مشکلات همدیگه رو رفع کنیم و اینجا جمع نشدیم که خاله بازی کنیم و یکی رو امتحان کنیم و بگیم شما خلق و خوت اینجوری هست .
امیدوارم موفق و پیروز باشید اگر یه جاهایی تند رفتم خلاصه ببخشید مجبورم از دنیای خودم دفاع کنم
شاد باشید  ;)
« آخرین ویرایش: 15 تیر 1386، 03:29 ب‌ظ توسط محمد باقر اهتمام »

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
« پاسخ #25 : 15 تیر 1386، 03:51 ب‌ظ »
شرمنده که دارم به این تاپیک جواب میدم........
ولی یکبار چنین بحثی با یکی از دوستام واسه من پیش اومد، طرف به هیچ عنوان قانع نمی شد..!!!! آخرش کار به برخورد فیزیکی کشید (با عرض شرمندگی می دونم این کار من باعث بدنام شدن کاربران دوستداشتنی لینوکس شده) ولی! بعدش اون دوستم قانع شد.......

اگه یه موقع به اینجور مشکلات برخوردید، فقط کافیه آدرس فرد مورد نظر را واسه من بفرستید، در عرض 3 دقیقه مشکل را حل می کنم! ---(شوخی کردم جدی نگیرید!)---

آفلاین arman_o71

• Full Member
  • *
  • ارسال: 183
« پاسخ #26 : 15 تیر 1386، 05:10 ب‌ظ »
با سلام به همه . من به هدفم رسيدم . از اين كه شماها رو عصباني كردم عذر مي خوام . من از اين سايت مي رم بيرون تا شماها راحت باشين .
ولي دليل من از اين كار . من از همون اول حرف هاي شما ها رو قبول داشتم ولي مي خواستم بدونم كساني كه پيشكسوت هستن و با تجربه چقدرصبور هست و در بالا بردن سواد علمي بچه هاي كوشا . ولي متاسفانه همه چيز برعكس از آب در اومد . اين يك امتحان بود . آقاي مهدي پيشگويي من از شما رسما معذرت مي خوام . ولي در رفتار خود تجديد نظر كنيد . من از قصد اين تايپيك رو گذاشتم . چرا ؟؟؟ چون من چند بار سوال طرح كردم ولي شما با لحني كم و بيش عصبي با اون برخورد كردين . مثل همين تايپيك كه شما با لحن عصبي با اون برخورد كرديد . در حالي كه شما مي تونستين دلايل قانع كننده اي رو بيان كنيد با نرمي تا جايي براي سوال پرسيدن در مورد مسائل مختلف باشه . لطفا به جواب اولي كه به اين تايپيك دادين مراجعه كنيد .
تبریک می‌گم رسیدن به هدفتون رو  :D

. اين جور غلط گيري ها براي مبتدي هاست . اگه كمي دقت كنيد مي بينيد تمام جملات من عاميانه و غير رسمي بود . جملات غير رسمي از قاعده ي خاصي پيروي نمي كند مثلا شما مي تونيد فاعل اول جمله بيارن يا آخر جمله . مثل چي كاره اي علي يا علي چي كاره اي ......
نمی‌دونم کدوم آدم مبتدی بود که شروع کرد راجع به تفاوت حرف زدن و نوشتن این چیزها بحث کردن
پ.ن.  من هرچی پست‌ها رو می‌خونم نمی‌فهمم کی راجع به ترتیب فعل و فاعل حرف زده

نقل‌قول
والا چی بگم ولی کلی از وقتم هدر رفت تا خودمو قانع کنم چیزی ننویسم . از کاربرای محترم و اپن سورسی می خوام به این تاپیک جواب ندن و بحث ادامه پیدا نکنه .تا ما ایشون رو قانع کنیم کل موهامون سفید شده
و اینکه واقعا چرا آدم وقتی چیزی رو با دو چشم گرانقدر و ارزشمندش می بینه انکار می کنه من که همچین حماقتی نمی کنم . بی خیال باشین و بخندین
موافقم  :D :D :D :D :D :D
One of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs.

Robert Firth

آفلاین Manwe

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
« پاسخ #27 : 17 تیر 1386، 10:58 ق‌ظ »
فرهاد جان پیشنهاد میکنم فصل اول Linux+ Certification Bible رو بخونی در مورد لایسنس ها کمکت میکنه هر چند میدونم این جواب من باعث کش دار شدن قضیه مشه ولی این مسئله از دید من مهمه که تذکر بدم دوستان باید از تفکر پایریت و Warez بیان بیرون و از طرفی این رو هم مد نظر بگیرن که بهترین کار استفاده از نرم افزار های اپن سرسه توی لینوکس چون هیچ تضمینی وجود نداره که ۱ شرکت در آینده بخواهد لینوکس رو پشتیبانی کنه یا نه نمونش یاهو مسنجره که N ساله نسخه لینوکسش رو توسعه نداده چون براش اونقدری که ویندوز منفعت داشته لینوکس نداشته , و در مورد سور وجودی این سی دی و تاپیک باید بگم اگه بجای درس ادبیات و GNU/GPL دادن به هم دیگه روی این بحث میشد که دوستان نواقص هما رو بگن و نرم افزار برای سیدی جدید پیشنهاد کنن تا حالا به جایی میرسید . من از هیچ کس نمیخوام دفاع کنم ولی ایرانی جماعت یعنی فلیم وار !!!! به دوستان ناظر پیشنهاد میکنم قبل از پیدایش فلیم وار اقدام به حذف موضوع کنن .(‌نظر شخصی من میباشد)

P.S:No offense with anyone
. - .
         \ v /
       \ \   / /
     \ (       ) /
       ^^.^^

آفلاین Arman_gh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
پاسخ به: پاسخ به: برنامه هاي منتخب لينوكس
« پاسخ #28 : 29 تیر 1386، 06:39 ب‌ظ »
من با نظر فرهاد موافقم. به نظر من نرم افزارهای اپن سورس برای کارهای تخصصی به هیچ عنوان به درد نمی خورند و این به علت رابطه بین مشتری و برنامه نویس هست. در نرم افزارهای تجاری شرکت نظرات رو از مشتری می گیره و به وسیله افراد متخصص اون نظرات رو روی نرم افزار پیاده می کنه در حالی که در نرم افزار های اپن سورس خود مشتری باید نظراتش رو اعمال کنه به این معنی که یک متخصص لزوما (و  تقریبا همیشه)‌ این ارتقا را نمی ده.
دلیل اصلی لینوکس که تونسته اینقدر بهتر از ویندوز بشه اینه که اکثر توسعه دهنده های لینوکس متخصصین نرم افزار حرفه ای هستند ولی برای نرم افزار که مثلا بخواد برای تحلیل داده های آماری قرار بگیره این حرف درست نیست و به همین خاطره که در دنیای تخصص دانشگاهی از سیستم لینوکس و مثلا نرم افزار اس پلاس استفاده می کند تا نرم افزار اپن سور   آر که مه بسیار شبیه اس پلاسه.
من پیشنهادم اینه که هر نرم افزار که از یک شرکت معتبر عرضه می شه رو بر هر نرم افزار اپن سورس شبیه اون ترجیح بدید حتی اگه مجبور باشید اونو هک کنید (این رو از تجربیات خودم گفتم :) 

در آغاز که گنو/لینوکس پا به عرصه جهان گذاشت بسیاری گفتند که این شیوه به هیچ وجه کارساز نیست و به درد پروژه های دانشگاهی می خورد که چندتا بچه دانشجو روی آن کار کنند پس از باطل شدن این نظریه و هنگام ورود گنو/لینوکس به بخش سرور بسیاری از ناکارآمدی آن در این عرصه سخن گفتند که با موفقیت ان دهان خود را بستند بعد نوبت به عرصه تجاری)Enterprise( رسید و باز هم همین سخنان تکرار شد و حال دز عرصه دسکتاپ هستیم و باز هم همان سخنان گذشته را بنگرید!
People should not be afraid of their government,Government should be afraid of their people
مردم نباید از دولت هایشان بترسند,این دولت ها هستند که باید از مردم شان بترسند.
پاره ای از گفتگوی میان V و Evey در فیلم V FOR VENDETA که در اصل گفته توماس جفرسون سومین ریس جمهور آمریکا است

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #29 : 07 امرداد 1386، 03:00 ق‌ظ »
سلام
خیلی سعی کردم به این تاپیک جوابی ندم
اما نتونستم
به نظر شما کسی که تا حالا طعم کار گروهی رو نچشیده می تونه در مورد این قضیه توضیح بده؟
به نظر شما کسی که تا حالا لذت کد نویسی و کد به اشتراک گذاشتن رو نداشته صلاحیت این رو داره که در مورد مسئله ی اپن سورس نظر بده ؟
شرکت هایی که نرم افزار تولید می کنند واسه همه ی ماها محترم هستند و ما در بعضی موارد قبول داریم که امکان داریه تو یک سزی مسائل قوی تر باشند
اما به نظر همه ی شما می شه یک نرم افزاری رو که چندین نفر با عشق و علاقه و بدون هیچ چشم داشت مالی نوشتند رو با یک نرم افزار که شرکتی مثل ادوب داره ازش حمایت می کن مقایسه کرد ؟
من تو خیال خودم می گفتم هیچ موقع گیمپ به پای فوتوشاپ نمی رسه اما حالا می بینم هیچی کم نداره
PDF Creator که ما داریم استفاده می کنیم با اونی که شرکت ادوب نوشته قابل مقایسه نیست، چون نسخه ی Free صد پله بالاتره
و و و ........
همه ی اینا جدای از کیفیت یک لذت دیگه داره
لذت ازادی و استفاده قانونی
اگه کسی می گه  من پولی رو ترجیح می دم من نمی تونم بگم نرو بخر
چون نمی تونه درک کنه که تفاوت بین این دو چیه
نمی خوام بیش از این قضیه رو طولانی کنم
اما حیف تو جایی که می شه از نرم افزار free حرف زد و بحث کرد، سر ویندوز دعوا بشه
کاش می رفتید توی تکنوتاکس و بحث راجع به Xfardic  رو می خوندید
کدوم شرکت بزرگی اینچنین فروم هایی واسه تبادل نظر و اطلاعات و ارائه ی مشکلات داره

ببخشید خیلی حرف زدم
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]