ولي طرف من چند تا بچه كه فكر مي كنند خيلي بلد هستن و تو كارشون خبره هستن هست . من خواستم مودبانه جواب بدم و پاسخ بگيرم .
شما که خیلی با ادب هستین میشه بگید چرا با اینکه از سابقهی دیگران خبر نداری دربارشون حرف میزنی؟
دوما آقاي نفر قبلي من . ببخشيد من يك سوال دارم . شما براي چي به لينوكس مهاجرت كردين . ؟؟؟ به خاطرت نرم افزار هاي اوپن سورس يا آزادي يا ..... . براي اطلاع بيشتر شما بايد بگم كه بيشترين دليل مهاجرت به لينوكس كرنل اون هست كه خيلي بهتر از ويندوز هست . چون لينوكس داراي دو هسته ي مجاز هست در جالي كه ويندوز تنها يك هسته داره .
من که به این دلیل از لینوکس استفاده نمیکنم.
یه سوال آقای چهار نقر قبل من ! (یا بنا به روایتی نفر بعدی من) اگه این امکان توی کرنل ویندوز بود (و شما مجبور بودید ۲۰۰-۵۰۰ دلار برای ویندوز + هزینه سخت افزار بدهید) شما ویندوز رو انتخاب میکردید؟
در ضمن من به اون حقي اسم تايپيك رو گذاشتم برنامه هاي منتخب لينوكس كه من يك انسان آزاد هستم .
کاملا قبول دارم
شما ناظر انجمن هستين كه نظر دادين .?
نمیدونم چی بگم به جملهی قبلی خودتون رجوع کنید.
من نمیخوام اینجا فارسی یاد بدم ولی آخر جمله معمولا هم نقطه هم علامت سوال نمیذارن
من اين جا نيومده بحث كنم
من نمیخوام اینجا فارسی یاد بدم ولی برای فاعل اول شخص مفرد فعل شناسهی َم میگیرد.
ولي اين رو بدونيد كه من تو بحث كردن كم نمي آرم .
من هم بحث کردن (اینجوری رو) خوب بلدم.
در ضمن آقاي مهدي پيشگويي شما با كه مدرك و سندي مي گين فقط مايكروسافت و شركت هاي تجاري اون از مهندسي معكوس استفاده مي كند . پس طبق گفته ي شما اصلا احتمال 1% هم وجود ندارد كه برنامه هاي لينوكسي از مهندسي معكوس استفاده كنند .
من هنوز نمیفهمم منظور از مهندسی معکوس چیه
معمولا مهندسی معکوس کار غیر قانونی هست و نه مایکروسافت نه دیگران این کار رو انجام نمیدن (بیشتر کار cracker هاست)
به قول دوستمون وقتی سورس برنامه هست چه چیزی مهندسی معکوس شده؟
در ضمن آقاي نفر قبلي من من كجا اسم شركتي رو بد گفتم
من نمیخوام اینجا فارسی یاد بدم ولی ...
... براي اطلاع بيشتر شما بايد بگم كه بيشترين ...
...مگه شما صداي من رو شنيديد كه مي گين درست بگم شما هم نياز به ياد گيري زبان فارسي دارين . شما من چيزي نگفتم . بلكه نوشتم ...
میشه لطفا پادکست پستهای خودتون رو attach کنید؟
حالا يك نكته مونده اين وسط كجاي نوشته ي من در قسمت شروع بحث اين تايپيك به گفته هاي شما ربط داشت . من حرف از دانلود برنامه هاي تحت لينوكس زدم . شما حرف از اوپن سورس مي زنيد . مگه من گفتم اوپن سورس هست يا نيست ... من مشكل شما رو نمي فهمم .
مشکل از من بود که با پست بعدی شما حل شد. (ولی چند تا مشکل دیگه پیش اومد!!!)
در ضمن آقاي مهدي پيشگويي اگه كسي برنامه ايي نوشته كه به همه نشون مي ده و مي گه اگه تونستين مشكلاتش رو رفع كنيد من مي گم اين آدم احمقي بيش نيست . چون مي تونست اون نرم افزار رو بفروشه . به قول دوست من sorena
عقیدهی من هم اینه که اگه آدمی این رو قبول داره و توی کشوری زندگی میکنه که بیشتر نرمافزارهای غیر آزاد و غیر مجانی تقریبا به صورت مجانی به دستش میرسه و توی فورم اوبونتو-ایآر پست میزنه یه احمقه
این تاپیک رو از اول دیدم ولی بهش جوابی نمی دادم. دوستان یکی میاد میگه من می خوام یک کاری رو انجام بدم. شما چرا می گید که این کار رو انجام نده؟ البته باید نرم افزار هایی که استفاده میشن آزاد باشن. اگه قراره نرم افزار غیر آزادی رو تبلیغ کینم فکر نمی کنم جاش اینجا باشه. اگه نرم افزار هایی که می گید آزاد هستند مختارید که هر گونه پست و تبلیغی را در انجمن ها ارائه دهید.
من از ایشون عذر میخوام، حرف چشمک کاملا درسته