انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه هاي منتخب لينوكس  (دفعات بازدید: 11643 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rasmus

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
  • The Rasmus Is Better
برنامه هاي منتخب لينوكس
« : 13 تیر 1386، 07:25 ق‌ظ »
با سلام به همه ي دوستان عزيز
من تصميم گرفتم برنامه هاي خيلي ضروري رو مثل ادوب آكروبات و فتوشاپ و غيره كه براي لينوكس ساخته شده رو توي يك سي دي جمع آوري كنم .
كار خيلي خوبي هست چون ما در لينوكس/گنو با نرم افزارهاي كاربردي كه توسط شركت هاي بزرگ مثل adobe ساخته مي شن رو كمبود داريم . نرم افزار هاي جايگزين فقط تا حدودي مي تونن كار ما رو را بياندازن. خلاصه چه كساني حاضرند به من كمك كنند . اگه مي شه دوست دارم يك تيم تشكيل بديم .

من دارم برنامه هاي adobe reader 7.0 , winamp,nero ,... رو دانلود مي كنم . بعد اونا رو تست و توي يك سي دي گرد آوري مي كنم . اگه ميشه يك تيم تشكيل بديم . من به تنهايي نمي تونم اين كار رو تموم كنم . نظرتون چيه؟؟
The Rasmus is better Rock Band

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
پاسخ به: برنامه هاي منتخب لينوكس
« پاسخ #1 : 13 تیر 1386، 08:04 ق‌ظ »
غیر از adobe reader هیچ کدوم از برنامه هایی که نام بردید نسخه لینوکسی ندارند.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین ریاضی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 409
« پاسخ #2 : 13 تیر 1386، 08:42 ق‌ظ »
البته nero 3 را برای لینوکس دادن بیرون  ;)
اما خوب متاسفانه پولی هست. جالب اینجاست که نسخه های 64 بیتی را هم داره.

سایت: http://www.nero.com/eng/NeroLINUX.html
« آخرین ویرایش: 13 تیر 1386، 08:44 ق‌ظ توسط ریاضی »

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #3 : 13 تیر 1386، 10:39 ق‌ظ »
با سلام به همه ي دوستان عزيز
من تصميم گرفتم برنامه هاي خيلي ضروري رو مثل ادوب آكروبات و فتوشاپ و غيره كه براي لينوكس ساخته شده رو توي يك سي دي جمع آوري كنم .
كار خيلي خوبي هست چون ما در لينوكس/گنو با نرم افزارهاي كاربردي كه توسط شركت هاي بزرگ مثل adobe ساخته مي شن رو كمبود داريم . نرم افزار هاي جايگزين فقط تا حدودي مي تونن كار ما رو را بياندازن. خلاصه چه كساني حاضرند به من كمك كنند . اگه مي شه دوست دارم يك تيم تشكيل بديم .
من دارم برنامه هاي adobe reader 7.0 , winamp,nero ,... رو دانلود مي كنم . بعد اونا رو تست و توي يك سي دي گرد آوري مي كنم . اگه ميشه يك تيم تشكيل بديم . من به تنهايي نمي تونم اين كار رو تموم كنم . نظرتون چيه؟؟
من شديدا مخالفم ;)
خوب ميگي چرا ؟
ببين دوست من لينوكس برنامه هاي كاربردي بسيار بسيار زيادي داره كه از ماله ويندوز هم قدرتمند تر هستن با ليسانس gun يا gpl خوب؟
وقتي ما به يه نفر لينوكس رو ژيشنهاد مي كنيم حق معرفي برنامه هاي ويندوز رو بهش نداريم و مثل اين مي مونه كه بگيم اگه عسل رو با شكر بخوري شيرين ميشه.
برنامه هاي kpdf,kchm,gimp,gaim,k3b و بسياري از اونواع ديگر تو لينوكس هستن . به نظر من اگه اين بسته هاي لينوكسي رو تو قالب نرم افزارهاي قابل نصب بيرون ارائه بديم بهتر از اين هستش كه نرم افزارهاي ويندوز رو براي لينوكس معرفي كنيم.

آفلاین Rasmus

• Jr. Member
  • *
  • The Rasmus Is Better
« پاسخ #4 : 13 تیر 1386، 01:40 ب‌ظ »
نه نه !!!!!
دوستان عزيز من قرار نيست برنامه هاي ويندوز رو ترويج كنم. من مي خوام برنامه هاي لينوكسي مثل ادوب ريدر رو تهيه كنم . راستي دوست عزيز من winamp 3 رو داخل ابونتو اجرا كردم و كاملا لينوكسي هست . و نيازي به wine براي احرا ندارده براي همين ويندوزي نيست . تمام قرارگاه هاي مثل usr , bin , رو داشت و حتي plugهاي اون با سي ساخته شده بود .

مگه اشكالي داره من از برنامه هاي شركت هاي بزرگ كه تجربيات زيادي در زمينه ي خودشون دارن استفاده كنم . مثل شركت ادوب ......

مسلما برنامه هاي اين شركت ها بهتر از برنامه هاي هست كه به صورت آزاد ساخته مي شود . بايد قبول كنيم / چرا چون روش ساخته برنامه هاي اوپن سورس از روش مهندسي معكوس استفاده مي شود كه خطا هاي زيادي هم داره . براي همين اونا رو سورس مي ذارن كه برنامه نويس هاي ديگه اون رو رفع اشكال كنند . وگر نه كدوم آدمي برنامه ايي مي نويسه بعد اون رو مجاني در اختيار ديگرون مي ذاره . اين چه سودي براش داره . فلسفه اوپن سورس هم اينه .....

بگذريم .

آفلاین nemanaldin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 347
  • TURKMEN-UGLU
« پاسخ #5 : 13 تیر 1386، 02:08 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز
مگه این نرم افزارهایی که گفتی پولی نیستن؟
همین نرم افزارهای اوپن سورس الان خیلی پیشرفت کردن نمونش gimp و blender که از رقیبهای خودشون کم نمیارن تازه مجانی هم هستن ;)

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
  • ارسال: 206
« پاسخ #6 : 13 تیر 1386، 02:27 ب‌ظ »
من خودم شخصا نرم افزار پولی رو به نرم افزار اپن سورس مجانی ترجیح می دم
البته یک استثنا هست اونم ویندوز مایکروسافت  ;D
« آخرین ویرایش: 13 تیر 1386، 02:30 ب‌ظ توسط soleymani1980 »

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
« پاسخ #7 : 13 تیر 1386، 02:55 ب‌ظ »

مسلما برنامه هاي اين شركت ها بهتر از برنامه هاي هست كه به صورت آزاد ساخته مي شود . بايد قبول كنيم / چرا چون روش ساخته برنامه هاي اوپن سورس از روش مهندسي معكوس استفاده مي شود كه خطا هاي زيادي هم داره . براي همين اونا رو سورس مي ذارن كه برنامه نويس هاي ديگه اون رو رفع اشكال كنند . وگر نه كدوم آدمي برنامه ايي مي نويسه بعد اون رو مجاني در اختيار ديگرون مي ذاره . اين چه سودي براش داره . فلسفه اوپن سورس هم اينه .....

بگذريم .
نه حرفتون رو قبول ندارم.
متوجه ارتباط ساخت برنامه‌های آزاد با مهندسی معکوس هم نشدم.
دلیلی وجود ندارد که برنامه های تجاری بهتر از برنامه‌های آزاد باشند. نرم افزار آزاد و اپن سورس یک تفکر برتر هستش که باعث میشه خطاهای برنامه سریعتر مشخص بشه ، سریعتر و بهتر توسعه پیدا کنه ، پشتیبانی بهتری داشته باشه و شما در استفاده از آن به شرکت خاصی وابسته نباشید. مثلا شرکت ماکروسافت تصمیم میگیره که از فردا به علت قوانین تحریم ، از ارائه و پشتیبانی محصولاتش به ایران خودداری کنه ، یا مثلا شما مجبور نیستید که تا دوم ماه بعد صبر کنید که تا ماکروسافت برای باگ های جدیدی که در ویندوز کشف شده پج بده . یا از فردا شرکتی تصمیم میگیره که قیمت محصولاتش رو دو برابر بکنه و یا به علتی ارائه نسخه جدید از یک محصول رو متوقف کنه. در مورد نرم افزار آزاد هیچ کدوم از این موارد صدق نمیکنه. شما میتونید نرم افزار ازاد رو مطابق نیاز و سلیقه تان تغییر بدهید و یا امکانات جدیدی به آن اضافه کنید یا در صورت عدم توانایی فنی این کار را به یک شرکت محول کنید و به آن شرکت پول پرداخت کنید.
ضمنا نرم افزار آزاد و اپن سورس هیچ ارتباطی به رایگان بودن ندارد. مساله اصلی آزادی است. پیشنهاد من این هست که بیشتر مطالعه کنید.
مطلب بعد ، قانون شماره ۱۴ انجمن که در موقع ثبت نام رعایت آن را متعهد شدید:

۱۴. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرم‌افزارهای غیرآزاد، مایل نماید معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. مسلما انواع مقایسه بین نرم‌افزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.

آفلاین Rasmus

• Jr. Member
  • *
  • The Rasmus Is Better
« پاسخ #8 : 13 تیر 1386، 05:17 ب‌ظ »
اولا سلام به همه . دوما كي گفته كه اين نرم افزار هايي كه من معرفي كردم پولي هستن . من خودم اون رو دانلود كردم و كار هم مي كنه . سوما كي گفته من دارم نرم افزار هاي غير آزاد رو ترويج مي كنم . هر چند كه با نظر شما مخالفم . چرا اگه نرم افزار ها آزاد باشن ديگه هيچ قانون و ناظري روي اونا نيست . در ضمن مگه كشور هاي ديگه مثل ايران هست كه هر كي به هر كي باشه . اونجا اتحاديه وجود داره و نظارت كامل روي نرم افزار ها هست به اين صورت نيست كه هر كي هر قيميت كه خواست روي اونا بذاره و يا يك شبه اون رو گران كنه . در ضمن مگه ما تازه تحريم شديم ما 30 ساله كه تحريم هستيم . اگه اين جوري بود تا حالا شما نبايد حتي رنگ ويندوز هم مي ديدين /. ولي چي همه الان دارن از نرم افزارهايي كه توسط آمريكا ساخته مي شه استفاده مي كنند . پس بحث تحريم نيست . بحث اينكه ما وقتي از يك چيزي خوشمون بياد ديگه بدي هاشو نمي بينيم . نرم افزار هاي آزاد صد درصد از روي مهندسي معكوس هست . چرا‌؟؟؟ چون شركت هايي مثل winamp نمي اد كه كد هاي خودش رو در اختيار كسي بذاره . اون موقع همه مي رن يك وينپ براي خودشون مي زنند . در حالي كه ما اين جا برنامه اي مثل BMP  رو مي بينيم كه تقريبا شبيه ساختار winampرو داره . اين يعني چي؟؟ يعني مهندسي معكوس كه داراي ايراد هاي زيادي هست . براي همين هم آزاد هست كه ايراد هاي اون رفع بشه /// اگه بحث آزاد بودن هستش پس چرا بعصي ها ميان براي برنامه ي خودشون لايسنس مي گيرن و سورس اون رو نمي زارن . مگه اونا نرم افزار هاي آزاد نيستن . مگه داخل سيستم عامل آزاد اجرا نمي شن . ؟ پس چرا وقتي همه داد و فرياد مي كنن و مي گن نرم افزار آزاد . نرم افزار ازاد به اونا لايسنس مي دن و سورس خودشون رو نمي ذارن براي عموم كه ديگران هم در پيشرفت اونا سهميم بشن . فكر مي كنيد همه ي ما ها كه لينوكس رو انتخاب كرديم براي آزاد بودن بوده ؟؟؟ نه به خاظر عوامل ديگه ... مگه غير از من و شما چند نفر توي اين فروم برنامه نويسي بلد هست كه بخوان از نرم افزار هاي آزاد استفاده كنند و اونا رو بهبود ببخشن .

شركت هاي بزرك مثل ادوب يا هر شركت ديگه اي الاكي براي خودش غول نشده . اين تجربيات هست كه اونا رو سر پا نگه داشته ...

جالا يك سوال ؟؟؟؟ به نظر شما من بايد به شركت هاي مثل ادوب اطمينان كنم يا به شركت ها ( شركت هم نه چون براي كسي نيست ) كه مثلا Mplayer ساخته اطمينان كنم . كدوم قوي تر هستن ....؟؟؟؟؟؟

من رو تهديد به پاك كردن تايپيك نكنيد  كاش عيز از برنامه حرف هايمان هم آزاد بود .. نمي دونم اين تايپيك رو پاك كردن يا نه ولي هر چي كه بشه مهم نيست //// ولي كاش همه اين تايپيك رو بخون و يك نتيجه گيري خوبي انجام بدن .......

« آخرین ویرایش: 13 تیر 1386، 05:24 ب‌ظ توسط farhad1985 »

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 13 تیر 1386، 08:36 ب‌ظ »
بگذريم .
میشه لطف کنین همین مهندسی معکوس رو تعریف کنین . همه دنیا می دونن تنها شرکتی که از مهندسی معکوس تو نرم افزارهای استفاده می کنه مایکروسافت و شرکتهای تجاری اون هستن که برای ویندوز برنامه می نویسن اون هم برای اینکه کرک نشه و کلی موارد دیگه .
سورسی که با چشم میشه دید رو نمی شه گفت مهندس معکوس .
اصلا بی خیال می دونی معکوس یعنی چی ؟
ببین دوست من وقتی یه سورس تو اختیار تو قرار می گیره یعنی اینکه عرضه و جرات این رو داره که بگه من این طوری برنامه نوشتم تو فکر می کنی این برنامه ایراد داره ؟ اگه داره بیا درستش کن .
این بحث ها هیچ وقت به نتیجه نرسیده و نخواهد رسید . از ناظران انجمن می خوام این تاپیک رو قفل کنن . چون وقت نداریم بحث کنیم .
ممنون میشم

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
پاسخ به: پاسخ به: برنامه هاي منتخب لينوكس
« پاسخ #10 : 14 تیر 1386، 12:07 ق‌ظ »
اولا سلام به همه . دوما كي گفته كه اين نرم افزار هايي كه من معرفي كردم پولي هستن . من خودم اون رو دانلود كردم و كار هم مي كنه . سوما كي گفته من دارم نرم افزار هاي غير آزاد رو ترويج مي كنم . هر چند كه با نظر شما مخالفم . چرا اگه نرم افزار ها آزاد باشن ديگه هيچ قانون و ناظري روي اونا نيست . در ضمن مگه كشور هاي ديگه مثل ايران هست كه هر كي به هر كي باشه . اونجا اتحاديه وجود داره و نظارت كامل روي نرم افزار ها هست به اين صورت نيست كه هر كي هر قيميت كه خواست روي اونا بذاره و يا يك شبه اون رو گران كنه . در ضمن مگه ما تازه تحريم شديم ما 30 ساله كه تحريم هستيم . اگه اين جوري بود تا حالا شما نبايد حتي رنگ ويندوز هم مي ديدين /.
.
.
.
.

سلام دوست من.
اولا من شما رو به پاک کردن تاپیک تهدید نکردم. اگر میخواستم بر طبق قوانین انجمن عمل کنم همون موقع تاپیک رو قفل یا پاک میکردم. بجث تهدید نیست. به عنوان ناظر انجمن وظیفه دارم که برای برقراری نظم هر جا که تخلفی صورت گرفت تذکر بدهم . تا حالا هم غیر از پست های اسپم ، چیزی رو پاک نکردم و در پست قبلیم فقط از شما خواستم که به قوانینی رو که  اجرای آنها را در هنگام ثبت نام پذیرفتید احترام بگذارید.
بر خلاف تصور شما در اینجا با بحث های انتقادی برخورد نمیشه. شخصا عقیده دارم که ایمانی که ار دل شک و  شبهه بیرون آمده باشه از قویترین ایمان هاست. این حق شماست که بدونید چرا کاری رو انجام میدهید. اگر در انجم هم بگردید از این تاپیک ها پیدا خواهید کرد. نمونش تاپیک چرا ابونتو کار میکنیم؟ هست که باز کننده تاپیک اقا سعید الان یکی از ناظران انجمن هستش.
اما در مورد تحریم و قیمت نرم افزار های تجاری که در تاپیک قبل گفتم. آن ها فقط مثالی برای نشان دادن اهمیت آزاد بودن نرم افزار بود. همان طور که میدانید گوگل یک بخش از سرویس هاشو برای کاربران ایرانی بسته است. همین طور شرکت سان. نرم افزار مک آفی از داخل ایران آپدیت نمیشود. و شرکت ماکروسافت هم به ایران خدمات نمیدهد. وجود ویندوز دزدی در بازار ایران دلیلی برای عدم وجود تحریم نیست.
اما در مورد مهندسی معکوس. وجود ظاهر و ساختار یکسان دلیلی برای یکسان بودن کد و باطن دو نرم افزار نیست. برخی نرم افزارهای لینوکسی برای اینکه کاربران با ظاهر نرم افزار ها ویندوزی آشناتر هستند ، شبیه نرم افزار های ویندوزی ساخته میشوند که هیچ ارتباطی به مهندسی معکوس ندارد.
در مورد اینکه گفتید نرم افزار هایی که معرفی کرده اید پولی نیستند. دوست من شما باز نرم افزار آزاد رو با نرم افزار رایگان اشتباه گرفتید. نرم افزار آزاد هیچ منافاتی با پولی بودن آن ندارد. مثالش همین نسخه های تجاری لینوکس که با وجود آزاد بودن پولی هستند.
بحث لایسنس و ارائه ندادن سورس رو که اصلا متوجه نشدم. مگه ما فقط یک جور لایسنس داریم؟
در مورد توسعه دادن نرم افزار های آزاد هم شما لازم نیست که حتما برنامه نویس باشید. یک نرم افزار آزاد وجود دارد که بدرد شما میخورد ولی برای استفاده از آن شما احتیاج دارید که امکاناتی به آن اضاف شود یا تغییراتی دیگری بکند. شما این کار را به شرکتی سفارش میدهید و در مقابل به آن شرکت پول پرداخت میکنید. یا پشتیبانی نرم افزار های ازادی را که در شرکتتان اسفاده میکنید را به شرکتی واگذار میکنید و در قابل به آن ها پول پرداخت میکنید. این یک روش کسب درآمد از نرم افزار های آزاد هست.
در اخر باز هم متذکر می‌شوم که مساله اصلی آزادی است.آزادی در استفاده ، آزادی در نشر ، آزادی در توسعه

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 14 تیر 1386، 08:43 ق‌ظ »
من با نظر فرهاد موافقم. به نظر من نرم افزارهای اپن سورس برای کارهای تخصصی به هیچ عنوان به درد نمی خورند و این به علت رابطه بین مشتری و برنامه نویس هست. در نرم افزارهای تجاری شرکت نظرات رو از مشتری می گیره و به وسیله افراد متخصص اون نظرات رو روی نرم افزار پیاده می کنه در حالی که در نرم افزار های اپن سورس خود مشتری باید نظراتش رو اعمال کنه به این معنی که یک متخصص لزوما (و  تقریبا همیشه)‌ این ارتقا را نمی ده.
دلیل اصلی لینوکس که تونسته اینقدر بهتر از ویندوز بشه اینه که اکثر توسعه دهنده های لینوکس متخصصین نرم افزار حرفه ای هستند ولی برای نرم افزار که مثلا بخواد برای تحلیل داده های آماری قرار بگیره این حرف درست نیست و به همین خاطره که در دنیای تخصص دانشگاهی از سیستم لینوکس و مثلا نرم افزار اس پلاس استفاده می کند تا نرم افزار اپن سور   آر که مه بسیار شبیه اس پلاسه.
من پیشنهادم اینه که هر نرم افزار که از یک شرکت معتبر عرضه می شه رو بر هر نرم افزار اپن سورس شبیه اون ترجیح بدید حتی اگه مجبور باشید اونو هک کنید (این رو از تجربیات خودم گفتم :) 

« آخرین ویرایش: 14 تیر 1386، 08:47 ق‌ظ توسط soleymani1980 »

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 14 تیر 1386، 09:12 ق‌ظ »
سلام
تجربیات شما از نظر دانش روز دنیا کاملا غلط هستش . بهتره یه دستی بهش بکشید اگه شما پول اضافی دارید و یا می خوایین ولخرجی کنین بدین ما می دونیم چطور تو راهی که صحیح هستش استفاده کنیم
چیزی که الان دنیا ثابت کرده این هستشنرم افزارهای اپن سورس قدرتمند از نرم افزارهای تجاری هستن لازم نیست دلیل بیارم چون کلا اینترنت دلیل هستش .
می دونستین بزرگترین شرکتهای فیلم سازی از لینوکس برای تهیه فیلمهاشون استفاده می کنن ؟
به هر حال تو لینوکس نرم افزارهای پولی جایگاه بسیار اندکی دارن شما اگه دلتون می خواد نرم افزار بخرین خوب کسی مجبورتون نکرده با لینوکس کار کنین .
این فروم جای بحث و رفع اشکال هستش نه اینکه ما بیاییم شما رو توجیح کنیم که هیچ موقع هم این بحثها به نتیجه نرسیده

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
« پاسخ #13 : 14 تیر 1386، 09:44 ق‌ظ »
ببخشید شاید تجربیات من با دانش شما همخوانی نداشته باشه ولی اینطور هم نیست که غلط باشه
خواهش می کنم یک تخفیف بدید و بگید زیاد همخونی نداره نه اینکه کلا غلطه
خواهش می کنم
 ;)

آفلاین arman_o71

• Full Member
  • *
  • ارسال: 183
« پاسخ #14 : 14 تیر 1386، 11:01 ق‌ظ »
این نرم‌افزارایی که میگین اپن‌سورس هستن؟
اگه قرار باشه فقط به خاطر اینکه یک برنامه مجانی باشه (و بر فرض چند تا امکان از همتای اپن سورسش بیشتر داشته باشه) من از اون استفاده کنم، خوب چرا از ویندوز و برنامه‌هاش استفاده نکنم مگه غیر از اینه که تو ایران همه نرم افزارا مجانی‌اند :-\
اصلا شما به حقی اسم تاپیک گذاشتین برنامه‌های منتخب لينوكس
بهتره یه سری به اینجا بزنید تا یه کمی به علوم کامپیوتری تون اضافه شه:
http://en.wikipedia.org/wiki/Reverse_engineering
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C_%D9%85%D8%B9%DA%A9%D9%88%D8%B3
در ضمن حداقل از این شرکتا که طرفداری می‌کنین اسمشونو درست بگین
Adobe pronounced a-DOE-bee IPA: [əˈdoʊbiː]اگه شما خیلی مایلین، خودتون این کار رو انجام بدین و بیخودی توی این جور جاها مطرح نکنین
« آخرین ویرایش: 14 تیر 1386، 11:15 ق‌ظ توسط arman_o71 »
One of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs.

Robert Firth