سلام. بنده به عنوان یک کاربر ویندوز که خیلی دوست دارم به لینوکس مهاجرت کنم و چندین بار این اتفاق افتاده اما با شکست ازتون درخواست میکنم آموزش برای توسعه ی برنامه بزارید چون بنده بخاطر اینکه برنامه هایی مثل Eclips یا Android Studio نتونستم اجرا کنم شاید بخاطر دانایی کمم از لینوکس باشه مجبور به ترکش شدم و یک مسئله .
البته در جواب یکی از دوستان برای مهاجرت کاربران خانگی باید عرض کنم کاربران خانگی نمیتونن به سادگی کار کنن با لینوکس همچنین برنامه هایی که برای لینوکس میاد خیلی کمه و دیر میاد مثلا یک مشکل بزرگ که در لینوکس بود مشکل و پ ان بود که دیدم دیشب س ی س ک و اومده واقعا نیاز هست و اگر نباشه کار باهاش بسیار مشکل میشه .
ممنون .
دوست عزیز قصد جسارت ندارم
اما از وقتی که من با GNU/Linux آشنا شدم ۹۰ درصد وقت من با آزمون و خطا گذشته.
از طرف دیگه حتی در Windows و MAC OS شما باید چند بار خرابکاری کنید تا بدونید باید چکار کنید.
پس شما در الویت نیاز به صبر و تلاش دارید.
در مورد راحتی کار هم Ubuntu برای یک کاربر خانگی ساخته شده و روش کار میشه.
اگر کار با Ubuntu برای شما سخته، می تونید از Mint استفاده کنید که فوق العاده کارها را ساده کرده.
اما Mint مراحل کار را بیشتر به Windows شبیه کرده و برای کسی که میخواد Linux کار خوب بشه توصیه نمیشه.
در مورد فندوق شکن هم خیلی راه هست.
یکی از بهترین موارد که البته رایگان هم هست استفاده از TOR هست.
نکته: TOR فندوق شکن نیست. یک راه برای مخفی بودن در Internet هست. اما بخاطر همین راهکار به عنوان فندوق شکن هم کاربر دارد.
در مورد موارد دیگه هم باید وقت بذارید و تلاش کنید تا بتونید کار کنید.
تنها چیزی که می تونم بهتون بگم، که امیدوارم برداشت بد نکنید و از جنبه خوبش نگاه کنید:
در GNU/Linux کسی که دنبال سعی و تلاش نباشه، همون بهتر که در Windows بمونه.