یه مشکل کوچیک دارم و اونکه موقع نصب کوبی حواسم نبود یه نام کاربری دیگه وارد کردم! الان دو تا کاربر دارم. در حالی که من میخوام اون قبلی باشه و به اون فایلا دسترسی داشته باشم . خوب منم اومدم یه کاربر با همون نام قبلی ایجاد کردم و بعد هم ماکیت تمام فایلا رو به مال اون تغییر دادم. الان همه چی ردیف شده! تنها مشکل اینه که مجوز ریشه یا همون سودو نداره! چون وقتی می خوام کاربر دومی رو که اشتباهی ساختم رو پاک کنم نمی تونم
توی همون پنجرهٔ Uset Settings
System -> Administration -> Users and Groups
اگه روی کاربر کلیک کنید و Properties رو بزنید توی تب User Privileges تیک دوم یعنی
Administer the System
رو بزنید...
البته موقع بوجود آوردن کاربر هم میتونستید این تیک رو بزنید، تازهٔ گزینهٔ Profile که روی حالتDesktop User بود کهد جلوی چشم بود رو میتونستید به Administrator تغییر بدید.
البته راه دیگهای هم وجود داره اینکه اون کاربر رو به عضویت گروه admin دربیارید(با این روشهای بالا هم بطور غیرمستقیم همین کار رو انجام میدید)
در ضمن یه سوالم پیش اومد تو نصب مجدد! مگه تو نصب مجدد اگه آدم پارتیشنای ور و یوزر رو جدا ساخته باشه! نباید محتوای اونا حفظ شه!؟
نه! پارتیشن usr/ و var/ با نصب مجدد نمیتونه (و نباید) حفظ بشه، چون در اینصورت همهچی قر و قاتی میشه.
در ضمن کلمات var و usr رو که بصورت فارسی نمینویسن! لطفاً با این کلمات انگلیسی، بصورت فارسی var نرید(ور نرید!)
اینو گفتم که هم فارسی رو پاس بداریم هم انگلیسی رو!