نمیدونم چرا دست از این کار برنمیداری و فکر نمیکنی که اینجا افرادی هم داریم که کمی سواد دارند، ولی خوب اشکال نداره، بجاش کلی خندیدم
بعد سوال اینجاست که یه پهپاد که نیاز به یک رسانه و استاندارد wireless wide area network داره چه طوری توسط یه استاندارد WLAN نه چندان مطمئن بین قاره ای کنترل و هدایت میشه!!!؟؟؟
ولی فناوری GPS به کمک ماهواره ها برای جهان یه شبکه موقعیت یابی جهانی WAN ایجاد کرده.اگه اشتباه میگم اصلاح کنید.
در ضمن Mr nixoeen ما به دانش شما در امنیت و شبکه شکی نداریم و همیشه نظرات خوبی داشتید و استفاده کردیم و مستفیض شدیم.به جای خرده گرفتن و خندیدن.همون طور که همیشه نظراتتون (از نظرمن) فنی و علمی بوده.شما هم نظر خودتون رو بنویسید.
برای امنیت بیشتر پهپادها در وزارت دفاع انگلستان دارند بر روی قطب نمای کوانتمی کار میکنند.چون GPS برای زیردریایی ها کاربرد ندارند.و از طرفی در پهپادها هم امنیت ندارند.البته فعلا جایگزین GPS نشده ولی در آینده جایگزین اون میشه.
ببینید قبلا واسه ربات های کنترلی از فرکانس های پایین استفاده میشد حداکثر طول فرکانس و پهنای باند فرکانس قدرت کافی رو به ما نمیداد و شاید در طول مسیر زیاد اون فرکانس گم میشد شایدم نمیشد چون ما نمیدونستیم گم شده یا نشده
فکرش رو بکنید شما دستور حرکت به چپ رو به ربات بدید و این فرکانس گم بشه و شما دوباره همین دستور رو بفرستید شایدم گم نشده باشه و شما دوبار دستور رو فرستادید برای همین بلوتوث پیشرفته اومد روی کار
بعدم این رفت کنار الان از 802.11 استفاده میشه پروتکل همونه ولی زیرساختش فرق داره
ارتباط به صورت دو طرفه نیست فقط یک طرفه است
یک مستندی هست پیداکنم میدم بهتون برای کنترل ربات هایی که روی کره ها حرکت میکنند از 802.11 استفاده میشد
ارسال هر دستور 10 دقیقه طول میکشید
اینا اصلا به این تاپیک ربطی نداره و فقط باعث منحرف شدن تاپیک میشه
من نمیدونم اگه اقای نیکسون فکر میکنه من اشتباه میگم خب لاقل به من بگه پروتکل UAV ها چیه ؟
چجوری هک شد حتی من فیلم ضبط شده با موبایل از لحظات هک شدن پهپاد رو دیدم
پهپاد حدود 14 بار اومده بوده ایران این بجه ها هم تو این زمان شروع به بررسی اطلاعات کرده بودند که اخر فهمیدن WPS هم داره
با نرم افزار تحت ویندوز WinpCap و Jumpstart با هندشیک wps به شبکه پهپاد رسیدند ایپی یک سیستم در نزدیکی مرز ایران رو دیدند
وارد وب سرویس این سیستم شدند و چون وارد هم نبودند زدند پهپهاد رو به درو دیوار ! بعدم ریختند سرش
اگه فیلم رو گیر بیارم حتما براتون میزارم انقدر باحاله طرف با کارت الفا و انتن یاگی پهپاد رو هک کرده