0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام دوستان خوبم.تا حالا کسی رو کوبونتو .... جی نام نصب کرده؟؟به نظرتون میشه و یا مشکلی براش .پیش نمیاد؟؟؟
من همیشه نصب می کنم و گنوم و کی دی ای و ایکس اف سی ای و این روزها آی.تری هیچ مشکلی با هم ندارن (: توی لینوکس کتابخانه ها فقط وقتی مورد نیاز باشن لود می شن و در نتیجه شما هزار تا کتابخانه بیخودی و اضافی هم که نصب کنین، فقط جای دیسک بیشتری می گین چه برسه به کتابخانه های گنوم (:البته می دونم که برداشت عمومی بچه های این انجمن اینه که اینکار خوب نیست اما دلیلش رو نمی دونم که چرا اینو می گن (: حدسم اینه که چون یکی از بزرگان از اول گفته خوب نیست، همیشه تکرار شده (: خوشحال می شم کسی توضیح دقیقی بده که چرا خوب نیست (:
نقلقول از: جادی در 21 آبان 1388، 10:47 قظالبته می دونم که برداشت عمومی بچه های این انجمن اینه که اینکار خوب نیست اما دلیلش رو نمی دونم که چرا اینو می گن (: حدسم اینه که چون یکی از بزرگان از اول گفته خوب نیست، همیشه تکرار شده (: خوشحال می شم کسی توضیح دقیقی بده که چرا خوب نیست (:مشکل جایی پیش میاد که یه روز سیستم رو روشن می کنی می بینی دیگه بالا نمیاد!!!
البته می دونم که برداشت عمومی بچه های این انجمن اینه که اینکار خوب نیست اما دلیلش رو نمی دونم که چرا اینو می گن (: حدسم اینه که چون یکی از بزرگان از اول گفته خوب نیست، همیشه تکرار شده (: خوشحال می شم کسی توضیح دقیقی بده که چرا خوب نیست (:
سلام جادی جان من صرفا برای جلوگیری از شلوغی و بی نظمی و تا حدی سنگین شدن میگم تو که چهار تا میز کار یه جا مینصبی جدا و منظم و مرتب و سبک خیلی زیبا تره
نقلقول از: Freeman در 23 آبان 1388، 02:51 قظسلام جادی جان من صرفا برای جلوگیری از شلوغی و بی نظمی و تا حدی سنگین شدن میگم تو که چهار تا میز کار یه جا مینصبی جدا و منظم و مرتب و سبک خیلی زیبا تره ولی من که قانع نمیشم! چرا باید سنگین بشه! تا وقتی به گنوم یا kde لاگین نکنیم که چیزی ازشون توی رم لود نمیشه و پروسهای که مال یکی از گنوم یا kde باشه شروع به کار نمیکنه. مگه اینکه یه اسکریپتهایی به استارتآپ اضافه کنن که اونم بعیده و تازه میشه بعضی اسکریپتهای استارتآپ رو غیرفعال کرد.من که گنوم و KDE4 و Xfce و LXDE رو دارم و مشکلی نداشتم. کاری هم به همدیگه ندارن. فقط تنها تاثیرش اینه که روی هارد جا گرفتن.