انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بعد از نصب اوبونتو همه محتویات هارد از بین رفت!!!  (دفعات بازدید: 4756 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Montaghem630

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
  • یا ایها الانسان ما غرک بربک الکریم
    • منتقم
سلام
من تازه دیشب اوبونتو ۹.۱۰ رو نصب کردم و البته روش نصبش هم از همین سایت یاد گرفتم اما بعد از نصب یک مشکل برام بوجود اومده اونهم اینکه درایوهای قبلی که داشتم و محتویات هاردم توش بود دیگه قابل استفاده نیست
من روش نصبم رو توضیح میدم امیدوارم که من رو راهنمایی کنید:
درایو C من حدود ۲۱G بود و من هم اون رو برای نصب اوبونتو در نظر گرفتم و در هنگام نصب هم اون رو Del کردم و home, / , swap رو روی اون ایجاد کردم و برای اینکه اطلاعات رو هاردم رو داشته باشم با بقیه درایوها کاری نداشتم که ارور داد اگه همینجوری بری دیگه اونها قابل استفاده نیست که من هم فقط نوع اونها رو به ex4 تغییر دادم و اسمهاشون رو هم گذا شتم home1 , 2 ,...و مراحل نصب انجام شد اما الان وقتی به قسمت file system که میرم home 1 , 2 ,... وجود داره ولی داخلشون فقط یک فولدر به نام lost+found وجود داره که بالاش هم یک علامت ضبدر هست و وقتی اون رو باز میکنم ارور میده که:
 The folder contents could not be displayed.
You do not have the permissions necessary to view the contents of "lost+found".
و جالب ابنکه فضای خالی هر کدوم از اینها هم دقیقا اندازه مقدار کل فضایی که قبلا داشتن و در کل از کل درایو من فقط همونقدری که برای نصب اونتو استفاده شده به useage نشون داده میشه و بقیه رو میگه فضای خالی!!!
حالا من باید چیکار کنم؟
آیا راهی برای برگردوندن اطلاعات وجود داره؟
موفق باشید
یاعلی
وبلاگ منتقم منتظر حضور شماست...

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
 :'( یعنی کل درایوهاتونو بصورت EXT4 فرمت کردید  ??? اینی که شما میگید یعنی فرمت کامل اونم به این فایل سیستم جدید ! کاش بیشتر در این مورد تحقیق میکردید  :(

کافی بود شما زمان نصب با کلیک روی هر درایو نقطه اتصال ( mount point ) براش تعیین کنید , نه اینکه اونا رو فرمت کنید به این شکل :

/media/c
/media/d
/media/e
و .... به جای اون c و d و e و ... هر نامی مایلید بزارید و نوع فایل سیستمشو مشخص کنید مثلا اگه ntfs بود همونو بزارید و ... بدون اینکه تیک فرمت رو بزنید  :-X

لطفا تمام کاربرای که میخوان نصب کنن به اون نکته مهم توجه کنن

در مورد بازیابی اونم از فرمت ext4 شک دارم بسادگی باشه شاید حالا دوستان برخورده باشند که مطمئنا راهنمایی خواهند کرد

متاسفم  :( موفق باشید
« آخرین ویرایش: 21 آبان 1388، 04:46 ق‌ظ توسط Freeman »

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1608
    • در دفاع از آزادی بیان
درباره بازیابی متاسفانه اطلاعاتی ندارم اما با چیزی که من فهمیدم، عنوان سوال باید اینطوری تغییر کنه «بعد از فرمت هارد، همه محتویات هارد از بین رفت» و علامت تعجب هم نمی خواد.

خیلی متاسفم که اینطور شده و شرمنده که ایده ای ندارم که چجوری می تونم کمک کنم.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
مقصر خود شما هستید نصب اوبونتو خیلی ساده تر از این حرف هاست در انجمن در مورد بازیابی اطلاعات جستجو کنید شاید چیزی یافتید اینجا را هم ببینید در قسمت بک آپ و سیستم چیزی هست یا نه خودم یادم نیست که نوشته ام یا خیر http://getdebpersian.wordpress.com
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Montaghem630

• Newbie
  • *
    • منتقم
سلام
ممنون که جواب دادید
یعنی برنامه هایی برای ریکاوری هارد تحت لینوکس وجود نداره؟
البته این شد یه توفیق اجباری چون من مدتها بود از شر بعضی از فایلها میخواستم راحت شم ولی دلم نمیومد :o اما بعضیهارو واقعا احتیاج دارم
دوتا سوال دیگه:
۱-مثل اینکه اوبونتو با فایلهای exe مشکل داره درسته؟چون من مثلا درایور مانیتورم رو که میخواستم نصب کنم ارور داد یا قبلا که با سی دی اومدم بالا و چندتا از فایلهای exe رو از رو هاردم باز کردم ارور داد.
۲-من با حرف سوم الفبا یعنی --- مشکل ---یدا کردم(نمیتونم بنویسمش و هیچ کدوم از دکمه های کیبورد کار اون رو نمیکنه)
موفق باشید
یاعلی

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
  • LONG LIVE FREEDOM
سلام
ممنون که جواب دادید
البته این شد یه توفیق اجباری چون من مدتها بود از شر بعضی از فایلها میخواستم راحت شم ولی دلم نمیومد :o اما بعضیهارو واقعا احتیاج دارم
دوتا سوال دیگه:
۱-مثل اینکه اوبونتو با فایلهای exe مشکل داره درسته؟چون من مثلا درایور مانیتورم رو که میخواستم نصب کنم ارور داد یا قبلا که با سی دی اومدم بالا و چندتا از فایلهای exe رو از رو هاردم باز کردم ارور داد.
۲-من با حرف سوم الفبا یعنی --- مشکل ---یدا کردم(نمیتونم بنویسمش و هیچ کدوم از دکمه های کیبورد کار اون رو نمیکنه)
موفق باشید
یاعلی
این صفحه راهنمای جامعه اوبونتو را در مورد بازیابی اطلاعات بخونید. امیدوارم کمک کنه.

پاسخ سوالهاتون:

۱. فایل های با پسوند exe فقط مخصوص ویندوز هستن و اجرا کردن اونها در اوبونتو بی معنی است. یعنی اصلا کاری به هم ندارن و کاملا از هم مستقل هستن! البته برنامه هایی برای شبیه سازی محیط موردنیاز برای اجرای این فایل ها وجود داره که می تونید ازشون برای اجرای این فایل ها استفاده کنید ولی هرگز نمی تونن مثل خود ویندوز اون فایل ها را براتون اجرا کنن. پیشنهاد می کنم در این مورد یعنی نحوه install کردن و اجرای برنامه ها در لینوکس بیشتر مطالعه کنید.

اگر خلاصه بخوام بگم همانطور که می دونید لینوکس که اوبونتو هم یکی از توزیع های اونه سیستم عاملیه متن باز. یعنی شما به جای داشتن فایل ها و برنامه های اجرایی کامپایل شده سورس اونها را در اختیار دارین! برای اجرای این برنامه ها هم همانطور که در یک زبان برنامه نویسی سورس برنامه را برای اجرا کامپایل می کنید اینجا هم همینطوره. یعنی سورس برنامه را با دستورها و ابزارهای به خصوصی کامپایل می کنید و ازشون استفاده می کنید. البته این شروع ماجرا بوده. یعنی بعدا توزیع های مختلف به دلیل سخت بودن و زمانبر بودن عمل کامپایل کردن و مشکلات دیگه برای توزیع های خودشون مدیر بسته نوشتن که کار دانلود بسته نرم افزاری و بررسی صحت فایل و دریافت پیش نیازهای اجرای برنامه و ... را خودکار و تنها با یه دستور انجام میدن. برای مثال در اوبونتو می تونید از فرمان apt-get برای این کار استفاده کنید. مثلا اگر نرم افزار vlc که یه پخش کننده صوتی و تصویری مجهزه را بخواید از دستور apt-get install vlc استفاده می کنید تا عمل دانلود بسته نرم افزاری vlc  و بررسی پیش نیازهای نرم افزاری مورد نیاز و اگر احتیاج بود دانلود آن ها و اینستال کردن بسته همگی به طور خودکار صورت بگیره. البته واضحه که هر نرم افزاری در مخازن (سرورهایی در اینترنت که بسته های نرم افزاری را نگه داری می کنن) پیدا نمیشه. مثلا هرچه تلاش کنید دستور apt-get install photoshop برنامه photoshop را براتون نصب نمی کنه! چون توی مخازنش نیست و اصلا  به دلیل تجاری بودن و متن باز نبودن برای لینوکس ارایه نشده. در این جور مواقع باید از نرم افزارهای مشابه کمک بگیرید. مثلا نرم افزار مشابه photoshop و صد البته رایگان (نه ۴۰۰ دلار!) که در اوبونتو هم به طور پیش فرض نصب هست GIMP Image Editor اسمشه.

در مورد درایورها هم همینه. باید ببینید در مخازن اوبونتو موجود هست که از اونجا نصبش کنید یا نه. که در صورت موجود نبودن باید از سایت سازنده سخت افزارتون درایور لینوکس را دانلود کرده و نصب کنید. گرچه در ۹۰ و چند درصد موارد خود هسته لینوکس سخت افزارهاتون را شناسایی و درایور مناسبشون را نصب می کنه. مثلا اگر پرینتر دارین روشنش کنید تا ۲ ثانیه بعد پیغام "پرینتر شما آماده استفاده است" را ببینید و لذت ببرید! بیشتر در مواردی مانند نصب درایور کارت گرافیک و یا بعضی مدل های کارت شبکه و مودم باید خودتون دست به کار بشین.

کلا در لینوکس مثل ویندوز لقمه آماده در دهانتان نمیذارن!‌ باید حسابی حوصله سرو کله زدن با خط فرمان و یه موجود با زبون مخصوص به خودش به نام سیستم عامل گنو/لینوکس را داشته باشین و به دستورات سیستم عامل و حل کردن مسایل و نیازهاتون با جستجو کردن عادت کنید. البته اگر حوصله اش را دارید واقعا براتون لذت بخش میشه. چون هر روز و با هر مساله و مورد و مشکلی که براتون پیش میاد و حلش می کنید یه چیز جدید یاد می گیرین و به معلوماتتون اضافه میشه.

۲. حرف پ را با کلید M تایپ کنید. اگر هم خواستید کاما (،) تایپ کنید از Shift+7 استفاده کنید! چیدمان صفحه کلید اوبونتو برای زبان فارسی استاندارده. چیدمانی که در ویندوز باهاش سروکار دارین در واقع مخصوص زبان عربی هست. پیشنهاد می کنم با ابزارهای مخصوص چیدمان ویندوز را هم به حالت استاندارد تغییر دهید. (;
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند، به پای هرزه علفهای باغ کال پرست

وطنم

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
نقل‌قول
چرا وجود داره اما ext4 اونقدر جدیده که هنوز برنامه‌های بازیابی اطلاعات اون رو ساپورت نکردند متاسفانه  :'(
اگر به ext3 فرمت می‌کردید می‌شد کاری کرد  \\:D/

پ.ن: ایکاش قبل از نصب  (بهتر از این ) مطالعه می‌کردید .
امیدوارم زده نشی .
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین Montaghem630

• Newbie
  • *
    • منتقم
با سلام
نقل‌قول
چرا وجود داره اما ext4 اونقدر جدیده که هنوز برنامه‌های بازیابی اطلاعات اون رو ساپورت نکردند متاسفانه  :'(
اگر به ext3 فرمت می‌کردید می‌شد کاری کرد  \\:D/

پ.ن: ایکاش قبل از نصب  (بهتر از این ) مطالعه می‌کردید .
امیدوارم زده نشی .
یا علی
نه زده که نمیشم ولی کاریشم نمیشه کرد یخورده حالم گرفته شد اما می ارزید حداقل از اون ویندوز زدم بیرون و خیالم راحت که ناله و نفرین بیل گیتس به خاطر دزدی ویندوزش پشت سرم نیست ;D
از SOULTE جان و دیگر دوستان که راهنمایی و همدردی :o کردند هم تشکر میکنم

یه سوال دیگه(میدونم جاش اینجا نیست ولی نمی ارزه یه تاپیک براش باز کنم):
یعنی هیچ کدوم از لینوکس کارا PES بازی نمیکنن؟
موفق باشید
یاعلی

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • LONG LIVE FREEDOM
خواهش می کنم. به نوبه خودم امیدوارم از آزادیتون در دنیای لینوکس لذت ببرین! بیشتر مطالعه کنید تضمین میدم دیگه جز برای کارهایی خاص مثل نرم افزارهای تخصصی بدون مشابه و یا با بازی سراغ اون چیز نمیرید!

راستی لینوکس کارها اتفاقا PES هم بازی می کنن! نمونه اش خود من. البته اگه بشه اسمم را لینوکس کار گذاشت.

وطنم

آفلاین Montaghem630

• Newbie
  • *
    • منتقم
راستی لینوکس کارها اتفاقا PES هم بازی می کنن! نمونه اش خود من. البته اگه بشه اسمم را لینوکس کار گذاشت.
سلام
من هم امیدوارم لذت کافی رو ببرم چون یکی از چیزهایی که باعث اومدنم به لینوکس شد همین بود البته اولش که یه ذره حالم روگرفت(خودم حال خودم رو گرفتم)
اما چه جوری PES بازی میکنید؟تحت لینوکس یا با شبیه ساز؟
موفق باشید
یاعلی

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
بسم الله.
سلام.
آقا شما رسما زدی درایوهاتو فرمت کردی حالا اینکه چجوری میشه برشون گردوند رو نمیدونم.ولی زیاد قصه نخور.منم اولش یه بار کل اطلاعات هارد ۳۲۰ گیگم رواز دست دادم ولی خوب بعدش نشستم با    gparted اون جوری که دلم میخواست هاردم رو پارتیشن بندی کردم الانم دارم باهاش حال میکنم.شما اگه فرومها رو درستتر مطالعه میکردی میدیدی خیلیها که از من و شما وارد ترن هم هنوز طرف ext4 نرفتن.بهر حال خواستم بگم بخاطر این مشکل نری دیگه برنگردی :-X
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Montaghem630

• Newbie
  • *
    • منتقم
سلام
دیگه مشکلی نیست(البته هست ولی دیگه مهم نیست اگه شد و تونستم اطلاعات رو برمیگردونم)باهاش کنار اومدم و دارم کم کم لینوکس رو یاد میگیرم
شما اگه فرومها رو درستتر مطالعه میکردی میدیدی خیلیها که از من و شما وارد ترن هم هنوز طرف ext4 نرفتن.بهر حال خواستم بگم بخاطر این مشکل نری دیگه برنگردی :-X
خوب دیگه ما اینیم :o ;D (دیدیم!!!)

نگفتید چه جوری؟تحت لینوکس یا با شبیه ساز؟
موفق باشید
یاعلی

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • LONG LIVE FREEDOM
نگفتید چه جوری؟تحت لینوکس یا با شبیه ساز؟
موفق باشید
یاعلی
تحت ویندوز!  ;D

وطنم

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
نقل‌قول
اما چه جوری PES بازی میکنید؟تحت گنو/لینوکس یا با شبیه ساز؟
با wine و برنامه‌ی کمکی playonlinux می‌شه اما نه در ایران . چون فقط نسخه‌ی اصل pes رو اجرا می‌کنه  \\:D/
شما اگر اصل بازی رو دارید می‌تونید وگرنه نمی‌شه .
این هم یک دلیل دیگه برای احترام به حقوق مولف از نرم‌افزار آزاد .
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی