0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلاماین هم لینک خبر:http://linux.softpedia.com/blog/CryEngine-Linux-Support-Coming-Very-Soon-Says-Crytek-480632.shtml
ولی برای من کمکم داره اون روزهای بدی که ازش میترسیدم میرسه
وقتی شرکت های بزرگ بخوان بیان تو کار خیلی از سرویس ها پولی میشن. دانیال راست می گه ولی خوب من حس نمی کنم زیاد بد شه :-سوت ولی شاعر در این رابطه می فرماید :You may stop this individual,but you can't stop us all... after all, we're all alike.
چرا؟الان شاید کسانی مثل من که هنوز دست از ویندوز نکشیدن و تنها دلیلش هم همین گیم هست، اینجوری کاملا گنو لینوکسی بشن. متوجه نمیشم چرا شما ازش میترسی؟فکر کن، اینجوری دو شرکت ATI و Nvidia هم مجبور میشن بالاخره ساپورت خوب و مناسبی برای لینوکس ارائه بدن. اصلا درک نمیکنم، این همه جوره به نفع کابراست.
نقلقول از: Риал Краесис در 28 اردیبهشت 1394، 05:02 بظچرا؟الان شاید کسانی مثل من که هنوز دست از ویندوز نکشیدن و تنها دلیلش هم همین گیم هست، اینجوری کاملا گنو لینوکسی بشن. متوجه نمیشم چرا شما ازش میترسی؟فکر کن، اینجوری دو شرکت ATI و Nvidia هم مجبور میشن بالاخره ساپورت خوب و مناسبی برای لینوکس ارائه بدن. اصلا درک نمیکنم، این همه جوره به نفع کابراست.اگه قرار باشه نرمافزار انحصاری پاش رو توی گنو/لینوکس باز کنه و تبدیل به بخشی عادی از زندگی روزمرهی کاربران گنو/لینوکس بشه، دیگه هیچ فرقی بین ویندوز و گنو/لینوکس نیست. داشتن یک آشغالدونی به اسم ویندوز برای اجرای نرمافزارهای انحصاری خیلی خیلی بهتر از اینه که اسماً از گنو/لینوکس استفاده کنیم، ولی مدل رفتاریمون در قبال نرمافزارها فرقی با ویندوز نداشته باشه.
نقلقول از: دانیال بهزادی در 29 اردیبهشت 1394، 01:35 بظنقلقول از: Риал Краесис در 28 اردیبهشت 1394، 05:02 بظچرا؟الان شاید کسانی مثل من که هنوز دست از ویندوز نکشیدن و تنها دلیلش هم همین گیم هست، اینجوری کاملا گنو لینوکسی بشن. متوجه نمیشم چرا شما ازش میترسی؟فکر کن، اینجوری دو شرکت ATI و Nvidia هم مجبور میشن بالاخره ساپورت خوب و مناسبی برای لینوکس ارائه بدن. اصلا درک نمیکنم، این همه جوره به نفع کابراست.اگه قرار باشه نرمافزار انحصاری پاش رو توی گنو/لینوکس باز کنه و تبدیل به بخشی عادی از زندگی روزمرهی کاربران گنو/لینوکس بشه، دیگه هیچ فرقی بین ویندوز و گنو/لینوکس نیست. داشتن یک آشغالدونی به اسم ویندوز برای اجرای نرمافزارهای انحصاری خیلی خیلی بهتر از اینه که اسماً از گنو/لینوکس استفاده کنیم، ولی مدل رفتاریمون در قبال نرمافزارها فرقی با ویندوز نداشته باشه.عزیز دل همه فهمیدن تنها راه تخریب لینوکس اینه که نرم افزار غیرازاد براش منتشر کنند برای همین همه شروع به منتشر کردن نسخه لینوکس کردن و تا چند وقت دیگه عمر لینوکس تموم البته نمیشه این تفکر ماکروسافت هست برای همین سعی در پر کردن نرم افزار های لینوکس میکنه
۱. از دید من نرمافزاری که آزاد نباشه (انحصاری باشه) آشغاله. من آشغالهام رو کف خونهام نمي ریزم، پس نرمافزار غیرآزاد رو هم در گنو/لینوکس استفاده نمیکنم. حالا ممکنه بخوام جلوی خونهام یه سطل آشغال بذارم که هرکسی خواست آشغالهاش رو ببره بریزه اون تو.۲. هر چیزی که وجود داره، یه فلسفهای پشتشه. همونطور که اگه ایدهی سرمایهداری رو از ویندوز بگیری، دیگه اون چیزی نیست که ما به اسم ویندوز میشناسیم، اگه ایدهی آزادی نرمافزار رو هم از گنو/لینوکس بگیری دیگه اون چیزی نخواهد بود که به اسم گنو/لینوکس میشناسیم. به نظرم این حرف که یه چندتانرمافزار انحصاری چیزی نیستن حالا، از این ناشی میشه که بزرگی خطر نفوذ نرمافزارهای انحصاری در گنو/لینوکس دستکم گرفته شده/