انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پشتیبانی موتور بازی‌سازی کِرای‌اِنجین از لینوکس! (خیلی زود!)  (دفعات بازدید: 8101 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1394، 02:50 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
سلام
این هم لینک خبر:
http://linux.softpedia.com/blog/CryEngine-Linux-Support-Coming-Very-Soon-Says-Crytek-480632.shtml
وای خدا باورم نمیشه بالاخره قدرتمند ترین موتور گرافیکی دنیا پشتیبانی از لینوکس رو شروع کرد.
فقط حیف که برای ورژن 3.6 دیگه همچین قابلیتی نداریم.(اخرین ورژن رایگان این موتور بازیسازی که مورد انتشار قرار گرفت!)

It's like Christmas!

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
کم کم داره اون روز های خوبی که میخواستم میرسه ;D

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ولی برای من کم‌کم داره اون روزهای بدی که ازش می‌ترسیدم می‌رسه :(
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
ولی برای من کم‌کم داره اون روزهای بدی که ازش می‌ترسیدم می‌رسه :(
چرا؟
الان شاید کسانی مثل من که هنوز دست از ویندوز نکشیدن و تنها دلیلش هم همین گیم هست، اینجوری کاملا گنو لینوکسی بشن. متوجه نمیشم چرا شما ازش میترسی؟
فکر کن، اینجوری دو شرکت ATI و Nvidia هم مجبور میشن بالاخره ساپورت خوب و مناسبی برای لینوکس ارائه بدن. اصلا درک نمیکنم، این همه جوره به نفع کابراست.
« آخرین ویرایش: 28 اردیبهشت 1394، 05:04 ب‌ظ توسط Риал Краесис »

آفلاین dhm_blogger

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
  • FTS :-r
وقتی شرکت های بزرگ بخوان بیان تو کار خیلی از سرویس ها پولی میشن.
دانیال راست می گه ولی خوب من حس نمی کنم زیاد بد شه :-سوت
ولی شاعر در این رابطه می فرماید :‌
You may stop this individual,
but you can't stop us all... after all, we're all alike.
FTS :-r

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
وقتی شرکت های بزرگ بخوان بیان تو کار خیلی از سرویس ها پولی میشن.
دانیال راست می گه ولی خوب من حس نمی کنم زیاد بد شه :-سوت
ولی شاعر در این رابطه می فرماید :‌
You may stop this individual,
but you can't stop us all... after all, we're all alike.

عزیز همین الان هم بخوای گیم برای لینوکس بنصبی باید از استیم بگیری که پول باید بپردازی.
تنها تفاوتی که میکنه از نقطه نظر من افزایش کیفیت و راحتی نصب گیم هست.

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
غیر از بلندر ، این godot هم به نظر جالب میاد .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چرا؟
الان شاید کسانی مثل من که هنوز دست از ویندوز نکشیدن و تنها دلیلش هم همین گیم هست، اینجوری کاملا گنو لینوکسی بشن. متوجه نمیشم چرا شما ازش میترسی؟
فکر کن، اینجوری دو شرکت ATI و Nvidia هم مجبور میشن بالاخره ساپورت خوب و مناسبی برای لینوکس ارائه بدن. اصلا درک نمیکنم، این همه جوره به نفع کابراست.
اگه قرار باشه نرم‌افزار انحصاری پاش رو توی گنو/لینوکس باز کنه و تبدیل به بخشی عادی از زندگی روزمره‌ی کاربران گنو/لینوکس بشه، دیگه هیچ فرقی بین ویندوز و گنو/لینوکس نیست. داشتن یک آشغالدونی به اسم ویندوز برای اجرای نرم‌افزارهای انحصاری خیلی خیلی بهتر از اینه که اسماً از گنو/لینوکس استفاده کنیم، ولی مدل رفتاری‌مون در قبال نرم‌افزارها فرقی با ویندوز نداشته باشه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
چرا؟
اگه قرار باشه نرم‌افزار انحصاری پاش رو توی گنو/لینوکس باز کنه و تبدیل به بخشی عادی از زندگی روزمره‌ی کاربران گنو/لینوکس بشه، دیگه هیچ فرقی بین ویندوز و گنو/لینوکس نیست. داشتن یک آشغالدونی به اسم ویندوز برای اجرای نرم‌افزارهای انحصاری خیلی خیلی بهتر از اینه که اسماً از گنو/لینوکس استفاده کنیم، ولی مدل رفتاری‌مون در قبال نرم‌افزارها فرقی با ویندوز نداشته باشه.

عزیز دل همه فهمیدن تنها راه تخریب لینوکس اینه که نرم افزار غیرازاد براش منتشر کنند برای همین همه شروع به منتشر کردن نسخه لینوکس کردن و تا چند وقت دیگه عمر لینوکس تموم البته نمیشه این تفکر ماکروسافت هست برای همین سعی در پر کردن نرم افزار های لینوکس میکنه

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
چرا؟

از به کار بردن واژه اشغال دونی معلومه تفکراتتون درچه حدیه! ](*,)

چرا؟

عزیز دل همه فهمیدن تنها راه تخریب لینوکس اینه که نرم افزار غیرازاد براش منتشر کنند برای همین همه شروع به منتشر کردن نسخه لینوکس کردن و تا چند وقت دیگه عمر لینوکس تموم البته نمیشه این تفکر ماکروسافت هست برای همین سعی در پر کردن نرم افزار های لینوکس میکنه

اگه یک سیستم عامل بخواد با ارائه چندتا نرم افزار انحصاری تخریب بشه همون بهتر که تخریب بشه.
درضمن به نظر شما لینوکس رو خیلی دست کم گرفتید.

آفلاین dhm_blogger

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
  • FTS :-r
دوستان بدون تعصب در خفن بودن ویندوز هیچ شکی نیست. ولی خوب اونقدری دلیل دارین همه شما که سمت لینوکس و امثالش اومدین.
فکر نمی کنم اینکه یه سری سرویس با کیفیت و شاید (مخالف open source چیه؟‌ closed sources? :)))) ) غیر open source و چه می دونم مثلا پولی رو ذات لینوکس بتونه تاثیر داشته باشه.
FTS :-r

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
۱. از دید من نرم‌افزاری که آزاد نباشه (انحصاری باشه) آشغاله. من آشغال‌هام رو کف خونه‌ام نمي ریزم، پس نرم‌افزار غیرآزاد رو هم در گنو/لینوکس استفاده نمی‌کنم. حالا ممکنه بخوام جلوی خونه‌ام یه سطل آشغال بذارم که هرکسی خواست آشغال‌هاش رو ببره بریزه اون تو.
۲. هر چیزی که وجود داره، یه فلسفه‌ای پشتشه. همون‌طور که اگه ایده‌ی سرمایه‌داری رو از ویندوز بگیری، دیگه اون چیزی نیست که ما به اسم ویندوز می‌شناسیم، اگه ایده‌ی آزادی نرم‌افزار رو هم از گنو/لینوکس بگیری دیگه اون چیزی نخواهد بود که به اسم گنو/لینوکس می‌شناسیم. به نظرم این حرف که یه چندتانرم‌افزار انحصاری چیزی نیستن حالا، از این ناشی می‌شه که بزرگی خطر نفوذ نرم‌افزارهای انحصاری در گنو/لینوکس دست‌کم گرفته شده/

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
۱. از دید من نرم‌افزاری که آزاد نباشه (انحصاری باشه) آشغاله. من آشغال‌هام رو کف خونه‌ام نمي ریزم، پس نرم‌افزار غیرآزاد رو هم در گنو/لینوکس استفاده نمی‌کنم. حالا ممکنه بخوام جلوی خونه‌ام یه سطل آشغال بذارم که هرکسی خواست آشغال‌هاش رو ببره بریزه اون تو.
۲. هر چیزی که وجود داره، یه فلسفه‌ای پشتشه. همون‌طور که اگه ایده‌ی سرمایه‌داری رو از ویندوز بگیری، دیگه اون چیزی نیست که ما به اسم ویندوز می‌شناسیم، اگه ایده‌ی آزادی نرم‌افزار رو هم از گنو/لینوکس بگیری دیگه اون چیزی نخواهد بود که به اسم گنو/لینوکس می‌شناسیم. به نظرم این حرف که یه چندتانرم‌افزار انحصاری چیزی نیستن حالا، از این ناشی می‌شه که بزرگی خطر نفوذ نرم‌افزارهای انحصاری در گنو/لینوکس دست‌کم گرفته شده/
والا به عنوان کسی که قبلا تجربه ساخت Mod(با دو نسل قبلی این موتور بازیسازی )برای چند تا بازی داشته میتونم بگم که این حق شرکت هست که بابت نرم افزارش هزینه ای رو درخواست کنه این از این.
من خطری نمیبینم!!!! شاید شما هم مثل خیلی از دوستان دچار توهم توطئه شده‌اید که اینقدر به این مساله حساس هستید.
تازه این شرکت تغریبا تنها شرکتی بود وقتی بازیش منتشر میشد سورس موتور گرافیکیش رو تو نت نشر میداد شما بگو کدوم شرکت میاد قدرتمند ترین موتور گرافیکی دنیا رو به رایگان و کاملا ازاد نشر بده؟؟؟؟