انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: 2 تا سوال در مورد مخازن 9.04  (دفعات بازدید: 1778 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین morteza2985

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
2 تا سوال در مورد مخازن 9.04
« : 30 آبان 1388، 11:39 ق‌ظ »
سلام
سوال اولم اینه که تو مخازن UBUNTU9.04 محیط KDE هم هست که بشه نصبش کرد ؟
سوال دومم اینه که چرا مخازن 9.04 مثل مخازن قبلی کل دی وی دی رو اسکن نمی کنه و زود و بدون اینکه اسمی بپرسه که برای دی وی دی بزاری تموم میشه و خودش اسم رو انخاب میکنه؟
آقا اصلا این مخازن 9.04 چجوری نصب میشه؟
« آخرین ویرایش: 30 آبان 1388، 06:15 ب‌ظ توسط morteza2985 »

آفلاین YGH

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
پاسخ به: 2 تا سوال در مورد مخازن 9.04
« پاسخ #1 : 03 آذر 1388، 11:57 ق‌ظ »
درسته که KDE یه جورایی زیرمجموعه اوبونتو هست ولی فکر نکنم KDE ‌توی مخازن اوبونتو باشه چون یک محیط جدا هست و حتی مخازن مربوط به خودش رو داره.
در مورد مخازن اوبونتو هم باید بگم که این مخازن نصب نمیشن. شما هر برنامه ای رو که میخواید نصب کنید یک سری بسته های دیگه بعنوان ملزومات باید نصب بشن تا شما بتونید اون بسته مورد نظر رو نصب کنید که این بسته های مورد نظر میتونه توی دی وی دی اوبونتو باشه یا در مخازن اوبونتو مثل archive.ubuntu.com و یا غیره.
به نظر من قسمت Add/Remove‌ در اوبونتو 9.04 ناقصه و حتی بعضی وقتا Synaptic‌ هم نمیتونه کمکتون کنه. این مشکل رو خیلی از دوستان دارند و توی این قسمت تاپیک هم زدند. به نظر من شما بهتره اوبونتو 9.10 رو نصب کنید که یک بخش کامل و عالی به نام UBUNTU Software Center‌ داره.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1608
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #2 : 03 آذر 1388، 12:44 ب‌ظ »
فکر کنم سوالت رو دقیق نپرسیدی چون جواب من با جواب نفر قبلی صد و هشتاد درجه فرق می کنه (:
۱- معلومه که هست. kubuntu-desktop رو نصب کن و کلی کی دی و ملحقات نصب می شن. بعد موقع لاگین می تونی انتخاب کنی
۲و۳- چی؟ مخازن چجوری نصب می شن؟ یک فایل هست به اسم etc/apt/sources.list/ که توش همه مخازن معرفی شدن دیگه.

احتمالی که می دم اینه که کل سوال فقط در مورد دی وی دی باشه ولی توی سوال دقیق گفته نشده باشه (: درسته؟ اگر سوال اینه که «آیا کی دی ای روی دی وی دی اوبونتو هست» و «چجوری دی وی دی رو به عنوان مخزن به اوبونتو اضافه کنم» جواب های من رو بیخیال شو و البته سوال رو هم دقیق تر مطرح کن.

موفق باشی و شاد.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین YGH

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 03 آذر 1388، 06:48 ب‌ظ »
فکر کنم سوالت رو دقیق نپرسیدی چون جواب من با جواب نفر قبلی صد و هشتاد درجه فرق می کنه (:
۱- معلومه که هست. kubuntu-desktop رو نصب کن و کلی کی دی و ملحقات نصب می شن. بعد موقع لاگین می تونی انتخاب کنی
۲و۳- چی؟ مخازن چجوری نصب می شن؟ یک فایل هست به اسم etc/apt/sources.list/ که توش همه مخازن معرفی شدن دیگه.

احتمالی که می دم اینه که کل سوال فقط در مورد دی وی دی باشه ولی توی سوال دقیق گفته نشده باشه (: درسته؟ اگر سوال اینه که «آیا کی دی ای روی دی وی دی اوبونتو هست» و «چجوری دی وی دی رو به عنوان مخزن به اوبونتو اضافه کنم» جواب های من رو بیخیال شو و البته سوال رو هم دقیق تر مطرح کن.

موفق باشی و شاد.

منظور من این نبود که kubuntu یک توزیع مستقل از خود اوبونتو هست. چون محیط اوبونتو دارای Gnome-desktop هست و به نظر من محیط کوبونتو در واقع همون اوبونتو هست با محیط KDE. برداشتی که من از سوال این دوستمون کردم اینه که این دوستمون فکر میکنند کوبونتو جزء مخازن خود اوبونتو هست و جدا نیست.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #4 : 03 آذر 1388، 06:55 ب‌ظ »

موفق باشی و شاد.

منظور من این نبود که kubuntu یک توزیع مستقل از خود اوبونتو هست. چون محیط اوبونتو دارای Gnome-desktop هست و به نظر من محیط کوبونتو در واقع همون اوبونتو هست با محیط KDE. برداشتی که من از سوال این دوستمون کردم اینه که این دوستمون فکر میکنند کوبونتو جزء مخازن خود اوبونتو هست و جدا نیست.

نکته همینجاست که مخازن رسمی کوبونتو و اوبونتو یکیه  :) جدا نیستن

آفلاین YGH

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 05 آذر 1388، 10:25 ق‌ظ »

موفق باشی و شاد.

نکته همینجاست که مخازن رسمی کوبونتو و اوبونتو یکیه  :) جدا نیستن

:oops:  ](*,) من نمیدونستم. یعنی برنامه های اوبونتو توی کوبونتو و بالعکس کار میکنند؟