ps3 از opengl استفاده میکرد با کمی تغییرات ولی ps4 از دو api یکی سطح پایین و دیگری سطح بالا استفاده میکنه
https://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_4_system_software
GNMX
GNM
چیپ گرافیک ps4 هم فکرکنم amd ساخته ولی به هرحال ps4 در ابدیت جدیدش قرارهست کلا api جدیدی اضافه کنه چیزی مثل دایرکت ایکس 12
برای بازی ساز ها هم سخت میشه داستان ولی به نظر من اگه دایرکت ایکس 12 بیاد کلا سونی باید جمع کنه و بره
همین الانش ps4 نمیتونه بیشتر از 1080p جواب بده
سلام دوست عزیز.
مبنای حرفتون چیه؟
چون در حال حاضر خود Xbox 1 هم 900p بیشتر خروجی نمیده.)اصظلاحا دروازه پردازشی میگن)
API سونی همونظور که قبلا گفتم کاملا توان دایکت ۱۲ رو داده و چون سطح پایین تره سرعت بیشتری داره و البته بازیسازها کمی در مورد یاد گیری این Api با مشکل مواجه خواهند بود چون باید یک چیز جدید رو از بیخ و بن یاد بگیرند و خیلی ها از این حالت خوشحال نیستند.
درکل ps4برای یک لینوکس کار بهتره به خاطر شباهت بیشتر سیستمش به لینوکس و Xbox 1 هم بیشتر شبیه ویندوزه.
عزیزم این حرف شما درست نیست ps3 از کرنل لینوکس استفاده میکنه ولی ps4 از انشعابی از freebsd
حالا هرچقدر هم طرف لینوکس یا bsd بلد باشه تو روند ساخت بازی تاثیری نداره برای ps4/ps3 بازی هایی نوشته شده به زبان سی شارپ یا جاوا مهم خروجی باینری هست مثلا ما برمبنای اینتل خروجی میگیریم حالا زبانمون هرچی باشه لینوکس اجرا میکنه یا مثلا ویندوز اجرا میکنه تو کنسول با کامپایلرش با هرزبانی بنویسیم دراخر کنسول اونو اجرا میکنه برای رابط گرافیکی هم دیگه مثل قدیم نیست ما کد نمیزنیم یک سری واسطه برای ما کد api رو میزنند
من خودم هم ps4/3 دارم و هم xbox one تو ps4 که اساسین یونیتی رو 720 میده ! حداقل تو xbox one یک سری بازی هارو 1080 میتونم بازی کنم تو ps4 یا داغ میکنه یا ... یا همون 900 یا 720 بازی میده
الان شما دقیقا فازت چیه؟
چرا هرجایی یکی مطلبی میزاره شما با تعصب میایید و یک سری حرف های بی اساس رو میزنید و خودتون رو دخالت میدید(درسته این انجمن ازاده که هرکسی نظرشو اعلام کنه ولی نه اینکه شما هر چیزی رو دوست دارید بگید بدون منبع و هر چیز دیگه ای.)
خوبه خود شما اعلام کردید که نسخه چهارم کنسول سونی از freebsd(که من این مورد رو نشنیده ام) استفاده میکنه. حال شما را ارجا میدهم به صحبت های «برد وتردل» یکی از معروف ترین و حرفهای ترین بازیسازان برای دو کنسول:
Kurtis Simpson: Right. So as everyone more or less knows the PS4 has better hardware than the Xbox One due to its GDDR5 Ram architecture. Having said that do you think the DDR3 in the Xbox One is somewhat compensated enough by its fast eSRAM?
Brad Wardell: That depends on who you talk to. In my personal opinion the eSRAM does not quite make up for it but it makes it really close. The real problem is that the Xbox One only has 12 what you would call cores on their GPU and I think the PlayStation 4 has around 18. The hardware on the PlayStation 4 in my opinion is better than the hardware on the Xbox One.
So you end up in an impractical manner with games that are going to be of a similar capability. I’d rather write for Windows, as an example I’d rather write for Windows than Micro Controller (laughs) or something where I have to know things that are a little less standard or a little more arcane. Of course what’s arcane is always a matter of where you’re sitting though. As a Windows developer I find the Xbox One more familiar to me, whereas if you’re a Linux developer you might find the PlayStation 4 a little more familiar. That’s just an example.
Read more at http://gamingbolt.com/interview-with-brad-wardell-ps4xbox-one-differences-directx-12-ashes-of-the-singularity-and-more#gvpLD9SklzWFfG0a.99
ادرس سایتش هم هست میتونید کل متن رو انجا بخونید.
والا این بخش مشخص شده رو دیگه کجای دلم بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟
با اسناد مدرک ثابت شده که این کنسول مایکروسافت هست که توانایی اجرای بازی در فول رزولوشن رو نداره اون وقت شما میای اینجا و میگی کنسول سونی توان اجرای بازی حتی در رزولوشن ۷۲۰ رو نداره؟؟؟؟
والا من که نزدیک ۷ ساله نسخه سوم کنسول سونی رو دارم و نسخه چهارم رو نیز حدود ۱ سال هست خریداری کرده ام تا به امروز مشاهده نکردم که این کنسولها کم بیارند و یا بخواهند افت رزولوشن داشته باشند حتی در بازیهای سنگینی همچون کرایسیس ۲ و ۳ و یا انچارت ۳ و یا خدای جنگ ۳ و Ascension و watchdog و خیلی عناوین دیگر حال شما از چه رویی این مورد رو اعلام میدارید بنده بی خبرم.
اقا من دیگه حرفی ندارم.
از دوستان عذر میخوام به خاطر بی راهه کشیده شدن این تاپیک.
استارتر محترم درصورتی که انگلیسیتون خوبه میتونید از همین سایتی که بالاتر امده استفاده کنید تا اطلاعات بیشتری دریافت دارید.