انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پلی استیشن از چه چیزی برای کتابخانه گرافیکی بازیهایش استفاده میکند ؟  (دفعات بازدید: 3917 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
خوب همونطور که میدونید ویندوز یه غولی داره به اسم directx که توی ایکس باکس و ویندوز استفاده میشه.
اندروید هم از opengl استفاده میکنه
میخوام بدونم پلی استیشن هم از opengl استفاده میکنه یا یه چیز انحصاری برای خودش داره ؟
اگر از همین برنامه های آزاد استفاده میکنه چرا وضعیت بازی ها اینقدر روی لینوکس خرابه
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
خوب همونطور که میدونید ویندوز یه غولی داره به اسم directx که توی ایکس باکس و ویندوز استفاده میشه.
میخوام بدونم پلی استیشن هم از opengl استفاده میکنه یا یه چیز انحصاری برای خودش داره ؟
اگر از همین برنامه های آزاد استفاده میکنه چرا وضعیت بازی ها اینقدر روی لینوکس خرابه
والا تا اونجا که من میدونم یه API مخصوص به خودشو داره که تا حدودی شبیه opengl هست.
تو نسخه ۴ هم از یه ای پی ای نزدیک به سخت افزار استفاده میکنه که تغریبا تمامی توانایی های directx ۱۲ رو داره + سرعت بیشتر.
من همینو میدونستم. ;D

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
روی PS3 از دو API  زیر استفاده میکرد :
GCM , PSGL
روی PS4 هم از دو API زیر :
GNM و GNMX

بیس همه اینها هم همون OpneGl هست و از اون انشعاب گرفته شدن
کلا نرم افزار های سورس باز/آزاد مثل ی گوشت قربونی میمونن که شرکت ها برای نیاز هاشون میان سراغش ازش می برن و می رن برای خودشون ی ورژن اختصاصی ازش درست می کنن . فکر کنم خود دایرکت ایکس هم از همین OpneGl نشات گرفته باشه

اما در حال حاضر direct X قوی ترین کتابخانه گرافیکی هستش جوری که حتی با اینکه PS4 به نسبت Xbox One قدرت گرافیکی و پردازشی بالاتری داره تو بعضی مقایسه ها بافت ها و سایه زنی و رنگ بندی بهتری روی نسخه xbox و ویندوز میبینیم
« آخرین ویرایش: 16 تیر 1394، 10:44 ق‌ظ توسط v.taghavi68 »
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
بله استفاده میکنند و سورس رو برنمیگردونن !
والو برای استیم هم از همین OpenGL استفاده میکنه یا اون هم یه نسخه فورک شده از اپن جی ال میشه ؟

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
نقل‌قول
سلام
تمام مواردی رو که در زیر بیان کردم، براساس اطلاعات ضعیف من بود. به همین خاطر ممکنه که این اطلاعاتی که نوشتم، غلط باشه.
از openGL استفاده می‌کند ولی والو و khronos در حال کار کردن روی غول جدیدی به نام vulkan هستن. شرکت اینتل هم در این زمینه فکر کنم با والو همکاری می‌کنه. تازه به نظرم opengl خیلی هم خوبه. مثلاً بازی AAA باهاش ساخته شده در حد دایرکت ایکس۱۱  که روی لینوکس هم اجرا می‌شه. (البته انحصاری) اگه درست یادم باشه ترجمه یک مطلب رو خونده بودم که مفهومی رو که ازش برداشت کردم این بود که «ما قبلاً نمی‌تونستیم در حد directx 11 توی لینوکس بازی بسازیم اما حالا که درایورهای لینوکسی خیلی خوب شدن می‌تونیم بگیم که نسخهٔ opengl بازی ما که روی لینوکس هستش با نسخهٔ directx 11 اون توی ویندوز از لحاظ گرافیکی هیچ فرقی نداره.»
در آخر هم ارض کنم که اندروید از openGL|ES استفاده می‌کنه و اگه اشتباه نکنم نسخهٔ ساده شدهٔ openGL هستش. اما vulkan که قراره بیاد روی هر دو یکسانه.
انگار vulkan چند ماه دیرتر از directx 12 منتشر می‌شه.
« آخرین ویرایش: 17 تیر 1394، 02:01 ق‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
دولوپر اصلی opengl هم از سال 2006 فکر کنم همین khornas هست .
به هر حال من که از پیشرفت همشون چه دایرکت ایکس چه چیزای دیگه خوشحال میشم در نهایت به سود همه هست.
با توجه به این لینک فکر کنم حرفاتون کاملا صحیح هست البته این که در حد و اندازه دایرکت ایکس هست یا نه رو نمیدونم ولی مثل این که پیشرفت های بزرگی نسبت به نسل های پیشین داشته
https://www.khronos.org/vulkan
ولکان اپن سورس هست و روی همه توزیع ها میاد ولی کار های انحصاری والو به درد جامعه نمیخوره
هرچند والو فایده کارهاش بیشتر از سونی هست ولی جفتشون پول پرست و انحصار طلب هستن ولی خرناس اینجوری نیست

آفلاین ngc0der

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
نمیشه گفت vulkan اوپن سورس هست چون khronos فقط api رو استاندارد می کنه و پیاده سازی توسط شرکتهای تولید کننده چیپهای گرافیکی انجام میشه که می تونن باز درایورهای سورس بسته تولید کنند. تا اونجایی که من فهمیدم vulkan کمی low level تر از opengl هست که همین باعث میشه دست برنامه نویسها برای استفاده بهتر از gpu باز باشه ولی نوشتن برنامه سخت تر میشه. این استاندارد روی چیپهای گرافیکی که opengl es 3.1 به بالا رو ساپورت کنن قابل پیاده سازیه و تعداد زیادی از شرکتهای تولید کننده چیپ،انجین و بازیها از این استاندارد جدید حمایت کردن غیر از مایکروسافت!
کم کم دوران استانداردهای من درآوردی که با انحصار گسترش پیدا کردن داره سر میرسه.البته directx و opengl به این زودیها از دور خارج نمیشن ولی خب ظرف دو سه سال vulkan به استاندارد غالب تبدیل میشه.

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
ps3 از opengl استفاده میکرد با کمی تغییرات ولی ps4 از دو api یکی سطح پایین و دیگری سطح بالا استفاده میکنه

https://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_4_system_software

GNMX
GNM

چیپ گرافیک ps4 هم فکرکنم amd ساخته ولی به هرحال ps4 در ابدیت جدیدش قرارهست کلا api جدیدی اضافه کنه چیزی مثل دایرکت ایکس 12

برای بازی ساز ها هم سخت میشه داستان ولی به نظر من اگه دایرکت ایکس 12 بیاد کلا سونی باید جمع کنه و بره

همین الانش ps4 نمیتونه بیشتر از 1080p جواب بده

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
ps3 از opengl استفاده میکرد با کمی تغییرات ولی ps4 از دو api یکی سطح پایین و دیگری سطح بالا استفاده میکنه

GNMX
GNM

چیپ گرافیک ps4 هم فکرکنم amd ساخته ولی به هرحال ps4 در ابدیت جدیدش قرارهست کلا api جدیدی اضافه کنه چیزی مثل دایرکت ایکس 12

برای بازی ساز ها هم سخت میشه داستان ولی به نظر من اگه دایرکت ایکس 12 بیاد کلا سونی باید جمع کنه و بره

سلام دوست عزیز.
مبنای حرفتون چیه؟
چون در حال حاضر خود Xbox 1 هم 900p بیشتر خروجی نمیده.)اصظلاحا دروازه پردازشی میگن)
API سونی همونظور که قبلا گفتم کاملا توان دایکت ۱۲ رو داده و چون سطح پایین تره سرعت بیشتری داره و البته بازیسازها کمی در مورد یاد گیری این Api با مشکل مواجه خواهند بود چون باید یک چیز جدید رو از بیخ و بن یاد بگیرند و خیلی ها از این حالت خوشحال نیستند.
درکل ps4برای یک لینوکس کار بهتره به خاطر شباهت بیشتر سیستمش به لینوکس  و Xbox 1 هم بیشتر شبیه ویندوزه.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
این که ایکس باکس یا پلی استیشن 4 در گرافیک ضعیف هستند به دلیل قیمت ارزون و سخت افزار ضعیفشون هست
قدرت نرم افزاری ایکس باکس خیلی بالاتر از پلی استیشن هست که تونسته با سخت افزار ضعیف تر تقریبا در همون حد ظاهر بشه
قدرت خام سخت افزاری پلی استیشن 4 پنجاه درصد بیشتر از ایکس باکس هست ولی با هم تقریبا از نظر گرافیکی برابر هستند
من خودم ایکس باکس دارم . بازی های خود ماکروسافت که از نظر نرم افزاری روشون بیشتر کارشده فوق العاده هستند مثلا سری فوتزا 1080 پی و 60 فریم بر ثانیه بدون مشکل و خود دستگاه همزمان از رندر میتونه فیلم تهیه کنه و شیر کنه و ... و قدرتش خوبه ولی به هر حال هیچکدوم از این دو کنسول با کامپیوتر های امروزی قابل مقایسه نیستن و در حد همون قیمت خودشون هستند.
اگر والو و ای ام دی این وولکان رو انحصاری نگه دارند خیلی بد میشه . امیدواریم اپن سورس باشه البته هیچ جایی اشاره نشده بود به لایسنس این برنامه

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419

GNMX
GNM

سلام دوست عزیز.
مبنای حرفتون چیه؟
چون در حال حاضر خود Xbox 1 هم 900p بیشتر خروجی نمیده.)اصظلاحا دروازه پردازشی میگن)
API سونی همونظور که قبلا گفتم کاملا توان دایکت ۱۲ رو داده و چون سطح پایین تره سرعت بیشتری داره و البته بازیسازها کمی در مورد یاد گیری این Api با مشکل مواجه خواهند بود چون باید یک چیز جدید رو از بیخ و بن یاد بگیرند و خیلی ها از این حالت خوشحال نیستند.
درکل ps4برای یک لینوکس کار بهتره به خاطر شباهت بیشتر سیستمش به لینوکس  و Xbox 1 هم بیشتر شبیه ویندوزه.

عزیزم این حرف شما درست نیست  ps3 از کرنل لینوکس استفاده میکنه ولی ps4 از انشعابی از freebsd

حالا هرچقدر هم طرف لینوکس یا bsd بلد باشه تو روند ساخت بازی تاثیری نداره برای ps4/ps3 بازی هایی نوشته شده به زبان سی شارپ یا جاوا مهم خروجی باینری هست مثلا ما برمبنای اینتل خروجی میگیریم حالا زبانمون هرچی باشه لینوکس اجرا میکنه یا مثلا ویندوز اجرا میکنه تو کنسول با کامپایلرش با هرزبانی بنویسیم دراخر کنسول اونو اجرا میکنه برای رابط گرافیکی هم دیگه مثل قدیم نیست ما کد نمیزنیم یک سری واسطه برای ما کد api رو میزنند

من خودم هم ps4/3 دارم و هم xbox one تو ps4 که اساسین یونیتی رو 720 میده ! حداقل تو xbox one  یک سری بازی هارو 1080 میتونم بازی کنم تو ps4 یا داغ میکنه یا ... یا همون 900 یا 720 بازی میده

آفلاین samis

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
من خودم هم ps4/3 دارم و هم xbox one تو ps4 که اساسین یونیتی رو 720 میده ! حداقل تو xbox one  یک سری بازی هارو 1080 میتونم بازی کنم تو ps4 یا داغ میکنه یا ... یا همون 900 یا 720 بازی میده

داداش ینی واقعا خیلی توپی ها!!!!
احیانا شما نمیخوای ماه رمضونی زکات بدی؟؟ خلاصه گفتم که اگه هنوز ندادین هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ;D
« آخرین ویرایش: 18 تیر 1394، 01:17 ق‌ظ توسط samis »
به گمانم در هیچ جای دنیا دو الف مست را پیدا نخواهید کرد! البته بجز در سردابه های الف های سیاه بیشه!

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *

GNMX
GNM

سلام دوست عزیز.
مبنای حرفتون چیه؟

عزیزم این حرف شما درست نیست  ps3 از کرنل لینوکس استفاده میکنه ولی ps4 از انشعابی از freebsd

حالا هرچقدر هم طرف لینوکس یا bsd بلد باشه تو روند ساخت بازی تاثیری نداره برای ps4/ps3 بازی هایی نوشته شده به زبان سی شارپ یا جاوا مهم خروجی باینری هست مثلا ما برمبنای اینتل خروجی میگیریم حالا زبانمون هرچی باشه لینوکس اجرا میکنه یا مثلا ویندوز اجرا میکنه تو کنسول با کامپایلرش با هرزبانی بنویسیم دراخر کنسول اونو اجرا میکنه برای رابط گرافیکی هم دیگه مثل قدیم نیست ما کد نمیزنیم یک سری واسطه برای ما کد api رو میزنند

الان شما دقیقا فازت چیه؟
چرا هرجایی یکی مطلبی میزاره شما با تعصب میایید و یک سری حرف های بی اساس رو میزنید و خودتون رو دخالت میدید(درسته این انجمن ازاده که هرکسی نظرشو اعلام کنه ولی نه اینکه شما هر چیزی رو دوست دارید بگید بدون منبع و هر چیز دیگه ای.)
خوبه خود شما اعلام کردید که نسخه چهارم کنسول سونی از freebsd(که من این مورد رو نشنیده ام) استفاده میکنه. حال شما را ارجا میدهم به صحبت های «برد وتردل» یکی از معروف ترین و حرفهای ترین بازیسازان برای دو کنسول:
Kurtis Simpson: Right. So as everyone more or less knows the PS4 has better hardware than the Xbox One due to its GDDR5 Ram architecture. Having said that do you think the DDR3 in the Xbox One is somewhat compensated enough by its fast eSRAM?
Brad Wardell: That depends on who you talk to. In my personal opinion the eSRAM does not quite make up for it but it makes it really close. The real problem is that the Xbox One only has 12 what you would call cores on their GPU and I think the PlayStation 4 has around 18. The hardware on the PlayStation 4 in my opinion is better than the hardware on the Xbox One.
So you end up in an impractical manner with games that are going to be of a similar capability. I’d rather write for Windows, as an example I’d rather write for Windows than Micro Controller (laughs) or something where I have to know things that are a little less standard or a little more arcane. Of course what’s arcane is always a matter of where you’re sitting though. As a Windows developer I find the Xbox One more familiar to me, whereas if you’re a Linux developer you might find the PlayStation 4 a little more familiar. That’s just an example.

Read more at http://gamingbolt.com/interview-with-brad-wardell-ps4xbox-one-differences-directx-12-ashes-of-the-singularity-and-more#gvpLD9SklzWFfG0a.99

ادرس سایتش هم هست میتونید کل متن رو انجا بخونید.
والا این بخش مشخص شده رو دیگه کجای دلم بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟
با اسناد مدرک ثابت شده که این کنسول مایکروسافت هست که توانایی اجرای بازی در فول رزولوشن رو نداره اون وقت شما میای اینجا و میگی کنسول سونی توان اجرای بازی حتی در رزولوشن ۷۲۰ رو نداره؟؟؟؟
والا من که نزدیک ۷ ساله نسخه سوم کنسول سونی رو دارم و نسخه چهارم رو نیز حدود ۱ سال هست خریداری کرده ام تا به امروز مشاهده نکردم که این کنسولها کم بیارند و یا بخواهند افت رزولوشن داشته باشند حتی در بازیهای سنگینی همچون کرایسیس ۲ و ۳ و یا انچارت ۳ و یا خدای جنگ ۳ و Ascension و watchdog و خیلی عناوین دیگر حال شما از چه رویی این مورد رو اعلام میدارید بنده بی خبرم.
اقا من دیگه حرفی ندارم.
از دوستان عذر میخوام به خاطر بی راهه کشیده شدن این تاپیک.
استارتر محترم درصورتی که انگلیسیتون خوبه میتونید از همین سایتی که بالاتر امده استفاده کنید تا اطلاعات بیشتری دریافت دارید.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
اینجا انجمن اوبونتو هست و نمیخوام بحث ایکس باکس بهتره یا پلی استیشن ولی واقعیت این هست :
سی پی یو ایکس باکس قوی تر (فرکانس کاری بالاتر) از پلی استیشن
جی پی یو پلی استیشن تقریبا دو برابر هسته شیدر بیشتری داره ولی فرکانس پایین تر ولی در کل جی پی یو پلی استیشن قوی تر
رم هر دو 8 هست ولی پلی استیشن ddr4 و ایکس باکس ddr3 هست
ولی نکته اینه که ایکس باکس یه قطعه داره به اسم sdram که تقریبا به اندازه همون 8 گیگ رم معمولی توان داره
اگر برنامه نویس ها بتونن از این قطعه به درستی استفاده کنند کنسول ایکس باکس حتی خروجی بهتری نسبت به پلی استیشن 4 ارائه میده
از نظر نرم افزاری این کار پیچیده هزینه بر و زمان بر هست بنابرین تو اکثر بازی های که برای هر دو کنسول میاد اغلب پلی استیشن کمی گرافیکش بهتره و در برخی موارد هم ایکس باکس بهتر هست
در بازی های خاص که خود ماکروسافت منتشر میکنه و بازی های جدید مثل گرافیک ایکس باکس بالاتر از پلی استیشن هم هست و الان هیلو 5 - گیر آف وار - سری فورتزا و ... به صورت 1080 پی و 60 فریم بر ثانیه اجرا میشن
آنچارتید 1080 پی و 30 فریم بر روی پلی استیشن اجرا میشه و این نهایت قدرت پلی استیشن هست
بازی سازی الان برای پلی استیشن آسون تر از ایکس باکس هست ولی در قدیم ps3 یک معماری عجیبی داشت که بازی سازی براش خیلی سخت بود به خاطر همین معماری عجیب غریب و پیچیده نتونستن قابلیت اجرای بازی های قدیمی رو در پلی استیشن بیارن
البته واقعا هیچ چیز جای کامپیوتر رو نمیگیره شما میتونی با هزینه بالا 8k و 240 فریم بر ثانیه خروجی بگیری و اصلا قابل قیاس با کنسول نیست ولی خوب هزینش زیادهو فقط یک کارت گرافیک اندازه جفت کنسول ها با هم قیمت داره !
البته من واقعا با کینکت حال میکنم با فرمان های صوتیش با امکانات عالیش و ... و از اول هم به خاطر همین ایکس باکس گرفتم
این که وقتی دسته رو میدم دست بغل دستی خود دستگاه متوجه میشه و بازی رو روی اکانت من سیو نمیکنه و هزار چیز باحال دیگه که تو پلی استیشن وجود نداره
البته اگر پول داشتم یک پلی استیشن هم میخریدم چون انحصاری هاش نه برای ایکس باکس و نه برای پی سی نمیاد ولی ایکس باکس انحصاری هاش اکثرا برای پی سی هم میاد
به هر حال اصلا بحث مقایسه این دو نیست و من برتری خاصی بین دو تا کنسول ندیدم هر کدوم یه چیزی دارن ولی ایکس باکس واقعا در برخی جاها از پلی استیشن کم نمیاره که هیچ جلو هم میزنه در گرافیک
البته کلا سوای گرافیک رنگ خاکستری و دودی بودن پلی استیشن با رنگ های زیبای ایکس باکس فرق دارن و نمیدونم چرا پلی استیشن اینجوری هست تصویرش
در ضمن پلی استیشن زود داغ میکنه ولی ایکس باکس رو طراحی کردن برای این که خاموش نشه ! اصلا ایکس باکی خاموش نمیشه هیچ وقت و نه صدا داره و نه داغ میکنه چون یه فن داره این هوا یه چیزی مثل سرور که همیشه روشنه !

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
اینجا انجمن اوبونتو هست و نمیخوام بحث ایکس باکس بهتره یا پلی استیشن ولی واقعیت این هست :
سی پی یو ایکس باکس قوی تر (فرکانس کاری بالاتر) از پلی استیشن
جی پی یو پلی استیشن تقریبا دو برابر هسته شیدر بیشتری داره ولی فرکانس پایین تر ولی در کل جی پی یو پلی استیشن قوی تر
رم هر دو 8 هست ولی پلی استیشن ddr4 و ایکس باکس ddr3 هست
ولی نکته اینه که ایکس باکس یه قطعه داره به اسم sdram که تقریبا به اندازه همون 8 گیگ رم معمولی توان داره
اگر برنامه نویس ها بتونن از این قطعه به درستی استفاده کنند کنسول ایکس باکس حتی خروجی بهتری نسبت به پلی استیشن 4 ارائه میده
از نظر نرم افزاری این کار پیچیده هزینه بر و زمان بر هست بنابرین تو اکثر بازی های که برای هر دو کنسول میاد اغلب پلی استیشن کمی گرافیکش بهتره و در برخی موارد هم ایکس باکس بهتر هست
در بازی های خاص که خود ماکروسافت منتشر میکنه و بازی های جدید مثل گرافیک ایکس باکس بالاتر از پلی استیشن هم هست و الان هیلو 5 - گیر آف وار - سری فورتزا و ... به صورت 1080 پی و 60 فریم بر ثانیه اجرا میشن
آنچارتید 1080 پی و 30 فریم بر روی پلی استیشن اجرا میشه و این نهایت قدرت پلی استیشن هست
بازی سازی الان برای پلی استیشن آسون تر از ایکس باکس هست ولی در قدیم ps3 یک معماری عجیبی داشت که بازی سازی براش خیلی سخت بود به خاطر همین معماری عجیب غریب و پیچیده نتونستن قابلیت اجرای بازی های قدیمی رو در پلی استیشن بیارن
البته واقعا هیچ چیز جای کامپیوتر رو نمیگیره شما میتونی با هزینه بالا 8k و 240 فریم بر ثانیه خروجی بگیری و اصلا قابل قیاس با کنسول نیست ولی خوب هزینش زیادهو فقط یک کارت گرافیک اندازه جفت کنسول ها با هم قیمت داره !
البته من واقعا با کینکت حال میکنم با فرمان های صوتیش با امکانات عالیش و ... و از اول هم به خاطر همین ایکس باکس گرفتم
این که وقتی دسته رو میدم دست بغل دستی خود دستگاه متوجه میشه و بازی رو روی اکانت من سیو نمیکنه و هزار چیز باحال دیگه که تو پلی استیشن وجود نداره
البته اگر پول داشتم یک پلی استیشن هم میخریدم چون انحصاری هاش نه برای ایکس باکس و نه برای پی سی نمیاد ولی ایکس باکس انحصاری هاش اکثرا برای پی سی هم میاد
به هر حال اصلا بحث مقایسه این دو نیست و من برتری خاصی بین دو تا کنسول ندیدم هر کدوم یه چیزی دارن ولی ایکس باکس واقعا در برخی جاها از پلی استیشن کم نمیاره که هیچ جلو هم میزنه در گرافیک
البته کلا سوای گرافیک رنگ خاکستری و دودی بودن پلی استیشن با رنگ های زیبای ایکس باکس فرق دارن و نمیدونم چرا پلی استیشن اینجوری هست تصویرش
در ضمن پلی استیشن زود داغ میکنه ولی ایکس باکس رو طراحی کردن برای این که خاموش نشه ! اصلا ایکس باکی خاموش نمیشه هیچ وقت و نه صدا داره و نه داغ میکنه چون یه فن داره این هوا یه چیزی مثل سرور که همیشه روشنه !
حرف شما درسته اینجا انجمن اوبونتو هست ولی قرار نیست اطلاعات غلط به ملت ارائه داده بشه.
در ضمن نوع رم ps4 GDDR5 هست ذوست عزیز.
والا حدود 150 مگاهرتز سرعت بیشتر انچنان تاثیر نداره.(با توجه به ویکی پدیا دو کنسول) واینکه گرافیک ps4 حدود ۴۰-۵۰درصد قدرتمند تر هست که منجر به برتری حدود ۲۰درصدی این کنسول میشه.
خود این توسعه دهنده هم گفته که این ESRAM توانایی مقابله با ps4 رو نداره و در بهترین شرایط بتونه نزدیک به ps4 گرافیک ارائه بده.
والا نهایت قدرت پلی استیشن چهار Black Ops 3 با ۶۰ فریم بر ثانیه در ۱۰۸۰ هست. ظاهرا اطلاعات شما قدیمیه دوست عزیز.
در مورد سخت بودن ساخت بازی برای ps3 بله حق با شماست اما اینکه میگید کنسول مایکروسافت گرافیک بهتری داره قابل قبول نیست.
والا اینکه ایکس باکس خاموش میشه یا نه رونمیدونم ولی ps4 یک حالت خاصی داره که در اون حالت سیستم به کمترین حد مصرف برقش میره و من از این حالت برای دانلود بعضی بازیها مثل واچ داگ(بعضی نسخه های ps3 دارای کد دانلود برای ps4 هستند) استفاده کردم که کنسول خاموش نمیشه و به صورت کم مصرف به کارش ادامه میده و جالب اینکه همون لحظه که داره دانلود میکنه میتونی بازی هم بکنی چون کار دانلود به پردازنده دوم و ۲۵۶ مگ رم اضافی سپرده میشه و شما میتونی از تمام قدرت اون ۸ گیگ و پردازنده مرکزی برای بازی کردن استفاده کنی.به هیچ وجه هم داغ نمیکنه یعنی من که چندین بار با این کنسول حدود ۱۰ ساعت بازی کردم داغ نکر(گرم میشه که اون طبیعی است).
« آخرین ویرایش: 18 تیر 1394، 04:02 ق‌ظ توسط Риал Краесис »