سلام و خسته نباشید
پستت رو امروز دیدم خواستم بگم مرده و حرفش
شوخی کردم \\
/خوشحالم که مشکلت حل شد
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,11922.0/topicseen.html
فقط به چندتا نکته توجه کن:
۱- تا اونجایی که من میدونم هر کمپانی بزرگی از حق اختراع خودش (اگه اوپن سورس نباشه) حد اکثر استفاده رو میبره از جمله مایکروسافت که در هر حالتی سعی میکنه برا خودش یه انحصار بنا کنه این مشکل از لینوکس نیست . ضمنا ترس شما برای پاک شدن هاردتون بی مورده چون با توضیحات و تاییدهای پیاپیی که تو مرحله نصب ازتون میخواد احتمال این کار خیلی پایینه
۲-نسخه ۹.۱۰ به صورت پیشفرض از گراب ۲ استفاده میکنه که هنوز کار زیاد داره و باگ هم!!! اما این باعث ضعف نمیشه. (مهمترین مزیت لینوکس برا من اینه که اجازه میده همه جوره سربه سرش بزارم) اگه نمیخوای زیاد به مشکل بخوری و حال و حوصله دستکاری گراب رو هم نداری برگرد به گراب ۱
۳-علت اینکه به قول شما ۹۹٪ مردم از ویندوز استفاده میکنن دلیل بر عدم فهم(ترسوندی منو از کلمه حماقت
)اونها نیست. وقتی خبر نداشته باشی که تو دنیا هواپیما هست مسافرت با ماشین عدم فهم یا ... نیست. نهایتا مشکلی که در اثر فقدان علم!!!! به وجود هواپیما ایجاد میشه اینه که باید کلی هزینه و وقت تلف کنی و کلی خطر هم به جون بخری. تو بحث لینوکس هم همینه:حد اقل مشکلاتت هزینه سیستم عامل و نرمافزارهاست . خطراتش هم حداقل ویروسی شدن و یا فاش شدن اطلاعات مهم شخصی شماست.تو لینوکس از این خطرات سراغ ندارم
۴-نهایتا این که گفتی چرا تو هیچ پروژه ای فعالیت نکردم دلیلش اینه که هنوز خیلی بیسوادم
اما دارم یاد میگیرم (از ویندوز شروع کردم با مدارک mcsa mcse mcts اما بعد از ورود به سیسکو تازه فهمیدم یونیکس چیه!!!!)ولی تو لینوکس مشکلی نداشتم که برطرف نشه. مشکلاتی که یکیشون هم باعث میشد ویندوز رو از نو نصب کنم هر چند به سختی اما حل شد
تازه تو لینوکس دوستای خوبی مثل شما پیدا میکنم