حجم BluRay این قدر هست.
خخخخ
علیرضا خان نگو !!! بلوری هم معمول 1080ش با بیت ریپ خوب دیگه روی 7 و 8 گیگ (معمولش)!!!
من نمیدونم این دوست عزیزمون روی چه حسابی گفت 16 گیگ !!!!!
ما Kali Linux داریم که تحت Debian هست.
بله همین طوره تمام توزیع های بک ترک و کالی و زوبونتو و کوبونتو و لوبونتو و اوبونتو و اوبونتو گنوم و ...... تحت دبیان هستند راحت تر بگم هر توزیعی که پکیچ های دب داشته باشه تحته دبیان هست.
و اما abi2012 شما باید بدونی که :
کالی را کسی نصب نمیکنه اما دبیان را نصب میکنن و استفاده میکنن (کالی را میشه نصب کرد اما به صورت لایو ازش استفاده میکنن بیشتر)
آیا باید اول لینوکس Debian نصب کنم و اینو مثل یک برنامه در Debian نصب کنم یا نه خودش یه جور سیستم عامل محسوب میشه و می تونم به صورت سیستم عامل مستقلن نصبش کنم.
دوما کالی تحت دبیان هست به این معنی نیست که کالی وابسته هست یا نمیدونم دبیان بهتره یا ...... تحت دبیان هست یعنی از دبیان گرفته شده اول دبیان بوده بعد کالی اومده و از یه بخش های دبیان استفاده کرده وقتی هم میگن توزیع های تحت اوبونتو این حرف کاملا غلط هست از نظر من توزیع هایی مانند کوبونتو و زوبونتو و لوبونتو تحت اوبونتو نیستند تحت دبیان هستند با میزکار های مختلف .
به نسخه هایی مانند کالی و بک ترک و .... میگن نسخه های الایت یعنی نسخه هایی که مخصوص چار نفر حرفه ای هست ( توی این انجمن یک شخصی به نام فرامرز از این نسخه استفاده میکنه )
کالی با کلیک موس هک نمیکنه خودتی اخرش یعنی کالی قشنگ 0 درصد کار را برات میکنه !!!!
سوالی باشه در خدمتم