یکی بیاد به من بگه چجوری از طریق ترمینال پایان نامه بنویسم میخوام استادم کف کنه
آقا برای حل مثلا چرا مردم بجای لینوکس از ویندوز استفاده میکنند نیازی به بحث با همدیگر در مورد نوشتن پایان نامه نیست
آقا درسته شما زیاد با ترمینال حال میکنی ولی معنیش این نیست که همه چی توی ترمینال خلاصه میشه اگر قرار بود همیشه ترمینال کار ساز باشه هیچوقت محیط دسکتاپ نیاز نبود و لینوکس روی اولین نسخه و ویندوز هم روی هیچوقت به وجود نمیامد و روی داس خلاصه میشد
راه حل بدید چه کنید مردم مشتاق به استفاده از لینوکس بشن چرا بحث بیخود میخود میکنید که من با ترمینال پایان نامه نوشتم یکی هم مثل من ول کن نباشه بگه چجوری
کلا توی این تاپیک من یک پست مفید در این مورد دیدم که اونم این بود که یکی از دوستان پیشنهاد داد فیلم های آموزشی را از یوتویوب به آپارات انتقال بدیم که خیلی هم خوبه
زمان ما 10 سال پیش چون نت درست درمون نداشتیم این فیلم ها رو دانلود میکردیم و به صورت رایگان برای دوستانمان ارسال میکردیم.
یک پیشنهاد دیگه هم میتونه این باشه که از امسال کمک مالی جمع و جور کنید توی نمایشگاه الکام غرفه بگیرید و اونچا مردم را با لینوکس آشنا کنید
یک پیشنهاد دیگه هم میتونه ماهنامه و خبر نامه های با محتوی آموزشی باشه و به صورت عمومی برای همه ارسال بشه نه فقط برای اشخاص دیگه
یک پیشنهاد دیگه
خیلی ها نمیتونن توزیع ها رو دانلود کنن و یا حس خرید اینترنتی ندارند بیاید توزیع ها رو رایگان ارسال کنیم
بازم بگم بازم ایده دارم
یدونه دیگه هم میگم و میرم قول میدم
برای نصب استفاده از توزیع های لینوکس بیاید آموزش مالتی مدیا درست کنیم و همراه پک های نصب آموزش هم ارسال کنیم