بحث IE که زیاد مهم نیست، خیلی راحت با یه افزونه فایرفاکس یا کروم حل میشه.
نمیشه. همین سایت گلستان فقط با IE جواب میده. چون از یه تکنولوژی مسخره ی مایکروسافت برای این کار استفاده میکنه و مرورگرهای دیگه این قابلیت رو به خاطر قدیمی بودنش دیگه ندارن.
درست متوجه نشدین، عرض کردم افرادی رو که تازه میخواستن ویرایش عکس و این چیزا یاد بگیرن رو تست کردم، هم GIMP گذاشتم جلوشون و هم Photoshop ولی با Photoshop زودتر خو گرفتن، تازه اولشم GIMP گذاشته بودم جلوشون.
بازم میگم. به خاطر اینه که اسم فتوشاپ رو بیشتر شنیدن.
و البته درسته که امکانات گیمپ و اینک اسکیپ گیکی تر توی صفحه طراحی شدن. جوری که حرفه ای تر ها راحت تر باهاش کار رو پیش می برن. ولی دلیل نمیشه که کارشون رو نتونن توش انجام بدن.
خیر، این یه واقعیته. چیزی تلقین نشده
قبول ندارم. لینوکس سخت تر از ویندوز نیست. این فقط به این دلیله که قبلا ویندوز داشتن و یادشون رفته ماه ها وقت گذاشتن برای یادگیریش و این اصلا به سختی و آسون ربط نداره.
توی ویندوز شما کیبورد و ماوس داری و همین طور آیکن و دکمه و تم. توی گنولینوکس هم دقیقا اینارو داری. چیزی نیست که اینجا برای رسیدنش قرار باشه بهت سخت بگذره. چون روز اولی که هم ویندوز رو می بینی حتی نمیدونی سطل آشغالش رو چجوری خالی میکنن
چون شما بقیشو با کیبورد پیش میبری، محیط ترمینال نیاز به کلیک نداره، تایپ میخواد
من؟ رفتم داخل ویندوزم تست کردم، به 3 کلیک نیاز دارم
(منم نگفتم همه کارها توی UI راحت تره. فقط عرض کردم بعضی کارها)
خب اگه بخوام اونجوری بگم که اصلا نیازی به ماوس ندارم. کلا با کیبورد پیش میبرم. ولی بازم با کیبورد بیشتر از ۱۰−۱۵ کاراکتر تایپ نیاز نیست بزنم.
اونی هم که میگی با ۳ کلیک انجام شده، پس اینجا من با ۱ کلیک انجام میدم.
اون ۱۰۰ دانلودی رو که میگم، یعنی ۱۰۰ تا لینک رو بخوای کپی و پیست کنی توی دانلود منیجر. حتی اگه لینک اتوماتیک توی دانلود منیجر قرار بگیره بازم نیاز داری ۱۰۰ کلیک انجام بدی تا لینک ها توی دانلود منیجر قرار بگیرن. که من اینجا با ۵ کلیک انجام میدم.
یعنی شما مثلا پایان نامه دانشگاهتو حال میکنی با محیط گرافیکی (مثلا لیبر آفیس) بنویسی یا تحت ترمینال!؟؟ خداییش نگو ترمینال که اصلا باور نمیکنم
دقیقا. با ترمینال. البته تا زمانی که برنامه های تحت ترمینال فارسی رو خوب پشتیبانی نکنن، نمیشه با خیال راحت اونجا فارسی نوشت. ولی برای باقی زبون ها، چرا که نه؟
من کاری به حال کردن با محیط گرافیکی و متنی ندارم. من جایی کار میکنم که کارم سریع و راحت راه بیفته. من وقتی میخوام یه متن بنویسم، نمیرم ۱۰۰ مگ لیبرآفیس نصب کنم که در کنارش کلی برنامه ی دیگه هم نصب میکنه. میام توی vim می نویسم. مهم اینه که دارم می نویسم. و توی این راه کمترین خرج رو برام برداشته. اون حال کردن رو بذار برا وقتی که متنت آماده شد و ازش سود بردی. محیط گرافیکی به آدم حال نمیده. (نه تا وقتی که بلد نباشی همون کار رو توی ترمینال انجام بدی)
از دید شما یا واقعا؟ طبق کدوم آمار؟
آمار نمیخواد. ببین چندتا دانلود منیجر داریم. و چندتاشون گرافیکی ان و چندتاشون متنی ان.
اکثر دانلود منیجر های گرافیکی یه پوسته هستن واسه دانلود منیجرهای متنی. هر جور حسابش کنی توی دنیای گنولینوکس، ابزارهای متنی صدها برابر بیشتر از برنامه های گرافیکی ن.
فقط یه سری برنامه هست که بدون تعصب، برای کار کردنشون باید سراغ محیط گرافیکی رفت. مثل همین فایرفاکس و ...
چندتا تاپیک بالاتر، لیست برنامه هایی که باهاشون کار میکنم رو نوشتم. نگاشون کنی اکثرا متنی هستن.
و مطمئن باش من با این کار به خودم سختی ندادم. اتفاقا راحت تر شدم. قبلا اگه ۱۵ ساعت پای سیستم می نشستم برای انجام دادن کارهام. الان ۵ ساعت میشینم. این یعنی توی وقتم صرفه جویی شده و کارهام سریع تر انجام میشن. کارهام واجب ترن یا دکمه های gtk؟