سلام
آقا بعد از کلی جست و جو و امتحان انواع توزیع های KDE یه توزیع دیگه به جمع بهترین هام اضاف شد (البته توی اونایی که من تا حالا تست کردم). این در حالی بود که من علی رغم علاقه وافرم به KDE به خاطر فریزهای گاه و بی گاهش، به هم ریختن تم و کلا محیط دستکتاپ (مخصوصا موقع دستکاری تنظیمات دستکتاپ) و گاهی هم کرش کردن داشتم یه جورایی دلسرد میشدم ازش (البته من هر توزیعی رو اول توی VBox یا VMWare WS تستش میکنم و بعد روی هارد نصب میکنم) و به اوپن سوزه که بهترین بود - ولی حتی اونم 100درصد بدون مشکل نبود - دل بسته بودم و اغلب با مینت کار میکردم.
دو روز پیش رفتم سراغ sidux که ببینم چطوره و متاسفانه دیدم توی سایتش اون بالا نوشته: "sidux is dead"! ولی خوشبختانه پروژه دیگه ای از خاکستر sidux برخاسته به اسم aptosid. اولین نسخشو که مال همین دو هفته پیش هست میتونید از توی سایتش دانلود کنید (596MB). به طور خلاصه بخوام اپتوسید رو توصیف کنم باید بگم اپتوسید مساویه با پایداری دبین + زیبایی KDE + مخازن غنی sid و به روز دبین. منی که مشکل داشتم با KDE الان دو روزه یه لحظه هم فریز نشده سیستمم چه برسه به کرش.
خوبی دیگش اینه که چون بیش از 95 درصد دبینه مثل این میمونه که شما دارین با دبین یا اوبونتو کار میکنید، منتها با یه محیط خیلی زیباتر و کلی نرم افزار توپ (نسبت به گنوم نه توزیعی دیگه) به اسم KDE. پس لازم نیست چیز اضافه تری یاد بگیرین یا با پکیج منجر دیگه ای کار کنید.
این تازه اولین ریلیس اپتوسیده (البته تجربه سرشار sidux پشتشه) و دولوپرهاش هنوز وقت نکردن یه برند نهایی براش طراحی کنن، با این حال خیلی حرف ها برای گفتن داره و مطمئنم در اینده ای نزدیک بسیار معروف میشه.
سعی کنید حتما دانلودش کنید و یه تستی بزنید، پشیمون نمیشید
.
زنده باد KDE قهرمان