فرق KDE با KDEmod چیه؟ من KDE را روی Arch دارم. خیلی هم دوستش دارم! یعنی این از اون بهتره؟ بعد هم این که می گن نسخه پایدار چاکرا هنوز نیومده یعنی این که KDEmod هنوز نهایی نشده؟ کلا این چاکرا چیز دیگریه به جر Archlinux به همراه KDEmod؟
سلام به همه
تفاوت KDE با KDEmod در چند مورد هست
اول پچ کردن و بهینه سازی کی دی ای خالص
دوم گروه بندی کردن پکیجهای کی دی ای به شکلی خاص و بهتر از کی دی ای خوده ارچ ( خلاصه تر شدن تعداد پکیجها )
سوم بکار بردن اپشنهای خاص زمان کامپایل کی دی ای
که همه اینها باعث شده با اینکه ارچ به همراه کی دی ای پیشفرض بسیار سریعه باز هم سرعتش بره بالا و همچنین قویتر بشه و در کل سبکتر
سوال دیگر ایا اصلا KDEmod نهایی هست و یا بتا و در حال توسعه ؟؟
جواب اینه که نهایی هست
عجب پس چرا چاکرا نهایی نیست ؟ !!!
نکته اینه پروژه ای بود در بین کی دی ای کاران ارچ بنام KDEmod که بیان کی دی ای بهینه سازی شده برای ارچ لینوکس بسازن و خب در گذشته ساختن و عموما هم ازش استفاده میشه و پر طرفداره
بعدا تیمی از همون محقیقن اولیه اومدن تصمیم جالبی گرفتن که بیایم روی ارچ خالص همین کی دی ای مد را بریزیم و یک توزیع بسازیم که ارچی باشه با نصب اسان و در عین حال بطور تخصصی روی کی دی ای کار کنه یعنی پروژه کی دی ای مد بزرگتر هم بشه برای اینکار اینها چی لازم داشتن ؟
یه نصاب گرافیکی که بتونه این مجموعه رو نصب کنه و همچنین یه پکیج منجر گرافیکی و خب یه سری اسکریپت و ...
پس شروع کردند به ساختن چاکرا !!! اون نصابه که الان در مرحله الفا چهار هست به عبارتی چیزی که نصب میکنه الفا و یا ازمایشی نیست بلکه بشدت پایداره بلکه خوده نصابه که الفا هست و باید بهینه بشه و همچنین اسکریپتهای دیسک زنده اون باید بهینه بشه و کمی هم تنظیماتش
حالا ایا ما میتونیم ارچ نصب کنیم و احرین نسخه KDEmod ؟؟؟
بله میشه KDEmod یه پروژه هست که میتونه رو ارچ نصب بشه
اگه چاکرا با وجود اون نصابی که ازمایشیه ( trible ) بطور موفق نصبش کنیم و اپدیتش کنیم میشه عین همون ارچ که نصبیدیم ؟؟؟
هم بله هم خیر
فرق میکنه اگر نسخه سی دی زنده کوچیک چاکرا نصب بشه چون با خودش تنظیمات زیادی انجام داده مطمئنتا تفاوت بیشتر خواهد بود ولی در مورد نسخه دی وی دی اصلی چاکرا تفاوت بشدت پایینه در حدی که به زور میشه تشخیص داد
پس دو راه برای بدست اوردن KDEmod داریم نصب ارچ خالص و انجام تنظیمات لازم از پایه و نصب دستی تموم اجزا تا میز کار ( که در حین لذت بخش بودن برای افزاد با تجربه برای عموم میسر نیست ) و یا سیستم نصب اسان ارچ به اضافه KDEmod و یه سری ابزار بنام چاکرا
موفق باشید