سلام بر همه .
من معمولا خواننده مطالب فروم و دنیای گنو/لینوکس هستم ،البته خودم کاربر لینوکس نیستم یعنی کم و بیش باهاش کار میکنم و دارم راه میوفتم .
امروز شاید به این پی بردم که چقدر مردم ما از ناآگاهی زجر میکشن .
وقتی کامنت هارو میخوندم همزمان هم خندم گرفته بود هم اشک تو چشام جمع شده بود .
نمیدونستم چی بگم و به چی فکر کنم فقط به این نتیجه رسیدم که مردم ما (قشر مثلا تحصیل کرده و آگاه ما) خیلی از مرحله پرتن .واقعا کوته فکر هستن و فقط اون چیزی که بهشون دیکته شده رو میگن و حاضر نیستن لحظه ای تفکر کنن .
شرمنده اگه وقت تون رو گرفتم .
سلام. به فروم و دنیای آزاد ما خوش اومدی
دقیقا مشکل اینه: ناآگاهی.
دلیلش هم نبود کپی رایت در ایرانه.
من به شخصه تا 3-4 سال پیش اصلا نمیدونستم غیر از ویندوز، سیستم عامل دیگه ای هم وجود داره. چون ویندوز رو ما انتخاب نکردیم. ویندوز مفتِ مفت روی سیستم های ما نصب شده بود. و بدون اینکه بفهمیم چیز دیگه ای وجود داره، با اون کار کردیم. وگرنه حتی اگه کپی رایت وجود داشت، هر مشتری ای این سوال رو میپرسید:
- ارزون تر چیزی ندارین؟
و فروشنده جواب میداد:
- بله. توزیع های گنو/لینوکسی.
هرچند لینوکس برای من یعنی آزادی. نه رایگان بودن. ولی اگه کپی رایت بود، اکثر مردم ما شناخت بیشتری پیدا میکردن.
سایت های تکنولوژی رو اکثرا نوجوون ها تشکیل میدن. نه کاربرای خیلی باسواد و تحصیل کرده.
دقیقا اون چیزی که بهشون دیکته شده رو بازگو میکنن. و تلاشی هم برای آزمایش چیزایی که دارن در موردش حرف میزنن، نمی کنن.طرف روی هم رفته 3 ساعت هم پاش توی گنو/لینوکس نبوده، ولی میاد اظهار نظر میکنه و ذهنیت باقی کاربرا رو تغییر میده. چون باقیشون همون 3 ساعت هم دیگه کار نکردن. و کسانی تجربه داشتن و میتونستن جلوی اینها واستن، متهم شدن به روانی بودن و خودخواه بودن و ...
من با این قضیه مشکل دارم. میخوام یه جوری حل بشه.