کی گفت جدیدن ؟
از نظر اونا که جدیدا فکر میکنن واقعا جدیدن. و این مشکل سازه.
اینا رو داره دیگه، چون مایکروسافته.
البته تا زمانی که یک ارگان یا شخص معتبر تحقیقی در این باره منتشر نکرده، ۵۰-۵۰ با قضیه برخورد میکنم.
نیازی به ارگان نداری. چیزی که عیانه چه حاجت به بیانه؟
هرچیزی که رو که میگی، چه خطاب به خودش چه خطاب به دیگران، ثبت میشه تو سرورای مایکروسافت.
و هرچیزی رو که باهاش دستور میدی، یه روزی علیه خودت استفاده خواهد شد.
یکپارچگی؟ کی گفته؟ کجا دیدی؟
خب وقتی شما ندیدی دلیل نمیشه که نباشه.
اوبونتوتاچ رو روی گوشی لود کن میشه گوشی. روی تبلت لود کن میشه تبلت. روی لپ تاپ لود کن میشه لپ تاپ. اگه تاچ باشن نسخه ی تاچ و اگه نباشن نسخه ی دسکتاپ.
ویندوز10 یعنی یه ویندوز جدا واسه ایکس باکس. یه ویندوز جدا واسه ویندوزفون (ویندوز 4گیگی مگه روی ویندوزفون نصبه؟ اگه نصبه پس همگراس اگه نیست پس همگرا هم نیست) یه ویندوز جدا واسه هولولنز. یه ویندوز جدا واسه رزبری و .... 10 تا ویندوز 10 که فقط چون اکانت مایکروسافت توش داری و همه چیز تشکیل شده از 4تا کاشی، بین همه ی دستگاه ها سینک میشه. به این نمیگن همگرایی و یک پارچگی. به این میگن سینک. اگه هم منظورت اون پروژه ی لود شدن برنامه های ویندوز روی همه ی دیوایس هاس، باید بگم که اون فقط مترو رو شامل میشه. چارتا برنامه ی دو بعدی و تخت که دوتا دکمه توشونه. اینو واسه چندتا پنل مختلف بهینه کرده فقط. اوبونتو رو چی میگی که نسخه ی دسکتاپ برنامه هاش هم توی گوشی لود میشه؟
یکبار که بیشتر قرار نیست از سری ۸ به 10 ارتقا پیدا کنه! یک سال یا اصلا یک ماه!
یعنی چی یه بار؟
اون که معلومه یه بار از 8 میری روی ده. ولی تا یه ساله فقط. سال بعد دوباره باید پول لایسنس بدی از اول. فقط برای یک سال رایگانه.
شما هم اگر اوبونتویی که داره هر ۶ ماه بیرون میاد رو روز بعد از انتشار نصب کنی مشکل داره.
کی گفته؟ من همیشه بلافاصله بعد از منتشر شدن توزیع، اونو نصب و استفاده میکنم. کدوم باگ؟ المنتری چه ربطی به اوبونتو داره؟ مگه اوبونتو داره المنتری رو توسعه میده؟ اون یه تیم کوچیکن که پر از ایراد میتونه داشته باشن.
حتما نباید سخت باشه.
فلت، مد روزه
با مد روز بخوای پیش بری یه سری محروم میشن ازش. چون مد روز همیشه چیز خوبی نیست. و هرکسی خوشش نمیاد.
اگه طراحی فلت چسبیده به مانیتور خوب بود و نیاز هم بود، مطمئن باش تا الان میزکارهامون اینجوری بودن.