انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آشنایی با conky  (دفعات بازدید: 56475 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
پاسخ به: آشنایی با conky
« پاسخ #150 : 06 آبان 1389، 03:55 ب‌ظ »
ممنون از راهنمایی هاتون ;)

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
« پاسخ #151 : 10 آبان 1389، 08:47 ب‌ظ »
دوستان عزیز من یه مشکلی دارم. من بر اساس راهنمایی هایی که تو پست های اول بود Conky رو راه انداختم و تنظیماتش رو هم انجام دادم. مشکل من اینجاست که وقتی به اینترنت وصل نیستم مثل اینکه نمیتونه واسه Weather اطلاعات بگیره و یه مشکلی به وجود میادش که ترکیب کلی رو به هم میزنه و کل دسکتاپ رو میریزه به هم. در ضمن کامپیوتر رو هم تا بالا میاد خیلی کند میکنه. مثلا مثل اینه که تو یه لوپ گیر کرده و داره منابع سیستم رو میخوره. نمیدونم باید چی کار کنم. دوستان با تجربه کمک کنن ممنون می شم. اصولا باید این طور باشه که وقتی به اینترنت وصل نیستیم یا اطلاعات قبلی رو بیاره یا اصلا هیچی نیاره دیگه.
ممنون از همه دوستان
موفق باشید
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
« پاسخ #152 : 10 آبان 1389، 09:14 ب‌ظ »
وقتی به اینترنت وصل نباشد conky چندین بار تلاش میکنه تا اطلاغات مربوط ویجت آب و هوا رو از سایتش دریافت کنه به خاطر همین این روند طولانی و زمانبر میشه ولی تا حالا ندیدم که تنظیمات نمایش conky رو بهم بریزه,اگه زیاد به اینترنت وصل نمیشی ویجت آب و هوا رو غیر فعال کن چون همونطور که خودت گفتی زمان لود سیستم رو بالا میبره
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین Zakhi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #153 : 17 آبان 1389، 07:14 ب‌ظ »
من توی سایت های مختلف کانفیگ های بسیار بسیار مختلفی برای Conky دیدم که توی اکثرشون یه سری مشکلات بوده و هست...اکثرشون هم مشکل ویجت آب و هوا رو داشتن و دارن که من نمیدونم چرا دوستان اصرار دارن از این ویجت استفاده کنن! :D
من خودم از اپلت Weather توی Avant window navigatorم استفاده میکنم و به نظرم خیلی اپلت خوب و ساده ایه...به همه هم توصیه میکنم!

من خودم الآن متن فایل .conkyrcم اینه که اگه دوستان دوست داشتن میتونن ازش استفاده کنن(البته رنگ فونتشو خودتون میتونید تغییر بدید!
نقل‌قول
use_xft yes
xftfont verdana:size=8
alignment br
xftalpha 0.8
own_window no
own_window_type override
own_window_transparent yes
own_window_hints undecorated,below,sticky,skip_taskbar,skip_pager
double_buffer yes
draw_shades no
draw_outline no
draw_borders no
stippled_borders 10
border_margin 4
border_width 1
default_shade_color grey
default_outline_color black
default_color BADCDD
use_spacer none
no_buffers yes
uppercase no
color1 4D6844

TEXT
   ${color 014A7F}${font PizzaDude Bullets:size=14}v${font Radio Space:size=10}   Up:  ${upspeed eth0} Kb/s
   ${color 014A7F}${font PizzaDude Bullets:size=14}r${font Radio Space:size=10}   Down: ${downspeed eth0} Kb/s

${font StyleBats:size=16}A${font Radio Space:size=10}  CPU0: ${cpu cpu0}% ${cpubar cpu0}
   ${font StyleBats:size=16}A${font Radio Space:size=10}  CPU 1: ${cpu cpu1}% ${cpubar cpu1}

${font StyleBats:size=16}P${font Radio Space:size=10}  Work: ${uptime_short}

${font Radio Space:size=14}${time %A}
${font Radio Space:size=14}${time %d %B %Y}
${font Radio Space:size=30}${time %H:%M}

${font weather:size=82}${color 014A7F}${execi 600 ~/scripts/conditions.sh}${color 014A7F}${font}${voffset -25}  ${execi 1200 ~/scripts/pogodynka.sh}

${color 014A7F}${font weather:size=28}x ${font}HDD ${execi 1 ~/scripts/hddmonit.sh}°C

البته برای اینکه رنگ قسمت های مختلفش مثلاً سفید در بیاد میتونید به جای قسمت هایی که {color 014A7F} داره از {color} استفاده کنید!

برای اینکه هر کدوم از ویجت هارو هم غیرفعال کنید میتونید یه # قبل از اون خط اجراییش بزارید و بعد فایل رو دوباره سیو کنید. یعنی مثلاً توی خط بعد از Text قبل از اولین $ یه علامت # بزارید تا غیرفعال بشه!

برای اینکه ویجت ها از هم فاصله بگیرن یا به هم نزدیک بشن هم میتونید هر ویجت رو که با $ آغاز میشن با دکمه ی اینتر فاصله بدین و با پاک کردن فضای بینشون به هم نزدیکشون کنید!

اینم یه عکس از دسکتاپم:

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
« پاسخ #154 : 18 آبان 1389، 11:10 ق‌ظ »
دوستان عزیز من اون مشکلی رو که بالا مطرح کردم در مورد این که وقتی به اینترنت وصل نیستم، دسکتاپم به هم میریزه رو حل کردم. مشکل اینجا بود که MAX size رو مشخص نکرده بودم. حالا که Max size رو مشخص کردم دیگه وقتی به اینترنت وصل نیستم دسکتاپ رو به هم نمیریزه و مثل قبل شدیدا سیستم رو کند نمیکنه. اما مشکلم ین هستش که تو صفحه Error هایی رو که به خاطر نتونستن گرفتن اطلاعات داده رو نشون میده. میخواستم بدونم که نمیشه از یه چیز مثل if یا مثلا یه چیزی مثل Try catch واسه قسمت Weather استفاده کرد که چک کنه که اگه Error رخ داد یا نتونست اطلاعات بگیره یه چیز خاصی رو نشون بده.
در ضمن دوست عزیز Zakhi من سعی کردم این فونتی رو که شما استفاده کردید رو استفاده کنم اما مثل اینکه نشد. فنتشو باید نصب کنم؟
تیکه ای که فونت رو واسه هر بخش مشخص میکنه همین ${font Radio Space:size=10} هست دیگه؟
ممنون از همه دوستان عزیز
« آخرین ویرایش: 18 آبان 1389، 11:12 ق‌ظ توسط Aref.Ariyapour »
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

آفلاین Zakhi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
پاسخ به: پاسخ به: آشنایی با conky
« پاسخ #155 : 19 آبان 1389، 06:32 ق‌ظ »
در ضمن دوست عزیز Zakhi من سعی کردم این فونتی رو که شما استفاده کردید رو استفاده کنم اما مثل اینکه نشد. فنتشو باید نصب کنم؟
تیکه ای که فونت رو واسه هر بخش مشخص میکنه همین ${font Radio Space:size=10} هست دیگه؟
ممنون از همه دوستان عزیز
بله من حواسم نبود لینکشو بزارم...لینک دانلود فونت هاش اینه: http://dl.getdropbox.com/u/83257/conkyfonts.zip
که این فایل رو باید از حالت زیپ در بیارید و بعد بریزید توی فولدر fonts. توی homeتون!...اگه یه همچین فولدری توی home ندارید، بسازیدش به همین نام و بعد محتوای فایل زیپی که دانلود کردید رو کپی کنید داخلش!

بله اون قسمت مربوط به فونت هر قسمته که اینجا Radio Space همون نوع فونته و ۱۰ سایزشه...البته توجه کنید که اون قسمت هایی که با فونت PizzaDude Bullets هستن رو تغییر ندید چون اینا همون شکل هایی هستن که بقل هر خط وجود دارن...تو همون عکسی که تو پست قبل گذاشتن اگه ببینید بقل Up یا Down یه علامت بالا و پایین هست که این فونته برای همین شکلک هاست...پس عوضش نکنید چون شکلک هاش به هم میخوره  ;)

آفلاین moi64

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
« پاسخ #156 : 10 آذر 1389، 08:00 ب‌ظ »
چطور این قسمت رو تغییر بدم که دانلود و آپلود من رو نشون بده ؟

${color lightgrey}Download speed: $color${downspeedf wifi0} Kb/sec
${color red}Downloaded: $color${totaldown wifi0} $alignr ${color green}Uploaded: $color${totalup wifi0}

از جی پی ار اس استفاده میکنم .
« آخرین ویرایش: 13 آذر 1389، 11:16 ب‌ظ توسط moi64 »

آفلاین mahdifa

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #157 : 03 بهمن 1389، 08:41 ب‌ظ »
من conky رو نصب کردم ولی این شکلی نشون میده
http://imagebin.us/images/re4l7nqxa0612a1u9v.png
میشه راهنمایی کنید تا درستش کنم؟
تنها کسی مرتکب اشتباه نمی شود که کار نمی کند. "ناپلئون"

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #158 : 03 بهمن 1389، 11:27 ب‌ظ »

دوست عزیز شما اگر این تاپیک رو مطالعه می کردید متوجه می شدید که برای تنظیمات و ایجاد تغییر در استایل conk باید فایل conkyrc. رو ویرایش کنید !
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #159 : 04 بهمن 1389، 01:37 ق‌ظ »
شما به احتمال زیاد فایل .conkyrc رو تو پوشه خانگیت نداری،
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین mahdifa

• Full Member
  • *
« پاسخ #160 : 04 بهمن 1389، 08:16 ب‌ظ »
شما به احتمال زیاد فایل .conkyrc رو تو پوشه خانگیت نداری،

دوست عزیز این فایل رو دارم ولی باز هم مثل عکس فوق نشون میده!
محتویات فایل هم میزارمک

######################
# - Conky settings - #
######################
update_interval 1
total_run_times 0
net_avg_samples 1
cpu_avg_samples 1

imlib_cache_size 0
double_buffer yes
no_buffers yes

format_human_readable

#####################
# - Text settings - #
#####################
use_xft yes
xftfont Droid Sans:size=8
override_utf8_locale yes
text_buffer_size 2048

#############################
# - Window specifications - #
#############################
own_window_class Conky
own_window yes
own_window_type normal
own_window_argb_visual yes
own_window_argb_value 180
own_window_transparent yes
own_window_hints undecorated,below,sticky,skip_taskbar,skip_pager

alignment top_right
gap_x 25
gap_y 40
minimum_size 182 0
maximum_width 182

default_bar_size 60 8

#########################
# - Graphics settings - #
#########################
draw_shades no

default_color cccccc

color0 white
color1 77507b
color2 white

TEXT
${font Droid Sans:style=Bold:size=8}SISTEMA $stippled_hr${font}
##############
# - SYSTEM - #
##############
${color0}${font Poky:size=15}S${font}${color}${goto 32}${voffset -8}Kernel:  ${alignr}${color2}${kernel}${color}
${goto 32}Atividade: ${alignr}${color2}${uptime}${color}
# |--CPU
${offset 1}${color0}${font Poky:size=16}P${font}${offset -19}${voffset 9}${cpubar cpu0 4,18}${color}${voffset -16}${goto 32}CPU1: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color1}${cpu cpu1}%${color}${font} ${alignr}${color2}${cpugraph cpu1 8,60 5C3566 77507B}${color}
${goto 32}CPU2: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color1}${cpu cpu2}%${color}${font} ${alignr}${color2}${cpugraph cpu2 8,60 5C3566 77507B}${color}
${goto 32}CPU3: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color1}${cpu cpu3}%${color}${font} ${alignr}${color2}${cpugraph cpu3 8,60 5C3566 77507B}${color}
${goto 32}CPU4: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color1}${cpu cpu4}%${color}${font} ${alignr}${color2}${cpugraph cpu4 8,60 5C3566 77507B}${color}
# |--MEM
${color0}${font Poky:size=16}M${font}${color}${goto 32}${voffset -7}RAM: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color1}$memperc%${color}${font}
${offset 1}${voffset 2}${color0}${membar 4,18}${color}${goto 32}${voffset -2}F: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color2}${memeasyfree}${color}${font} U: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color2}${mem}${color}${font}
#############
# - CLOCK - #
#############
${voffset 4}${font Droid Sans:style=Bold:size=8}DATA $stippled_hr${font}
${voffset -10}${alignc 46}${color2}${font Arial Black:size=30}${time %H:%M}${font}${color}
${alignc}${time %d %B %Y}
##########
# - HD - #
##########
${voffset 4}${font Droid Sans:style=Bold:size=8}HD $stippled_hr${font}
${execpi 30 /usr/share/conkycolors/bin/conkyHD1}
###############
# - NETWORK - #
###############
${voffset 4}${font Droid Sans:style=Bold:size=8}REDE $stippled_hr${font}
# |--WLAN0
${if_up wlan0}
${voffset -13}${color0}${font VariShapes Solid:size=14}q${font}${color}${goto 32}${voffset -6}Up: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color1}${upspeed wlan0}${color}${font} ${alignr}${color2}${upspeedgraph wlan0 8,60 5C3566 77507B}${color}
${goto 32}Total: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color2}${totalup wlan0}${color}${font}
${voffset -2}${color0}${font VariShapes Solid:size=14}Q${font}${color}${goto 32}${voffset -6}Down: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color1}${downspeed wlan0}${color}${font} ${alignr}${color2}${downspeedgraph wlan0 8,60 5C3566 77507B}${color}
${goto 32}Total: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color2}${totaldown wlan0}${color}${font}
${voffset -2}${color0}${font Poky:size=14}Y${font}${color}${goto 32} ${voffset -2}Sinal: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color1}${wireless_link_qual wlan0}%${color}${font} ${alignr}${color2}${wireless_link_bar 8,60 wlan0}${color}
${voffset 4}${color0}${font Poky:size=13}w${font}${color}${goto 32}${voffset -8}Ip local: ${alignr}${color2}${addr wlan0}${color}
${goto 32}Ip externo: ${alignr}${color2}${execi 10800 /usr/share/conkycolors/bin/conkyIp}${color}
# |--ETH0
${else}${if_up eth0}
${voffset -13}${color0}${font VariShapes Solid:size=14}q${font}${color}${goto 32}${voffset -6}Up: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color1}${upspeed eth0}${color}${font} ${alignr}${color2}${upspeedgraph eth0 8,60 5C3566 77507B}${color}
${goto 32}Total: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color2}${totalup eth0}${color}${font}
${voffset -2}${color0}${font VariShapes Solid:size=14}Q${font}${color}${goto 32}${voffset -6}Down: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color1}${downspeed eth0}${color}${font} ${alignr}${color2}${downspeedgraph eth0 8,60 5C3566 77507B}${color}
${goto 32}Total: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color2}${totaldown eth0}${color}${font}
${voffset -2}${color0}${font Poky:size=13}w${font}${color}${goto 32}${voffset -4}Ip local: ${alignr}${color2}${addr eth0}${color}
${goto 32}Ip externo: ${alignr}${color2}${execi 10800 /usr/share/conkycolors/bin/conkyIp}${color}
# |--PPP0
${else}${if_up ppp0}
${voffset -13}${color0}${font VariShapes Solid:size=14}q${font}${color}${goto 32}${voffset -6}Up: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color1}${upspeed ppp0}${color}${font} ${alignr}${color2}${upspeedgraph ppp0 8,60 5C3566 77507B}${color}
${goto 32}Total: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color2}${totalup ppp0}${color}${font}
${voffset -2}${color0}${font VariShapes Solid:size=14}Q${font}${color}${goto 32}${voffset -6}Down: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color1}${downspeed ppp0}${color}${font} ${alignr}${color2}${downspeedgraph ppp0 8,60 5C3566 77507B}${color}
${goto 32}Total: ${font Droid Sans:style=Bold:size=8}${color2}${totaldown ppp0}${color}${font}
${voffset -2}${color0}${font Poky:size=13}w${font}${color}${goto 32}${voffset -4}Ip local: ${alignr}${color2}${addr ppp0}${color}
${else}${voffset 4}${color0}${font PizzaDude Bullets:size=12}4${font}${color}${goto 32}Rede indisponível${voffset 14}${endif}${endif}${endif}
##############
# - PIDGIN - #
##############
${voffset 4}${font Droid Sans:style=Bold:size=8}PIDGIN $stippled_hr${font}${if_running pidgin}
${voffset 4}${execpi 10 /usr/share/conkycolors/bin/conkyPidgin -o -s -l 5}${else}
${voffset 4}${color0}${font PizzaDude Bullets:size=12}4${font}${color}${goto 32}Pidgin não está rodando${endif}

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #161 : 04 بهمن 1389، 09:24 ب‌ظ »
سلام
چطوری میشه شفافیت conky رو کمتر کرد؟
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #162 : 04 بهمن 1389، 11:32 ب‌ظ »
به mahdifa
سلام
این فایل رو یکی از دوستان زحمتشو کشیده که الان اسمش یادم نیست
از حالت فشرده خارجش کن و محتویاتشو کپی کن تو پوشه خونگیت، مشکلت باید حل شه...
http://www.speedyshare.com/files/26426902/conky.rar
فایلها توسط دوستمون javandata آپلود شده بودن
نمونشم توی این صفحه میتونید ببینید:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,211.1350/topicseen.html
« آخرین ویرایش: 07 بهمن 1389، 12:48 ب‌ظ توسط b_gholamali »
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #163 : 05 بهمن 1389، 11:26 ق‌ظ »
محتویات فایل هم میزارمک
دوست عزیز فایل شما به دایرکتوری conkycolors و محتوای اون اشاره میکنه (برای فراخوانی اسکریپت و ...) شما دو راه دارید :
1- conkycolor رو نصب کنید
2- در فایل به دایرکتوری های دیگه ای که اسکریپت و فونت مربوطه رو در اون قرار دادین اشاره کنید

موفق باشید
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین mahdifa

• Full Member
  • *
« پاسخ #164 : 07 بهمن 1389، 06:36 ب‌ظ »
دوستان من دقیقاْ از آموزش لینک زیر استفاده کردم
http://gnome-look.org/content/show.php/CONKY-colors?content=92328
ولی متاسفانه باز هم تصویر این جوری نشون میده
محتویات فایل هم میزارمک
دوست عزیز فایل شما به دایرکتوری conkycolors و محتوای اون اشاره میکنه (برای فراخوانی اسکریپت و ...) شما دو راه دارید :
1- conkycolor رو نصب کنید
2- در فایل به دایرکتوری های دیگه ای که اسکریپت و فونت مربوطه رو در اون قرار دادین اشاره کنید

موفق باشید
در پاسخ دوست عزیز مورد اول رو نصب کردم ولی متاسفانه جواب نگرفتم.
اما میشه مورد دوم رو بیشتر توضیح بدین!!!
اگر کسی از دوستان میتونه کمک کنه دریغ نکنه
با تشکر