من توی سایت های مختلف کانفیگ های بسیار بسیار مختلفی برای Conky دیدم که توی اکثرشون یه سری مشکلات بوده و هست...اکثرشون هم مشکل ویجت آب و هوا رو داشتن و دارن که من نمیدونم چرا دوستان اصرار دارن از این ویجت استفاده کنن!
من خودم از اپلت Weather توی Avant window navigatorم استفاده میکنم و به نظرم خیلی اپلت خوب و ساده ایه...به همه هم توصیه میکنم!
من خودم الآن متن فایل .conkyrcم اینه که اگه دوستان دوست داشتن میتونن ازش استفاده کنن(البته رنگ فونتشو خودتون میتونید تغییر بدید!
use_xft yes
xftfont verdana:size=8
alignment br
xftalpha 0.8
own_window no
own_window_type override
own_window_transparent yes
own_window_hints undecorated,below,sticky,skip_taskbar,skip_pager
double_buffer yes
draw_shades no
draw_outline no
draw_borders no
stippled_borders 10
border_margin 4
border_width 1
default_shade_color grey
default_outline_color black
default_color BADCDD
use_spacer none
no_buffers yes
uppercase no
color1 4D6844
TEXT
${color 014A7F}${font PizzaDude Bullets:size=14}v${font Radio Space:size=10} Up: ${upspeed eth0} Kb/s
${color 014A7F}${font PizzaDude Bullets:size=14}r${font Radio Space:size=10} Down: ${downspeed eth0} Kb/s
${font StyleBats:size=16}A${font Radio Space:size=10} CPU0: ${cpu cpu0}% ${cpubar cpu0}
${font StyleBats:size=16}A${font Radio Space:size=10} CPU 1: ${cpu cpu1}% ${cpubar cpu1}
${font StyleBats:size=16}P${font Radio Space:size=10} Work: ${uptime_short}
${font Radio Space:size=14}${time %A}
${font Radio Space:size=14}${time %d %B %Y}
${font Radio Space:size=30}${time %H:%M}
${font weather:size=82}${color 014A7F}${execi 600 ~/scripts/conditions.sh}${color 014A7F}${font}${voffset -25} ${execi 1200 ~/scripts/pogodynka.sh}
${color 014A7F}${font weather:size=28}x ${font}HDD ${execi 1 ~/scripts/hddmonit.sh}°C
البته برای اینکه رنگ قسمت های مختلفش مثلاً سفید در بیاد میتونید به جای قسمت هایی که {color 014A7F} داره از {color} استفاده کنید!
برای اینکه هر کدوم از ویجت هارو هم غیرفعال کنید میتونید یه # قبل از اون خط اجراییش بزارید و بعد فایل رو دوباره سیو کنید. یعنی مثلاً توی خط بعد از Text قبل از اولین $ یه علامت # بزارید تا غیرفعال بشه!
برای اینکه ویجت ها از هم فاصله بگیرن یا به هم نزدیک بشن هم میتونید هر ویجت رو که با $ آغاز میشن با دکمه ی اینتر فاصله بدین و با پاک کردن فضای بینشون به هم نزدیکشون کنید!
اینم یه عکس از دسکتاپم: