سرعت اینترنت من همون حدوداست. تازه خیلی محدودیت هم داره. من با همون آرچ داشتم. البته نه با محیطهای گرافیکی سنگین. از یه مدیر پنجره استفاده میکردم.
من که نگفتم آرچ بده
اتفاقا گفتم تجربه خوبیه نصب کردن و استفاده کردنش
ولی به بار نشستم با خودم یه حساب سر انگشتی کردم دیدم
درسته که آرچ رو یه بار نصب می کنی - یعنی غلطانه - ولی
اون ایمیجی رو که دانلود می کنی خودش دوباره یه آرچ برات دانلود می کنه حالا این هیچی
محیط گرافیکی نداره باید اون رو هم دانلود کنی این هم هیچی
هیچ نرم افزاری جانبی مثل نرم افزار آفیس و مدیا پلیر و مرورگر و ... نداره باید دانلود کنی اون هم هیچی
این ها همه هیچی میگیم یه بار اتفاف می افته
شما حساب کن من الآن اوبونتوی ۱۴.۰۴ دارم با کرنل - اگر اشتباه نکنم ۳.۱۳ - از اون سال تا حالا چند بار کرنل عوض شده - نسخه جدید اومده - هر بار آرچی ها ارتقا دادن یعنی یه بار کرنل و همه چیزش رو دانلود کردن من نکرده
حالا به فرض که من هر شیش ماه اوبونتوم رو عوض کنم باز هم تعداد آپدیت های آرچی ها بیشتره
روی همه اینها این رو هم بگم که آرچ نصب آفلاین نداره - اگرچه خودم میگم که میشه آفلاین هم نصب کرد یعنی امتحان نکردم ولی یه ایده ای دارم که بشه - ولی اوبونتو داره
و اینکه اوبونتو هم یه دستوری داره به اسم apt-get dist-upgrade با اینکه من ازش استفاده نکردم هنوز ولی به گمانم همون کار ارتقای غلطان رو می کنه البته حداقل هر شیش ماه یک بار
آخرش باز هم میگم آرچ اصلا بد نیست خیلی هم خوب اصلا تاج سر من
ولی مقایسه آرچ با اوبونتو کلا اشتباه چون هر کدوم رو با سیاست های متفاوتی درست کردن
اوبونتو بر پایه دبیانه که معروف به پایداری برای کسایی خوبه که ثبات سیستم براشون مهمتر از عدد ورژنهاست
آرچ کلا با یه سیاست دیگه ای درست شده به نظر من برای اونهایی خوبه که از اینکه همیشه آخرین ورژن ها رو داشته باشن لذت می برن
هر دوشون به هدفشون رسیدن و بر اساس همون سیاستشون میرن جلو