انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ارچ لینوکس  (دفعات بازدید: 12208 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سندباد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 262
ارچ لینوکس
« : 26 شهریور 1394، 11:34 ب‌ظ »
اقا کی اموزش نصب لینوکس ارچ بصورت ویدیو به زبان فارسی داره اگه لینکی چیزی دارین بزارین دانلود کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

آفلاین ابراهیم مشهدی تفرشی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 336
  • همیشه یک راه بهتر هست.
پاسخ : ارچ لینوکس
« پاسخ #1 : 27 شهریور 1394، 11:28 ق‌ظ »
نصب آرچ که کاری نداره برادر
فقط باید درکش کنید
یه کم هم ترس رو بذار کنار به خودت اعتماد داشته باش
با این لینک نصب کن خیلی راحت
http://www.linuxveda.com/2015/04/20/arch-linux-tutorial-manual/

من خودم دوبار نصب کردم

دفعه اول خود آرچ رو خوب نصب کردم عالی ولی رابط کاربر KDE رو نتونستم خوب نصب کنم - چون از سایت های غیر رسمی استفاده کرده بودم که قدیمی شده بودن این KDE از ۴ به ۵ رفته کلا عوض شده ... هیچی دیگه گندش در اومد -
برگشتم به اوبونتو
دفعه دوم باز هم از همین سایت نصب کردم این بار محیط کاربریم رو Cinnamon انتخاب کردم از سایت رسمی دانلود کردم خیلی عالی خیلی توپ
بماند که بعد چه گندی زدم توش که دوباره برگشتم به اوبونتو - البته مربوط به مرحله نصب نمی شه -

به شما هم پیشنهاد می کنم خود آرچ رو با همون سایت نصب کن رابط گرافیکی - Cinnamon خیلی بهتره - و بقیه چیزها رو از ویکی خودش انتخاب کن با دستور اون نصب کن
https://wiki.archlinux.org/

در کل نصب آرچ خیلی راحته اصلا هم درد نداره
- باید مد نظر داشته باشی که برخلاف اوبونتو اون سی.دی که دانلود می کنی آرچ نیست نصاب آرچه در واقع یه نسخه زنده از آرچه
- شما اول پارتیشن های هاردت رو به نصاب معرفی می کنی - البته اگر از قبل آماده کرده باشیشون -
- بعدش نصاب خودش آخرین نسخه آرچ رو دانلود و نصب می کنه
- بعد به صورت غیر مستقیم از نصاب آرچ روی هارد رو اجرا میکنی یه تنظیمات جزئی داره خیلی راحت انجام میشه
- بعد Grub رو نصب و تنظیم می کنی با دو سه تا دستور که فقط باید کپی پیست کنی
- ریست می کنی آرچ میاد بالا به همین راحتی

فقط این رو هم بگم خیلی اینترنت مصرف می کنه خیلی خیلی. توی سری دوم وقتی داشتم بر می گشتم به اوبونتو حساب کردم دو گیگ دانلود کرده بودم اصلا لپتاب رو می زدم شب به برق تا صبح، صبح می زدم تا شب فقط برای خودش دانلود می کرد
اگر اینترنت مفت داری یا اکانتت محدودیت حجمی نداره نصب کن
ولی در کل تجربه باحالیه خیلی چیزها یاد می گیری اگر هر جا به مشکل برخوردی سؤال کن تجربیات خیلی جالبی دارم به دردت می خوره
« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1394، 11:38 ق‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

آفلاین سندباد

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 27 شهریور 1394، 11:50 ق‌ظ »
سلام ممنون بابت راهنماییت اگه اینترنت زیاد مصرف کنه بدرد من نمیخوره اونم با سرعت 30 کیلو بایت همون اوبونتو نصب کنم بهتره راستی اوبونتو کدوم ورژن نصب کنم بهتره

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #3 : 27 شهریور 1394، 04:25 ب‌ظ »
سلام ممنون بابت راهنماییت اگه اینترنت زیاد مصرف کنه بدرد من نمیخوره اونم با سرعت 30 کیلو بایت همون اوبونتو نصب کنم بهتره راستی اوبونتو کدوم ورژن نصب کنم بهتره
الان اوبونتو اخرین نسخه‌اش ۱۵.۰۴ هست که حدود یه ماه دیگه نسخه ۱۵.۱۰ میاد...اینا نسخه پشتیبانی کوتاه و ۹ پشتیبانی میشه.
و یه نسخه پشتیبانی بلند داره که ۱۴.۰۴ تا ۵سال پشتیبانی میشه.

آفلاین سندباد

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 27 شهریور 1394، 05:32 ب‌ظ »
ممنون دوست عزیز اینارو تست کردم یکیش کارت dvb نمیشناسه یکیش تور روش فعال نمیشه یکیش virtualbox روش نصب میشه موقع اجرا پیغام خطا میده خیلی تو اینترنت گشتم نتونستم درست کنم الان دارم xubuntu دانلود میکنم تست کنم ببینم این چجوریه من عاشق لینوکس هستم ولی نمیدونم چرا همش به مشکل بر میخورم

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #5 : 27 شهریور 1394، 06:20 ب‌ظ »
ممنون دوست عزیز اینارو تست کردم یکیش کارت dvb نمیشناسه یکیش تور روش فعال نمیشه یکیش virtualbox روش نصب میشه موقع اجرا پیغام خطا میده خیلی تو اینترنت گشتم نتونستم درست کنم الان دارم xubuntu دانلود میکنم تست کنم ببینم این چجوریه من عاشق لینوکس هستم ولی نمیدونم چرا همش به مشکل بر میخورم
مشکلاتتونو تاپیک بزنین بپرسین...
من خودم از اوبونتوگنوم و دبیان استفاده می‌کنم.
کارت دی‌وی‌بی رو هم روشونو راه انداختم و هم... رو.

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 285
« پاسخ #6 : 27 شهریور 1394، 08:37 ب‌ظ »
سرعت اینترنت من همون ‌حدوداست. تازه خیلی محدودیت هم داره. من با همون آرچ داشتم. البته نه با محیطهای گرافیکی سنگین. از یه مدیر پنجره استفاده میکردم.

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #7 : 28 شهریور 1394، 06:33 ب‌ظ »
سرعت اینترنت من همون ‌حدوداست. تازه خیلی محدودیت هم داره. من با همون آرچ داشتم. البته نه با محیطهای گرافیکی سنگین. از یه مدیر پنجره استفاده میکردم.
من که نگفتم آرچ بده
اتفاقا گفتم تجربه خوبیه نصب کردن و استفاده کردنش
ولی به بار نشستم با خودم یه حساب سر انگشتی کردم دیدم
درسته که آرچ رو یه بار نصب می کنی - یعنی غلطانه - ولی

اون ایمیجی رو که دانلود می کنی خودش دوباره یه آرچ برات دانلود می کنه حالا این هیچی
محیط گرافیکی نداره باید اون رو هم دانلود کنی این هم هیچی
هیچ نرم افزاری جانبی مثل نرم افزار آفیس و مدیا پلیر و مرورگر و ... نداره باید دانلود کنی اون هم هیچی
این ها همه هیچی میگیم یه بار اتفاف می افته

شما حساب کن من الآن اوبونتوی ۱۴.۰۴ دارم با کرنل - اگر اشتباه نکنم ۳.۱۳ - از اون سال تا حالا چند بار کرنل عوض شده - نسخه جدید اومده - هر بار آرچی ها ارتقا دادن یعنی یه بار کرنل و همه چیزش رو دانلود کردن من نکرده
حالا به فرض که من هر شیش ماه اوبونتوم رو عوض کنم باز هم تعداد آپدیت های آرچی ها بیشتره

روی همه اینها این رو هم بگم که آرچ نصب آفلاین نداره - اگرچه خودم میگم که میشه آفلاین هم نصب کرد یعنی امتحان نکردم ولی یه ایده ای دارم که بشه - ولی اوبونتو داره
و اینکه اوبونتو هم یه دستوری داره به اسم apt-get dist-upgrade با اینکه من ازش استفاده نکردم هنوز ولی به گمانم همون کار ارتقای غلطان رو می کنه البته حداقل هر شیش ماه یک بار

آخرش باز هم میگم آرچ اصلا بد نیست خیلی هم خوب اصلا تاج سر من
ولی مقایسه آرچ با اوبونتو کلا اشتباه چون هر کدوم رو با سیاست های متفاوتی درست کردن
اوبونتو بر پایه دبیانه که معروف به پایداری برای کسایی خوبه که ثبات سیستم براشون مهمتر از عدد ورژنهاست
آرچ کلا با یه سیاست دیگه ای درست شده به نظر من برای اونهایی خوبه که از اینکه همیشه آخرین ورژن ها رو داشته باشن لذت می برن
هر دوشون به هدفشون رسیدن و بر اساس همون سیاستشون میرن جلو
« آخرین ویرایش: 28 شهریور 1394، 06:40 ب‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 285
« پاسخ #8 : 28 شهریور 1394، 07:11 ب‌ظ »
منم نگفتم شما گفتید آرچ بده. به هر حال من فرق زیادی بین مصرف ترافیک «در زمان نصب» ندیدم. حجم آپدیتها هست که اونم با دلتاها تا حدی حل میشه.

خب آرچه دیگه. با دانلود ایزو آرچ دانلود میشه. اگه شما میخواید چیزی بهش اضافه کنید، خودتون میدونید. مثلا بلندر هم روی اوبونتو نیست. یا برید اوبونتواستودیو دانلود کنید یا روی اوبونتو نصب کنید. یا بعضی نرم‌افزارهای دیگه همینطور.
به هر حال، همین اوبونتو هم که آپدیت کوچولوی کرنل هم که بیاد باید کل کرنل جدید رو دانلود کنید، مگه نه؟ مثلا من روی تریسکل (نه خود اوبونتو) آپدیت امنیتی و پچ‌های کرنل داشتم. با پچ کرنل، کل کرنل رو دانلود میکرد.

هر توزیعی برای هدفها و سلایق خاص درست شده. الان یه نفر دبیان سید نصب نمیکنه میره siduction نصب میکنه. حالا من نمیدونم چه فرقی میکنه ولی حالا!

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #9 : 28 شهریور 1394، 08:16 ب‌ظ »
یه چیزی راجع به سرعت در آرچ بگم :

من اینترنت مخابرات دارم و خلی بی خوده توی اوبونتو اصلا بدون apt-fast نمیتونستم کار کنم الان اومدم آرچ سرعت از 100 بایت اوبونتو رسیده به 5 کیلو بایت اومدم سرور فرانسه را براش انتخاب کردم سرعت شد 70.

ما هم یه چیزی داری مبه نام powerpill توی آرچ که سرعت را میبرده بالا عین همون apt-fast البته من دم صبح کار سرعت رو 180 هست بدون powerpill.
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین علی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
« پاسخ #10 : 29 شهریور 1394، 09:41 ب‌ظ »
من که نگفتم آرچ بده

اون ایمیجی رو که دانلود می کنی خودش دوباره یه آرچ برات دانلود می کنه حالا این هیچی
هیچ نرم افزاری جانبی مثل نرم افزار آفیس و مدیا پلیر و مرورگر و ... نداره باید دانلود کنی اون هم هیچی

شما حساب کن من الآن اوبونتوی ۱۴.۰۴ دارم با کرنل - اگر اشتباه نکنم ۳.۱۳ - از اون سال تا حالا چند بار کرنل عوض شده - نسخه جدید اومده - هر بار آرچی ها ارتقا دادن یعنی یه بار کرنل و همه چیزش رو دانلود کردن من نکرده
حالا به فرض که من هر شیش ماه اوبونتوم رو عوض کنم باز هم تعداد آپدیت های آرچی ها بیشتره

روی همه اینها این رو هم بگم که آرچ نصب آفلاین نداره - اگرچه خودم میگم که میشه آفلاین هم نصب کرد یعنی امتحان نکردم ولی یه ایده ای دارم که بشه - ولی اوبونتو داره
و اینکه اوبونتو هم یه دستوری داره به اسم apt-get dist-upgrade با اینکه من ازش استفاده نکردم هنوز ولی به گمانم همون کار ارتقای غلطان رو می کنه البته حداقل هر شیش ماه یک بار

ولی مقایسه آرچ با اوبونتو کلا اشتباه چون هر کدوم رو با سیاست های متفاوتی درست کردن
اوبونتو بر پایه دبیانه که معروف به پایداری برای کسایی خوبه که ثبات سیستم براشون مهمتر از عدد ورژنهاست
آرچ کلا با یه سیاست دیگه ای درست شده به نظر من برای اونهایی خوبه که از اینکه همیشه آخرین ورژن ها رو داشته باشن لذت می برن

آقا صحبت های شما درباره حجم دانلود کاملا درسته و تایید میشه . اما من آفلاین نصب میکنم آرچ رو . مشکلی ندارم .قبلا یک بار نصب کرده بودم از فایل های اون استفاده میکنم . بقیه صحبت های شما متین .

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #11 : 29 شهریور 1394، 09:57 ب‌ظ »
اقا کی اموزش نصب لینوکس ارچ بصورت ویدیو به زبان فارسی داره اگه لینکی چیزی دارین بزارین دانلود کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

من با این پیج نصب کردم. پیج مال یکی از بچه های خوب همین فروم هست.  ;)
https://web.archive.org/web/20150801221230/http://ma3x.ir/
فعلا سایتش از دسترس خارج شده. از وب آرشیو برات درش آوردم  \\:D/
برو وسطای صفحه، به مطلبش میرسی. یا سرچ کن "راهنمای نصب آرچ"

نصب خیلی راحت و سبکیه. آرچ رو جوری نصب میکنه که چیزی ورای نیازت نصب نشه.
البته به صورت آنلاینه نصبش و چیزی حدود ۱۰۰ مگ دانلود میکنه.
ولی احتمالا باید بشه آفلاین هم نصبش کرد. در هر صورت بستگی به ایزوی آرچت داره که چجوری باشه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #12 : 29 شهریور 1394، 10:20 ب‌ظ »
من که نگفتم آرچ بده

آقا صحبت های شما درباره حجم دانلود کاملا درسته و تایید میشه . اما من آفلاین نصب میکنم آرچ رو . مشکلی ندارم .قبلا یک بار نصب کرده بودم از فایل های اون استفاده میکنم . بقیه صحبت های شما متین .

دمت گرم دادش
من هم دقیقا همین توی ذهنم بود که گفتم یه فکری دارم که بشه آفلاین هم نصب بشه
و تنها راهش هم همینه
 من اصلا داشتم فکر می کردم من که یه پارتیشن برای home/ می سازم یکی هم برای var/ بسازم 
جالبه همون چیزی که توی ذهن من توی ذهن شما هم بود
« آخرین ویرایش: 29 شهریور 1394، 10:31 ب‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

آفلاین سندباد

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 29 شهریور 1394، 11:53 ب‌ظ »
سلام بچه ها خوبین میگم لطف میکنی طریقه نصب افلاین بزارین ما هم یاد بگیریم

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
« پاسخ #14 : 30 شهریور 1394، 12:17 ق‌ظ »
چرا حتما ویدیو  باشه؟
راهنمای نصب آرچ

من خودم از انترگوس استفاده میکنم: آرچ بدون سختی های نصب :)