انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فدورا، اوبونتو یا سابایون  (دفعات بازدید: 9018 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MaSmart

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
فدورا، اوبونتو یا سابایون
« : 29 دی 1388، 11:48 ب‌ظ »
چند مدتی هست که می‌خوام توزیع لینوکسم رو عوض کنم.
اوایل دلم می‌خواست که فدورا رو تست کنم چون با فدورا ۸، ۹ و ۱۱ کار کرده بودم و ازش راضی بودم. فقط یک مشکل داشت، اون هم اینکه اگر یکجا توی هاردت می‌خواستی بری ۱۰۰۰ تا پنجره باز می‌کرد تا به مقصدت برسی.
اوبونتو هم که از ورژن ۸.۱۰ تا الان دارم استفاده می‌کنم.
دوست دارم سابایون رو هم تست کنم، شاید چون از اسمش خوشم میاد. ;D
می‌خواستم ببینم بین این ۳ تا توزیع شما کدوم رو پیشنهاد می‌دید و چرا.
مرسی.
SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: فدورا، اوبونتو یا سابایون
« پاسخ #1 : 30 دی 1388، 12:59 ق‌ظ »
هر سه توزیع های خوبی هستند. با توجه به اینکه با نسخه های مختلف اوبونتو و فدورا کار کردید ، الان بهتره سابایون رو تجربه کنید که توزیع قدرتمندی هست و ویژگی های منحصر به فردی هم داره !

آفلاین MaSmart

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 30 دی 1388، 02:00 ق‌ظ »
هر سه توزیع های خوبی هستند. با توجه به اینکه با نسخه های مختلف اوبونتو و فدورا کار کردید ، الان بهتره سابایون رو تجربه کنید که توزیع قدرتمندی هست و ویژگی های منحصر به فردی هم داره !
امکانش هست کمی از ویژگی‌های سابایون برام بگی؟

آفلاین sudotux

• *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #3 : 30 دی 1388، 02:17 ق‌ظ »
امکانش هست کمی از ویژگی‌های سابایون برام بگی؟

اون لینکی که در پست قبلی دادم و این رو بخون.

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #4 : 30 دی 1388، 10:03 ق‌ظ »
من الان این نسخه‌ی جدید سابایون(یعنی 5.1)رو نصب کردم و به‌هیچ عنوان ازش راضی نیستم...حداقل با دسکتاپ گنوم که افتضاح و کند کار میکنه.با این حال یکی از شبیه‌ترین توزیع‌های لینوکس به ویندوزه،چون خیلی crash میکنه.
جدیدترین نسخه‌ی خیلی از نرم‌افزارها در آنتروپی نیست...اگه از مخازن جنتو استفاده کنی وضع بهتر میشه(هم از لحاظ جدید بودن نسخه‌ی نرم‌افزارها و هم از لحاظ تعدادشون...امّا در این صورت باید پیه کامپایل از رو سورس و زمان زیادی که میگیره رو به تنت بمالی!)ولی بازم کار داره تا به مخازن اوبونتو برسه.

اگه میتونی openSuSE 11.2 با دسکتاپ KDE 4.4 نصب کن تا معنی پایداری و سرعت رو بفهمی...گنوم(حداقل گنومی که رو سابایون و سوزی نصب میشه)در برابر پایداری KDE 4.4 حرفی برای گفتن نداره.
« آخرین ویرایش: 30 دی 1388، 10:09 ق‌ظ توسط Midgårdsormen »

آفلاین جادی

• *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
من الان این نسخه‌ی جدید سابایون(یعنی 5.1)رو نصب کردم و به‌هیچ عنوان ازش راضی نیستم...حداقل با دسکتاپ گنوم که افتضاح و کند کار میکنه.با این حال یکی از شبیه‌ترین توزیع‌های لینوکس به ویندوزه،چون خیلی crash میکنه.
جدیدترین نسخه‌ی خیلی از نرم‌افزارها در آنتروپی نیست...اگه از مخازن جنتو استفاده کنی وضع بهتر میشه(هم از لحاظ جدید بودن نسخه‌ی نرم‌افزارها و هم از لحاظ تعدادشون...امّا در این صورت باید پیه کامپایل از رو سورس و زمان زیادی که میگیره رو به تنت بمالی!)ولی بازم کار داره تا به مخازن اوبونتو برسه.

اگه میتونی openSuSE 11.2 با دسکتاپ KDE 4.4 نصب کن تا معنی پایداری و سرعت رو بفهمی...گنوم(حداقل گنومی که رو سابایون و سوزی نصب میشه)در برابر پایداری KDE 4.4 حرفی برای گفتن نداره.

گفتن اینکه «گنوم (...) در برابر پایداری کی.دی.ای.۴.۴ حرفی برای گفتن نداره» باعث می شه اعتبار کل کل نوشته ات پایین بیاد ها (: گنوم یک محیط کاملا پایداره در حالی که کی.دی.ای. حتی هنوز خودش هم ادعا نمی کنه که پایدار شده (:

من هم مدت ها سابایون داشتم (همین نسخه ۵.۱) و مشکل خاصی هم نداشت. خوبی بزرگ سابایون اینه که هم سابایون است هم جنتو و کسی که جنتو کار می کنه درک خیلی بهتری از لینوکس داره نسبت به کسانی که چیزهایی مثل فدورا یا اوپن زوزه یا اوبونتو نصب می کنن چون شروع می کنه به دیدن تنظیمات متنی بیشتر و کمپایل کردن برنامه.

اگر می خوای تجربه جدیدی توی لینوکس داشته باشی که بیشتر بهت چیز یاد بده، برو سراغ سابایون و هر چیز که توی ریپوزیتوری خودش نبود، از ریپوزیتوری جنتو نصبش کن. اگر هم می خوای یک تجربه جدید اما راحت تر داشته باشی (با توجه به اینکه فدورا کار کردی)، مندریوا رو چک کن. بین تمام آر.پی.ام.هایی که من دیدم،‌ مندریوا از همه بهتر بوده.

اوبونتو هم که همیشه برای من پناهگاه امن و مطمئن و راحت است (: بی دردسر با ریپوزیتوری ای که به خاطر آویزون بودن از دبیان، خیلی خیلی بزرگه و هیچ توزیع در هیچ کجای جهان به پاش نمی رسه (در واقع به پای دبیان).
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 30 دی 1388، 11:05 ق‌ظ »
نقل‌قول
گفتن اینکه «گنوم (...) در برابر پایداری کی.دی.ای.۴.۴ حرفی برای گفتن نداره» باعث می شه اعتبار کل کل نوشته ات پایین بیاد ها (: گنوم یک محیط کاملا پایداره در حالی که کی.دی.ای. حتی هنوز خودش هم ادعا نمی کنه که پایدار شده (:
راستش من تجربه‌ی شخصی خودمو گفتم...وقتی رو openSuSE گنوم داشتم و الان که رو سابایون گنوم دارم،اصلا پایدار به‌ترتیب نبود و نیست ;).شاید مثلا رو یه توزیع دیگه مث فدورا وضع بهتر باشه
میدونستید من همین الان تو سابایون جرأت ندارم چیزیو drag کنم؟چند بار که حواسم نبود و بنابر عادت خواستم چند تا فایلو drag کنم تو یه فولدر،ناتیلوس crash کرد
همین الان Iconهای روی دسکتاپو نمیتونم جابه‌جا کنم.ضمنا وقتی FF و Sulfur(که انصافا معدن crash و کندی در سابایونه)با هم باز باشن کل دسکتاپ کرش میکنه.بدیش این‌جاس که ctrl+alt+BackSpace تو x server سابایون جواب نمیده
رو openSuSE وضع گنوم به‌مراتب بهتر بود،ولی بازم توقعی که نسبت بهش داشتمو برآورده نکرد
به‌خاطر همین KDE 4.4 RC 1 رو نصب کردم و از پایداریش کف کردم!این‌جوری: :o
غیر از یک یا دو بار crash در konqueror باگ دیگه‌ای ندیدم...حتی سرعت خیلی خوبی هم داشت
تیم KDE هم غلط میکنه که ادعا میکنه دسکتاپش پایدار نیست...من میگم پایداره! :)
امیدوارم gnome 2.28 فقط رو همین دو تا توزیع بد کار کنه
« آخرین ویرایش: 30 دی 1388، 11:17 ق‌ظ توسط Midgårdsormen »

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #7 : 30 دی 1388، 02:48 ب‌ظ »
اوایل دلم می‌خواست که فدورا رو تست کنم چون با فدورا ۸، ۹ و ۱۱ کار کرده بودم و ازش راضی بودم. فقط یک مشکل داشت، اون هم اینکه اگر یکجا توی هاردت می‌خواستی بری ۱۰۰۰ تا پنجره باز می‌کرد تا به مقصدت برسی.

راستش این مشکل به دلیل تنظیمات مختلف گنوم در فدورا و اوبونتو است. منم همین مشکل رو تو جنتو ۲۰۰۷ داشتم. برای این‌که مثل اوبونتو با دوبار کلیک کردن پنجرهٔ جدید باز نشه، کافیه که در Nautilus به مسیر Edit ==> Preferences برید و در تب Behavior تیک Always open in browser windows رو بزنید. حالا تمام پنجره‌ها رو ببندید و دوباره باز کنید :)

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
« پاسخ #8 : 30 دی 1388، 02:59 ب‌ظ »
من دانش فنی بالایی ندارم ولی لینوکس‌های متنوعی را تست کردم.
اگر دنبال غیر از اوبونتو می‌گردید (چون اوبونتو واقعا خوبه  :P) پیشنهاد من مندریواست. یک زمانی باهاش کار کردم خیلی خوب بود و الان که هنوز خبرنامه‌ش به دستم میرسه میبینم که خیلی بهتر هم شده  :)
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #9 : 30 دی 1388، 09:34 ب‌ظ »
من کار با اکثر توزیع ها تجربه کردم، ولی هیچ کدوم سادکی سرعت و انعطاف اوبونتو رو نداشت.
من از سابیون بابت استایل مردانش خوشم میاد ولی اوبونتو رو تریح میدم.
راستی سابیون یه نسخه مخصوص گیم هم داره، محظ اطلاع گفتم.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین MaSmart

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 30 دی 1388، 10:05 ب‌ظ »
هیچ توزیع دیگه وجود نداره که مثل اوبونتو باشه؟ یا بتونه از ریپوزیتوری‌های اوبونتو و دبیان استفاده بکنه؟
چاکرا چطوره؟

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #11 : 30 دی 1388، 10:47 ب‌ظ »
هیچ توزیع دیگه وجود نداره که مثل اوبونتو باشه؟ یا بتونه از ریپوزیتوری‌های اوبونتو و دبیان استفاده بکنه؟
چاکرا چطوره؟

سلام مینت از مخازن اوبونتو استفاده میکنه www.linuxmint.com

نسخه 8 گنومش

http://linuxmint.secsup.org/stable/8/LinuxMint-8.iso

نسخه کی دی ای هلنا هم نسخه کاندیدای انتشارش اومده :

ftp://ftp.heanet.ie/pub/linuxmint.com/testing/LinuxMint-8-KDE-RC1.iso

چاکرا هم که فعلا در حال ساخته chakra-project.org

موفق باشی
« آخرین ویرایش: 30 دی 1388، 10:55 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 30 دی 1388، 11:29 ب‌ظ »
در سابایون و جنتو اضافه کردن مخزن چیز عجیبیه...و احتمالا سخت!
من که هنوز حتی بعد از خوندن ویکی جنتو سر در نیاوردم چی به چیه

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
« پاسخ #13 : 01 بهمن 1388، 07:59 ق‌ظ »
آقا این gentoo رو توی سایت distrowatch واسش زده نصاب گرافیکی داره چرا همه میگن نصاب گرافیکی نداره ؟
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین voltan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 300
    • Persian Xoops Project
« پاسخ #14 : 19 بهمن 1388، 08:44 ب‌ظ »
من یه مشکل کوچیک با سابایون دارم . بعد از دانلود ( حدود ۲ گیگ ) و رایت روی دی وی دی ! وقتی میخوام دی وی دی رو بوت کنم منوی اول کار میاد ولی هیچ کدوم از گزینه ها کار نمیکنه ( غیر از گزینه بوت هارد اول سیستم ) یعنی هر کدوم رو که انتخاب میکنم رسما هیچ اتفاقی نیافته ! برای کسی این مشکل پیش اومده ( چند تا دی وی دی رایت زدم و با همه مشکل داشت و در ضمن فکر نکنم فایل ایمجی که دانلود کرده باشم ناقص دانلود شده باشه )