انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: شروع کار در زمینه امنیت و شبکه  (دفعات بازدید: 2534 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
شروع کار در زمینه امنیت و شبکه
« : 27 مهر 1394، 12:42 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان
چند وقتی هست که دارم درباره اینکه هک چی هست و چطور هکر بشیم و اصلا هکر به کی میگن جستجو می کنم ! جواب خیلی از سوال هام رو گرفتم و در کنارش سوال های جدیدتری برام بوجود امدن ! خواستم از دوستان عزیزی که اطلاعات کامل و دقیقی دارن بنده رو راهنمایی کنید !
۱-در یکجا نوشته بود پایتون رو اول باید یاد گرفت ! و جاوا هم می تونه جایگزین خوبی براش باشه ! الان من تا حدودی جاوا کار کردم . یکی از سوال هایی که برام بوجود این بود که من می تونم از همین جاوایی که بلدم و با کامل تر کردنش به نتیجه برسم و یا اصلا بهتر و مفیدتره که برم سمت پایتون و اون رو یاد بگیرم ؟!‌
۲-گفته بودن باید رفت سراغ unix و از اونجا استارت کار رو زد ! باز برام سوال بوجود امد که مگه لینوکسی که ما باهاش کار می کنیم همه ی کارهایی که unix می کنه رو انجام نمیده ! پس دیگه چ نیازی به unix هست !؟
۳-تاکید شده بود که از توزیع هایی مثل backtrack و kali استفاده بشه بهتره ! سوالی که در این زمینه برام بوجود امد این بود که خب منی که آرچ دارم مگه نمی تونم همه ی بسته هایی رو که نیاز هست و  روی backtrack و kali نصب هست رو روی سیستم خودم نصب کنم ؟‌ و دیگه نیازی هم نباشه تا دوباره به یک توزیع جدید محاجرت کنم !
۴-نیاز به چ سطح دانشی از برنامه نویسی و شبکه دارم ! از هر کدوم تا چ حد بلد باشم کفایت می کنه تا هم یک هکر باشم و هم کسی که می تونه امنیت رو برقرار کنه (یا به اصطلاح یک هکر کلاه سفید باشم ) ! چون برداشت من این بود که ظاهرا باید هم شبکه رو خیلی خوب بدونی و هم برنامه نویسی رو تا بتونی حفره رو تشخیص بدی و با برنامه نویسی هم ابزار مورد نیازت رو بنویسی ! میشه در هر دو زمینه برنامه نویسی و شبکه هم زمان فعالیت کرد و در هر دو زمینه خیلی خوب بود !؟‌!

خب دوستان این خلاصه ای بود از سوال هایی که برام بوجود امده بود ! شاید از دید شما عزیزانی که اطلاعات بیشتری از بنده دارید این سوال ها اصلا اشتباه باشند و ازتون می خوام که حتی اگه سوال هم اشتباه بود من رو در زمینه درست راهنمایی کنید تا بتونم به هدفی که دارم ب درستی برسم
. خلاصه کلام اینکه : من می خوام یه هکر کلاه سفید بشم و در زمینه امنیت فعالیت کنم ! چه کارهایی رو لازمه انجام بدم و چ چیزهایی رو باید یاد بگیرم .
پیشاپیش از همه شما دوستان عزیزم سپاس گذارم
http://mskm.ir/
Imagination is more important than science

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
پاسخ : شروع کار در زمینه امنیت و شبکه
« پاسخ #1 : 28 مهر 1394، 03:02 ب‌ظ »
دوستان کسی نظری نداره ! کسی حاضر نیست بنده رو راهنمایی کنه ؟!‌

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
« پاسخ #2 : 28 مهر 1394، 03:09 ب‌ظ »
دوست من اونقدری که شما انتظار داری اینجا بحث امنیت پیش نمیاد اگر هم بیاد حرفه ای دنبال نمیشه :P
با یه سرچ ساده توی گوگل میتونی همون انجمنی رو پیدا کنی که تخصصش تو زمینه امنیته ](*,)
"انجمن امنیت" همین رو گوگل کن اولین نتیجه رو برو تو اصلا :)
اسم نبردم که تبلیغ نشه  ;D

آفلاین MiLaD.TechS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
  • Stubborn Noob XD
« پاسخ #3 : 28 مهر 1394، 06:45 ب‌ظ »
به نظر من یک طراح امنیت شبکه اول باید هکر یا نفوذ گر خوبی باشه و بتونه مثل یک هکر فکر کنه که اصطلاحا به این متود میگن offensive security

kali linux پر از ابزارهای تست نفوذ یا penetration test های از قبل اماده هست که میتونی روی سیستم امنیتی که روش کار میکنی تست کنی .

البته این نرم افزارها روی هر توضیع دیگه ای هم قابل نصب هستن ولی زمان بر . به علاوه میتونی روی یک فلش 8-16 گیگ kali linux رو به صورت live بریزی و بعد با چندتا دستور ساده persistence کنیش که کارهایی که روش انجام میدی با هر بار ریبوت از بین نره.

و در اخر اینکه مهمترین ابزار یک هکر/طراح امنیت ، ایده پردازی ، خلاقیت و داشتن یک ذهن بازه نه نرم افزاری که ازش استفاده میکنه.

پس زیاد وقتتو صرف این نکن که چه سیستم عامل یا نرم افزاری بهتره چون اگر میخای یک هکر/طراح امنیت موفق باشی خیلی بیشتر از یک زبان برنامه نویسی هست که باید یاد بگیری ولی برای شروع بهت پیشنهاد میکنم یک سیستم عامل که معمولا زمانت رو باهاش سپری میکنی و راحت تری باهاش و زیرو بمشو میدونی انتخاب کنی و یک زبان برنامه نویسی که توش کمی اطلاعات داری نصب کنی و کارتو شروع کنی .
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1394، 09:40 ب‌ظ توسط MiLaD.TechS »
...Microsoft Windows Assumes I Am Not Smart

Linux Demands That I Prove It

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
« پاسخ #4 : 28 مهر 1394، 06:59 ب‌ظ »
به نظر یک طراح امنیت شبکه اول باید هکر یا نفوذ گر خوبی باشه و بتونه مثل یک هکر فکر کنه که اصطلاحا به این متود میگن offensive security

kali linux پر از ابزارهای تست نفوذ یا penetration test های از قبل اماده هست که میتونی روی سیستم امنیتی که روش کار میکنی تست کنی .

البته این نرم افزارها روی هر توضیع دیگه ای هم قابل نصب هستن ولی زمان بر . به علاوه میتونی روی یک فلش 8-16 گیگ kali linux رو به صورت live بریزی و بعد با چندتا دستور ساده persistence کنیش که کارهایی که روش انجام میدی با هر بار ریبوت از بین نره.

و در اخر اینکه مهمترین ابزار یک هکر/طراح امنیت ، ایده پردازی ، خلاقیت و داشتن یک ذهن بازه نه نرم افزاری که ازش استفاده میکنه.

پس زیاد وقتتو صرف این نکن که چه سیستم عامل یا نرم افزاری بهتره چون اگر میخای یک هکر/طراح امنیت موفق باشی خیلی بیشتر از یک زبان برنامه نویسی هست که باید یاد بگیری ولی برای شروع بهت پیشنهاد میکنم یک سیستم عامل که معمولا زمانت رو باهاش سپری میکنی و راحت تری باهاش و زیرو بمشو میدونی انتخاب کنی و یک زبان برنامه نویسی که توش کمی اطلاعات داری نصب کنی و کارتو شروع کنی .

از توضیحات خوبتون سپاس گذارم عزیز

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #5 : 28 مهر 1394، 07:14 ب‌ظ »
من هکر نیستم، اما هکرها را دوست دارم! ;D
البته هرکسی می‌تونه در یه شرایط خاص هکر به حساب بیاد... منظورم هکر در معنای کلاسیکش هست، به هر حال...

همون‌طور که گفتم من چیز زیادی از امنیت، هک و از این دست مطالب نمی‌دونم اما فکر کنم بتونم به سوالاتت پاسخ بدم:

۱- منظور از اینکه گفته میشه برید پایتون، پرل و بش و از این دست زبان‌های اسکریپتی رو یاد بگیرید اینه که مفسر این زبان‌ها به‌صورت پیش‌فرض به‌همراه بسیاری از توزیع‌های گنو/لینوکسی نصب میشه و جناب نفودگر می‌تونه کدهای مخربشو به کمک این مفسرها اجرا کنه.

۲- منظور سیستم‌هایی هست که بر مبنای یونیکس ساخته شدن، مثل گنو/لینوکس که الان روی بسیاری از سرورها قرار داره.

۳- این رو جناب میلاد کاملا توضیح دادن، من دیگه چیزی نمی‌گم.

۴- یه مثال می‌زنم، فرض کنیم کسی به شما یاد داده که چطور باید از یه میله به عنوان اهرم استفاده کنید تا یه سنگ گنده رو جابه‌جا کنید! خب تا اینجای کار مشکلی نیست اما اگر شما بخوای کارایی میله رو بهتر کنی چی؟ مسلما در اینجا، برخورداری از دانش فیزیک می‌تونه خیلی بهت کمک کنه و سریع‌تر به هدفت میرسی تا اینکه بخوای با تجربه و تکرار به نتیجه برسی.
این بحث هم همینه، وقتی شما به اصول پایه‌ای و مبانی شبکه مسلط باشی و صد البته کار عملی کرده باشی به خوبی با نقاط ضعف یا قوت اون سیستم آشنا هستی و می‌تونی خیلی راحت با ترکیب علم محض و کار عملی کارتو پیش ببری، تا اینکه فقط بری کار با چند تا ابزار دم دستی رو یاد بگیری بدون اینکه بدونی واقعا این چطور داره کار می‌کنه.

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #6 : 29 مهر 1394، 02:38 ب‌ظ »
هکر کسی هست که عیب های نرم افزار ها رو پیدا و رفع میکنه.
در مورد برنامه نویسی هم اگه اولین زبانته پایتون رو یاد بگیر.
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #7 : 29 مهر 1394، 02:44 ب‌ظ »
هکر کسی هست که عیب های نرم افزار رو پیدا و رفع میکنه.
در مورد برنامه نویسی هم اگر اولین زبانته پایتون رو یاد بگیر.
مقاله ای هم مربوط به همین موضوع داخل سایت لینوکس و زندگی هست.
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
« پاسخ #8 : 29 مهر 1394، 10:47 ب‌ظ »
در مورد برنامه نویسی هم اگر اولین زبانته پایتون رو یاد بگیر.
جاوا کار می کنم ! برنامه نویسی هم کار کردم ! اما در سایت های خارجی که مطالعه می کردم ترجیح رو به پایتون داده بودن و بعد جاوا !

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #9 : 29 مهر 1394، 11:29 ب‌ظ »
منم همین توصیه رو میکنم. سعی کن بیشتر پایتون کار کنی تا جاوا.
انرژی و وقتت رو کمتر هدر میده در عوض میندازه گردن کامپیوتر.
کانال IRC

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
« پاسخ #10 : 29 مهر 1394، 11:58 ب‌ظ »
blackarch

رو ببین

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *