من هکر نیستم، اما هکرها را دوست دارم!
البته هرکسی میتونه در یه شرایط خاص هکر به حساب بیاد... منظورم هکر در معنای کلاسیکش هست، به هر حال...
همونطور که گفتم من چیز زیادی از امنیت، هک و از این دست مطالب نمیدونم اما فکر کنم بتونم به سوالاتت پاسخ بدم:
۱- منظور از اینکه گفته میشه برید پایتون، پرل و بش و از این دست زبانهای اسکریپتی رو یاد بگیرید اینه که مفسر این زبانها بهصورت پیشفرض بههمراه بسیاری از توزیعهای گنو/لینوکسی نصب میشه و جناب نفودگر میتونه کدهای مخربشو به کمک این مفسرها اجرا کنه.
۲- منظور سیستمهایی هست که بر مبنای یونیکس ساخته شدن، مثل گنو/لینوکس که الان روی بسیاری از سرورها قرار داره.
۳- این رو جناب میلاد کاملا توضیح دادن، من دیگه چیزی نمیگم.
۴- یه مثال میزنم، فرض کنیم کسی به شما یاد داده که چطور باید از یه میله به عنوان اهرم استفاده کنید تا یه سنگ گنده رو جابهجا کنید! خب تا اینجای کار مشکلی نیست اما اگر شما بخوای کارایی میله رو بهتر کنی چی؟ مسلما در اینجا، برخورداری از دانش فیزیک میتونه خیلی بهت کمک کنه و سریعتر به هدفت میرسی تا اینکه بخوای با تجربه و تکرار به نتیجه برسی.
این بحث هم همینه، وقتی شما به اصول پایهای و مبانی شبکه مسلط باشی و صد البته کار عملی کرده باشی به خوبی با نقاط ضعف یا قوت اون سیستم آشنا هستی و میتونی خیلی راحت با ترکیب علم محض و کار عملی کارتو پیش ببری، تا اینکه فقط بری کار با چند تا ابزار دم دستی رو یاد بگیری بدون اینکه بدونی واقعا این چطور داره کار میکنه.