خبرش رو خوندم شرکت پست قرارداد بسته برای ارائه خدمات جدید و یکی از اونها هم خرید از آمازون و ebay هست
تو خبرها اومده با کارتهای عضو شتاب پرداخت می شه و تمام خدمات هم از طریق سایت یاتا yaataa.ir ارائه می شه
حالا موندم چجوره کسی خرید کرده؟ یا قیمتهاش یکم مشکوکه یا ما عادت کردیم قیمت ها رو دو سه برابر باهامون حساب کنند.
الان فقط ebay پشتیبانی می شه و هنوز از آمازون خبری نیست
خود قوانین فروش و خرید تو ebay چی هست؟ الان ثبت نام کردم نمی شه آدرس رو وارد کرد فکر کنم تازه اول راهه شایدم کلاه برداریه اعتماد نتونستم بکنم.
گوشی های مورد علاقم قیمتش خیلی ارزونه مثلا جی 2 انلاک که قراردادی با اوپراتورها نداشته باشه 500 و خورده ای
یا نکسوس 5 هم همین حدود ها
نکسوس 6 1170 قیمت داده در صورتی که تو بازار 2 میلیون هست حدودا
به نظر حقیر اگر واقعا این ها با آمازون و ای بی قرار داد دارند باید در خود سایت آمازون و ای بی قابلیت خرید و پرداخت به ریال و ارسال به ایران به وجود بیاد.
از نظر فنی این وب سایت میره و از ایبی و آمازون لیست رو میگیره و گاهی هم آی پیش بن میشه توسط این سایت ها و لیستشون بالا نمیاد ! چون کلا ایجنتشون ورفای نیست و این یعنی کشک
دوما این ها یک الگوریتم نوشتن که عکس و اسم محصول و دسته بندیشو میگیره و قیمت رو با یک الگوریتم تبدیل میکنه به ریال مثلا دلار رو ضرب در فلان و یورو رو ضرب در بهمان میکنه و قیمت ریالی رو میده
کاری که انجام دادند اینه که یک شعبه در کشور خارجی دارند و چند نفر آدم در اونجا
وقتی شما از اینجا خرید میکنی قیمت تبدیل به ریال میشه همراه با سود و هزینه پست
یعد اونا از اونجا میخرند و برای شما پست میکنند
من خودم قبلا به این شیوه از وب سایتی به اسم بازار آنلاین که یک شخص بود در انگلیس که این کار رو میکرد خریداری کردم و محموله به دستم رسید
حالا این ها احتمالا با رانت دولتی یا داخل شرکتی و سرمایه رفتن همچین کاری کردند و دلالی میکنند و به جای وارد کردن کالا و فروشش کاری که مثلا دیجی کالا انجام میده به این طریق کار میکنند
اگر واقعا قراره امکان خرید برای ایران فعال شه باید از طریق خود سایت آمازون و ای بی باشه و این شبه کلاهبرداری هست هرچند که نهاد کلاهبردارش دولتی هست ولی خوب دیگه اینجا ایرانه و رسیدگی نیست و وضعش معلوم نیست
و افراد شجاع و مطلع باید در داخل دولت این رو پیگیری کنند که روندش چجوری هست و قانونی هست یا خیر و به چه شکلی انجام میشه
هر چند روند صحیحش همون بود که گفتم ولی حداقل دولت سودش دلالیش رو میخوره یا یک شرکت یا یک شخص هنوز معلوم نیست