نقل قول :
سلام
برای کسانی که اهل مطالعه انگلیسی هستند به عنوان یک پیشنهاد audio book ها رو پیشنهاد می کنم متاسفانه ما تو ایران کمتر کتابی رو به شکل صوتی داریم ولی اکثر کتاب های انگلیسی ورژن صوتی هم دارند .این کتاب ها علاوه بر این که روایت گر داستان هستند (کل کتاب رو می خونن) با ایجاد تن های صدای متفاوت داستان رو بهتر القا می کنن برای مثال کتاب های هری پاتر به قدری ورژن صوتی خوبی داره که جیم دیل که خواننده کتاب هست از دست ملکه انگلیس جایزه دریافت کرد . معروف هست که جین دیل 300 تن صوتی و لهجه متفاپت برای خوندن این کتاب به کار برده.
من audio book رو برای کتاب های هری پاتر 1 و ارباب حلقه های ۱ و چند تای دیگه گوش کردم واقعا جالبه.
--------------------------------------------------------------------
خوب عزیز دل برادر یه لینک بذار ما هم استفاده کنیم
سلام
باشه چشم
اگر اهل کتاب های علمی تخیلی هستید یه سری به وب سایت اسکات سیگلر بزنید
www.scottsigler.comاسکات سیگلر یکی از نویسندگان مطرح امریکایی هست البته چون خودش بیولوژیست هست کتاب هاش تو این زمینه ها هستش بیشتر. (کتاب هاش پولی هستن ولی audio book هاش رایگان هست و از سایتش قابل دانلود هست)
(من کتاب infected رو از این سایت گرفتم که می تونم نمره 4 از 5 بهش بدم)
بعضی از دوستان تونسته بودن از سایت
www.audible.com یک کتاب رو رایگان بگیرن ولی من نتونستم شما هم یه امتحان بکنید اگر تونستین راهش رو به من هم بگید.
بعضی از audio book ها هم به صورت همکاری آفراد یا به قول خودمون اوبونتویی تشکیل شدن مثل کتاب Jane eyre که هر فصلش رو یک نفر خونده و ممکنه با شنیدن یک فصلش بسیار لذت ببرید ولی از شنیدن یک فصل دیگرش خوشتون نیاد.
اما اما
روم به دیفال
بعضی از audiobook ها که معروفترن رو می تونین از سایت های تورنت دانلود کنین من معمولا از
www.thypiratebay.org استفاده می کنم ولی قانون کپی رایتش با خودتون بعضی از audio book ها اونجا قانون کپی رایت دارن بعضی ها هم که ندارند !
فقط یادتون باشه اگر چیز به کار بخوری دیدین ما رو هم بی نصیب نگذارید.
راستی بعضی از مغازه های فروش نرم افزار هم یه چیزایی دارن ولی من یه مجموعه به اسم مشهورترین کتاب های جهان رو خریدم که همش کتاب های آگاتا کریستی بود