انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نظر شما چیه؟ دختر خانوما یا آقا پسرا؟  (دفعات بازدید: 10916 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
پاسخ به: نظر شما چیه؟ دختر خانوما یا آقا پسرا؟
« پاسخ #15 : 15 بهمن 1388، 12:20 ب‌ظ »
خوب جدا از دلایل روحی  و تفاوت های هورمونی در زنان و مردان من یک دلیل را خیلی مهم میدونم :
نوع تربیت مرد و زن در جامعه و انتظاراتی که از ان دو وجود داره !

معمولا توی کشور خودمون مثلا کسی انتظاری رو که از یک اقا داره که برنامه نویس عالی باشه از یک خانم نداره .

خیلی جاها دیدم که خانمی رو به خاطر عالی بودن در مثلا رانندگی تحسین کردن ولی در دلشون یا حتی مستقیما بر زبان گفتن که ولی حالا که چی ؟ اخرش که چی ؟

خوب انتظاراتی که یک ادم از خودش داره معمولا بازتابی از چیزیه که اجتماع از اون میخواد . اگر یک اجتماع بخواد تو ناتوان و گوشه گیر باشه این موضوع خیلی روی تو اثر میزاره .

برخلاف اب شنا کردن در تحمل هر کسی نیست ! خیلی ها تسلیم جریان اب میشن !
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین علی قنواتیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
    • کاربران ایرانی اینک اسکیپ
« پاسخ #16 : 15 بهمن 1388، 03:35 ب‌ظ »
نقل‌قول
...برخلاف اب شنا کردن در تحمل هر کسی نیست !...

با این یکی موافقم.
نروید از راهی که روندگان آن بیشمارند. (مسیح (ع))

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 466
  • تلاش برای بهتر شدن بهترین شیوه زندگی است (سقراط)
    • در مفهوم اپن سورس ، گنو/لینوکس

بعد از چند دقیقه دیدیم که لپ تاپ استاد از حال  ;) رفت بعد که ته و توش رو در اوردیم دیدیم دختره سیم شارژر رو زده توی USB ؟؟؟!!!   :D
البته این فقط یه نمونه بود
بعد نگین که .....................................  :P
چطوری زده به usb  اصلا میشه شکلشون با هم فرق میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وبلاگ |
وب سایت [url=http://unixmen.ir]

در صورت نیاز+ شماره تلفن 09141100257

آفلاین ساسان تراب خصلت

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #18 : 02 اسفند 1388، 12:14 ب‌ظ »
اگه جسارت نباشه می خواستم بگم که دخترا از اونجایی که تلاششون زیاده بیشتر علاقه به حفظ کردن دروس دارن ( حتی ریاضیات!!) واسه همین کمتر زحمت و مشقت فهمیدن و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات سخت افزاری  و نرم افزاری در کار های روز مره با کامپیوتر دارن یکی از دوستام که پسره (!) سه سال پیش تویه روز 10 بار Fedora 5 (ورژنشو مطمئن نیستم) نصب کرد تا کاملاً درست نصب شد ( چون سیستمش ضعیف بود هر بار به هر دلیلی با یه Error سیستم reboot میشد) البته ناگفته نماند که تو هر چیزی استثنا وجود داره دخترای زیادی هم هستن و بودن که ... ولی اون قدر زیاد نیستن که من دیده باشم و فقط توشون مادام کوری رو میشناسم!!  ;) :-&
--------------------------------
Junior Level Linux administrator
www.torabkheslat.ir

آفلاین saeedmar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 87
« پاسخ #19 : 12 فروردین 1389، 03:42 ق‌ظ »
من در عمل متوجه شدم که دخترا علاقه کمتری به کامپیوتر دارن ، یه مثال خوبش همین انجمن خودمون، تا حالا داخلش دختر دیدین؟ من فقط یکی دو تا دیدم (شاید هم اشتباه می کنم!)
من رشته درسی کاملا متفاوت با کامپیوتر دارم ولی الان توی یه شرکت مشغول به کار شدم که دختر زیاد داره و بنده خدا ها حتی آنتی ویروس کامپیوتر هاشون رو بلد نیستن آپدیت کنن بنابراین من شدم مسوول این کار و اساسی برام شده کار مضاعف :دی
مائیم و می و مطرب و این کنج خراب        جان و دل و جام و جامه در رهن شراب
فارغ ز امید رحمت و بیم عذاب               آزاد ز خاک و باد و از آتش و آب

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #20 : 12 فروردین 1389، 11:16 ق‌ظ »
به نظرم خانوما بیشتر میتونن تو زمینه های هنری موفق باشند.

رشته هایی مثل گرافیک یا معماری ...

توی رشته های آی تی و کامپیوتر،خانوما کمتر پیگیر هستن !

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #21 : 12 فروردین 1389، 02:35 ب‌ظ »

اصلا موافق نیستم. تمام این مسائلی که حدث می‌زنید به دلیل نوع تربیت عمومی دو جنس هست...

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #22 : 12 فروردین 1389، 05:49 ب‌ظ »

اصلا موافق نیستم. تمام این مسائلی که حدث می‌زنید به دلیل نوع تربیت عمومی دو جنس هست...
یعنی الان توی دانشگاههای ما اینطوری نیست ؟

آفلاین حسنک‌وزیر

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
  • جنگ صلحه - آزادی برده‌گیست - نادانی قدرت است
    • از لینوکس تا انیمه
پاسخ به: نظر شما چیه؟ دختر خانوما یا آقا پسرا
« پاسخ #23 : 12 فروردین 1389، 07:43 ب‌ظ »
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Csbachelors.jpg

البته این یک حقیقت که دخترای کمتری رو در رشته های مربوط به کامپیوتر داریم، نمودار بالا که این اختلاف را در آمریکا نشان می‌ده و کلا این یک مشکل مختص به کشور خاصی نیست و همه جا وجود داره. جالبه بدونید که پر طرفدار ترین رشته مهندسی بین خانومها شیمی هستش و کمترفدار ترینش مهندسی نرم‌افزار.
حالا اینکه چرا اینجوری هست را نمی‌دانم. کلا دخترای مهندسی کامپیوتری که دیدم حال و حوصله ور رفتن با دم و دستگاه و کد رو ندارند و فقط به ریاضی مسئله‌ها علاقه دارن.

برخی از خانم‌ها میگویند آقایان قبل از اینکه فرصتی بدهند آنها را احمق قضاوت میکنند و گاهی رفتارهای زننده دارند. در محیط کاری هم این قضیه برپاست و کلا کار کردن با برنامه نویسهای مرد برای خانوم‌ها ممکن است سخت باشه.

این هم یک مقاله مفید برای تشویق خانم ها به استفاده از لینوکس:‌ http://www.tldp.org/HOWTO/Encourage-Women-Linux-HOWTO/
« آخرین ویرایش: 14 فروردین 1389، 08:30 ب‌ظ توسط hassanakevazir »
وب‌نوشت من: http://hassanakevazir.wordpress.com/

اگر سرعت و دسترسی محدودی به اینترنت دارید و نیاز به کسی دارید که با اینترنت سرعت بالا به شما کمکی بکند با من از طریق پیغام خصوصی تماس بگیرید ( برای دریافت فایل‌های تحریمی، torrentها، تکه کردن فایل‌های پر حجم و ... )

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #24 : 13 فروردین 1389، 05:15 ق‌ظ »
این هم یک مقاله مفید برای تشویق خانم ها به استفاده از لینوکس:‌ http://www.tldp.org/HOWTO/Encourage-Women-Linux-HOWTO/
ممنون. واقعا مفید بود
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین samaneh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
« پاسخ #25 : 13 فروردین 1389، 09:02 ب‌ظ »
به نظر من اگه سخت گیریهای اطراف در مورد خانم ها کمتر میشد خیلی بهتر میتونستن خودشونو به جامعه نشون بدن!!! اما در مورد کارهای مشکل رو دیگه نمیتونم درست قضاوت کنم چون واسه خودم هم سواله؟؟؟؟؟ ???

آفلاین bazari55

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #26 : 20 فروردین 1389، 03:15 ب‌ظ »
به نظر شما دخترا تو زمینه های تخصصی علوم کامپیوتر موفقترند یا پسرا؟
من که میگم دخترا روحیه درگیری با مشکلاتو ندارن و معتقدم پسرا  توانایی بیشتری دارند!
نظر شما چیه؟

بنده با نظر شما موافقم و کاملا منطقی است
http://www.bazargah.blogfa.com
http://www.goldenlink.ir
http://www.bazargah.persianblog.ir

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
« پاسخ #27 : 20 فروردین 1389، 03:52 ب‌ظ »
در این که قابلیت در هر دو جنس وجود داره شکی نیست. گمون نمی کنم فرقی تو کله آدمها باشه که یک جنس را برای گیک بودن مناسب تر کنه.
ولی خوب واقعیت زمان چیز دیگه ای هست. کمتر دختری پیدا می شه که بتونی باش دو ساعت راجب فن آوری صحبت کنی.

البته این چیزها بین پسرها خیلی زیاد هست، که لزوما دختر ها خوششون نمی آد. ولی اگه دختری همچین قابلیت هایی داشته باشه واقعا طلاست.

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
« پاسخ #28 : 20 فروردین 1389، 03:58 ب‌ظ »
اگه جسارت نباشه می خواستم بگم که دخترا از اونجایی که تلاششون زیاده بیشتر علاقه به حفظ کردن دروس دارن ( حتی ریاضیات!!) واسه همین کمتر زحمت و مشقت فهمیدن و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات سخت افزاری  و نرم افزاری در کار های روز مره با کامپیوتر دارن یکی از دوستام که پسره (!) سه سال پیش تویه روز 10 بار Fedora 5 (ورژنشو مطمئن نیستم) نصب کرد تا کاملاً درست نصب شد ( چون سیستمش ضعیف بود هر بار به هر دلیلی با یه Error سیستم reboot میشد) البته ناگفته نماند که تو هر چیزی استثنا وجود داره دخترای زیادی هم هستن و بودن که ... ولی اون قدر زیاد نیستن که من دیده باشم و فقط توشون مادام کوری رو میشناسم!!  ;) :-&

آره خوب، اونها فکر می کنن موفق بودن از نظر بالا بودن نمره همه چیز را تضمین می کنه. خیلی زیاد پیش می آد نابغه ها (=پسرهای نابغه) نمره های نسبتا پایینی داشته باشن. اونها لزوما از نوع امتحانات شاکی هستند و درس را به طور کامل دنبال نمی کنن، چون علاقه خودشون را از سالها قبل می دونن و واقعا عاشق کامپیوترن. پسرها خودشون می دونن منبع یادگیری را از کجا بیارن و ممکنه لای کتاب درسی را هم باز نکنن.

اما دخترها خیلی نسبت به نمره و رتبه حساس شدند، که بهتر شدن نتایج کنکور آنها هم به خاطر همین حساسیت هست. اونها دوست دارند روی سکو با مدال عکس بگیرن، در حالیکه پسر یکسال خاک پاور می خوره و موقعی که روی سکو هست از سر تا پاش عرق می ریزه.