دوست عزیز این حرفها تو انجمن زیاده و چیزی رو هم حل نمیکنه. همه چیز در نقطه ای از یک طیف قرار داره. شما میخای انتهای طیف و اعتقاد وایسی اوکی. بقیه که میخان وسطاش وایسن رو هم کمک کن بیان سمتت! من نفهمیدم. در سوال اخرم راهنمایی خاستم برای حل مشکل. در موسسه ما مواقع زیادی من باید فایلهایی که توسط دیگران اماده شده رو ویرایش یا تکمیل کنم. اونها رو هم نه میتونم و نه حق دارم مجبور کنم از نرم افزار دیگه استفاده کنن. الان اگر بتونی راهنمایی کنی که من چطور بتونم فایلهای psd رو ویرایش کنم. کمک بزرگی کردی. اگر هم که نمیتونی کمک کنی که هیچی.:-)
کمک رو که به شما کردم دوست عزیز.
یه ویندوز و یه لینوکس کنار همدیگه داشته باشید. کل مشکلتون حل میشه.
ولی اگه میخواین فقط یه سیستم عامل داشته باشین، حرفم هنوز همونه.
یا برید روی لینوکس و کاری به کسانی که فکر میکنن ابزارها، هدف هستن، نداشته باشین
یا یه ویندوز نصب کنین و خلاص. دیگه این سوالا رو هم نداره.
ما تو این انجمن تبلیغ نرم افزار غیرآزاد نمی کنیم. حتی فایل تایپ و پسوند غیرآزاد. پس توقع نداشته باشین که من بیام بگم چجوری میشه فایل PSD باز کرد توی لینوکس. و توقع هم نداشته باشین که هیچی نگم.
در هر صورت شما دو راه دارین
یا یه ویندوز نصب می کنین کنار لینوکس و فایل PSD رو داخل فتوشاپ ویندوزتون ران می کنین و لینوکس رو هم برای کارای دیگه تون در نظر میگیرین
یا یه لینوکس نصب میکنین و با پسوند xcf پروژه هاتون رو تحویل دیگران میدین.
راه سوم که خلاف این انجمن هست اینه که روی توزیع آزادتون، بگیرین چیزای غیرآزاد نصب کنین که یکی هم مثل من میاد و مخالفت میکنه چرا که گنولینوکس یه فلسفه ای داره اونم آزادی نرم افزاره. قرار باشه توش برنامه غیرآزاد نصب بشه، پس همون ویندوز بهتره