انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تلاش برای موندگار شدن در لینوکس  (دفعات بازدید: 13600 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین احسان 2

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
پاسخ : تلاش برای موندگار شدن در لینوکس
« پاسخ #30 : 24 آبان 1394، 08:38 ب‌ظ »
به نظر من تیکه های باینری و غیر آزاد توی کرنل لینوکس چرت تره از همه اینا، پس از نظر شما لینوس توروالدز هم نفهمیده ماجرا چیه!!! همچنین مخازن اوبونتو که درایور ها و نرم افزار های غیر آزاد رو ارائه میده ;D ;D ;D چرت اندر چرت. پس حتی کنونیکال هم نفهمیده ماجرا چیه!!! فقط این وسط ریچارد استالمن فهمیده ماجرا رو که فرمایش هاش همه رو به خنده میندازه...
اون تیکه های باینری و غیرآزاد رو از کرنل بردار. آزادی شما. لینوکس لیبره هم هست میتونی استفاده کنی. بهونه هم نداره
مخازن اوبونتو به صورت پیشفرض غیرآزاد رو توی سورسش گذاشته. درسته. استالمن هم اوبونتو رو گذاشته تو لیست غیرآزاد. ولی وقتی گرفتی کلمه ی multiverse و restricted رو از سورس برداشتی، دیگه توزیعت میشه آزاد. مثل دبیان.
شاید توزیع ۱۰۰ درصد آزاد نداشته باشیم، ولی دیگه اونقدر حالیمونه که یه فتوشاپ، غیرآزاد بودنش بیشتر به چشم میاد تا مخزن multiverse که میشه از سورس برش داشت و تبدیل به مخازن آزاد کرد.
شماها فکر میکنین حالا چون یه برنامه غیرآزاده پس دیگه باید همه چیمون غیرآزاد باشه. اگه یه برنامه‌مون دزدیه طوری نیست. می تونیم باقی برنامه هامون رو هم بدزدیم. مثل وقتی که می بینیم روی یه ماست ۵۰ تومن میکشیم بگیم خب پس طوری نیست روی روغن هم ۱۰۰ تومن میکشیم. ما که داریم میدزدیم. بیشتر بدزدیم.
اینجور تفکرها توی دنیای نرم افزار آزاد جایی نداره.
اونی که دنبال این تفکره، میگه من باید تلاشمو بکنم که بیشترین چیزهارو به صورت آزاد داشته باشم. حالا اگه یکیشون غیرآزاد بود دیگه چاره ای نیست (نبودن نرم افزار آزاد معادل). نه اینکه چون غیرآزاد زیاده پس ما هم استفاده کنیم. چه اشکالی داره.
در صورتی که اینجوری نیست. هیچ چیز مطلق نیست. نسبیه. بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد. بین خوب و خوب تر باید خوب تر رو انتخاب کرد.
من از ۱۰۰ تا برنامه ای که نصب میکنم شاید یکیش غیرآزاد باشه (بخش هایی از کرنل) ولی دلیل نمیشه چون اون بخش ها غیرآزاد هست پس برم unrar‌ غیر آزاد هم نصب کنم. کدک غیرآزاد هم نصب کنم. فتوشاپ غیرآزاد هم نصب کنم و ...
خداوکیلی چند نفرتون گنولینوکس رو به خاطر نرم افزار آزاد انتخاب کردین؟ چند نفرتون بهش پایبندین؟
این بحث ها واسه اینه که اکثرا اومدن روی لینوکس که مشکلات ویندوز رو نداشته باشن. طرف نه امنیت واسش مهمه. نه حریم شخصی. نه آزادی نرم افزار. فقط اومده لینوکس که راحت باشه. با چنین فردی اصلا نمیشه راجع به گنولینوکس حرف زد. چون هیچ وخ دلش نمیخواد گوش بده. نمک خورده و نمکدون شکسته.

شما فکر کنم یکم درگیری داری.

میتونی نرم افزار فتوشاپ رو بخری، نمیتونی؟؟؟ از کجا میدونی همه میدزدن؟ (یه ضرب المثل هم هست در این مورد که اگه بگم بد میشه)

خدا وکیلی فتوشاپ غیر آزاد بودنش از کد های باینری غیر آزاد توی کرنل بد تره؟ ادوبی یه شرکت تولید نرم افزار انحصاری هست و چیز دیگه ای جز انحصاری بودن فتوشاپ ازش انتظار نمیره.اما لینوکس که ادعای نرم افزار آزاد داره، وقتی رسما خودش از کد های باینری در کرنل استفاده میکنه و مخازن نرم افزار انحصاری هم داره، این خییییلی ناجوره.

شما که میگی از هزار تا نرم افزار آزاد یکیش غیر آزاده واسه خودت، چرا به اون دوستمون که تائیک رو شروع کرده میگی برو ویندوز؟؟ اونم میخواد بین 2 هزار تا نرم افزار آزاد، یدونه غیر آزاد داشته باشه.چرا؟؟ چون ممکنه برای کارش فقط اون نرم افزار رو قبول کنن.پس نمیتونه معادل استفاده کنه.

منم به خاطر امنیت اومدم روی لینوکس، خودتم میدونی که سختی لینوکس از ویندوز بیشتره.پس خط آخر متنت بی معنی هست

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #31 : 24 آبان 1394، 09:06 ب‌ظ »
نقل‌قول
شما فکر کنم یکم درگیری داری.
???

نقل‌قول
میتونی نرم افزار فتوشاپ رو بخری، نمیتونی؟؟؟ از کجا میدونی همه میدزدن؟ (یه ضرب المثل هم هست در این مورد که اگه بگم بد میشه)
دزدی رو مثال زدم عزیز. منظورم تفکر غیر از نرم افزار آزاده.
فتوشاپ رو بخری هم باز غیرآزاده و نصب کردنش داخل اوبونتو یعنی کلا اوبونتو رو واسه هرچیزی انتخاب کردین الا آزادی نرم افزار.

نقل‌قول
خدا وکیلی فتوشاپ غیر آزاد بودنش از کد های باینری غیر آزاد توی کرنل بد تره؟ ادوبی یه شرکت تولید نرم افزار انحصاری هست و چیز دیگه ای جز انحصاری بودن فتوشاپ ازش انتظار نمیره.اما لینوکس که ادعای نرم افزار آزاد داره، وقتی رسما خودش از کد های باینری در کرنل استفاده میکنه و مخازن نرم افزار انحصاری هم داره، این خییییلی ناجوره.
آره بدتره. فتوشاپ تماما غیرآزاد هست. ولی کرنل از ۱۴ میلیون خط کد باید ببینی چقدرش غیرآزاد هست که اونم قابل حذفه (لینوکس لیبره) هر وخ تونستی فتوشاپ رو آزاد کنی، اونوخ بگو مثل همن.

نقل‌قول
شما که میگی از هزار تا نرم افزار آزاد یکیش غیر آزاده واسه خودت، چرا به اون دوستمون که تائیک رو شروع کرده میگی برو ویندوز؟؟
(تائیک) شما خودتم که توی ویندوزی  :D بعد توقع داری من باور کنم شما طرف لینوکس و فلسفه‌شی؟
چون برای اون برنامه، باید رفت ویندوز. نرم افزار غیر آزاد من (اون بخش هایی که میگی توی کرنل غیرآزاد و باینری هست) جوری نیست که بخوام توی ویندوز اجراش کنم.
آدم اگه میخواد به نرم افزار آزاد پایبند باشه، میره به جای فتوشاپ گیمپ نصب میکنه. اگه اطرافیان اون کاربر نمیتونن فرق بین ابزار و هدف رو تشخیص بدن، پس میشه گفت مجبوره که تن به نرم افزار غیرآزاد بده (که من نمیدم) پس فتوشاپ رو توی ویندوز نصب کنه تا لااقل وقتی میره تو اوبونتو بدونه سیستم عامل آزادی داره. اگه قراره روی لینوکس فتوشاپ نصب کنه کلا پس برای چی میخواد لینوکس کار کنه؟ ویندوز مگه لگد به گُرده‌ش میزنه؟ اگه لگد میزنه پس دلیلی هم نداره توی سیستم عامل آزادش هم از امثال ویندوز استفاده کنه. اگه نمیزنه و فقط محض تنوع و اینا میخواد لینوکس کار کنه خب پس اون بحثش جداس. اون دیگه کاربر نرم افزار آزاد نیست. فقط اسمش کاربر کامپیوتره که ربطی به گنو و لینوکس و فلسفه‌ش نداره. چیزی که من همون اول هم گفتم.

نقل‌قول
منم به خاطر امنیت اومدم روی لینوکس، خودتم میدونی که سختی لینوکس از ویندوز بیشتره.پس خط آخر متنت بی معنی هست
نه لینوکس سخت تر نیست. مگه من آدم نبودم که لینوکسی شدم؟ چرا واسه من سخت نبوده؟ بی‌معنی این حرفه که آدما میگن لینوکس سخت تر از ویندوزه. والا ما سختی ندیدیم. خیلی هم آسون تره در حدی که میگی کاش به جای اون همه سالی که ویندوزی بودیم، لینوکسی بودیم و این‌همه عمرمون تباه نمی‌شد.
ویندوز و لینوکس رو بذار جلوی یه آدم ناوارد. ببین کدوم آسون تره. هیچ کدوم. هر دو به یک اندازه سختن. کسی که هنوز تصوری از سیستم عامل و ... نداره (یه کاربر که تازه کامپیوتر خریده) براش فرقی نداره کدوم سیستم عامل رو استفاده کنه. او ملزم به یادگیری هست. اونم در طول ماه ها و سال ها. همه یادشون رفته قبل از اینکه بیان توی لینوکس، ۱۰ سال ویندوز داشتن. فکر میکنن از بدو تولد بیل گیتس بهشون ژن ویندوز send to‌ کرده.
برای رسیدن به لینوکس، برای رسیدن به گنو و نرم افزار آزاد، باید چیزهایی رو هم فدا کرد. که خب اونایی نمیخوان فدا کنن، دقیقا مورد بحث من هستن. کسایی که اومدن لینوکس ولی نمیدونن لینوکس که میگن دقیقا یعنی چی. برای رسیدن به نرم افزار آزاد یعنی شما باید قید نرم افزار انحصاری رو بزنی. قید فتوشاپ رو بزنی. قید ویندوز رو بزنی. اگه نمی تونی، پس با منی که طرف نرم افزار آزادم بحث نکن شما. چون هیچ کدوم حرف همدیگه رو قبول نداریم.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین پالاس ایرانی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
    • سه شنبه
« پاسخ #32 : 24 آبان 1394، 09:58 ب‌ظ »
مردم مجبور نیستند که برن نرم‌‌افزار آزاد نصب کنن و ما هم حق نداریم چون کسی نرم‌افزار آزاد دوست نداره سرزنشش کنیم. من خودم اصلا فرق نداره نرم‌افزارم آزاد باشه یا نه, چون اون قدر علم ندارم که از آزادیش استفاده کنم پس کاربر تازه وارد هم اینقدر علم نداره در نتیجه وقتی علمش بره بالا میره طرف نرم‌افزار آزاد و الان نباید تو سرش زد.

و یه نکته‌ی مهم: نرم‌افزار‌های آزاد‌ خوبن به دلایلی که هممون میدونم اما دلیل نداره بهترین باشن, خواهشا احساس چرت و پرت به نرم‌افزار آزاد نداشته باشین چون همه چیز کمبود‌هایی داره و ممکنه نرم‌افزاری هم معادل انحصاریش بهتر باشه.

درباره‌ی فتوشاپ :

ما سه معادل برای فتوشاپ تو گنو/لینوکس داریم.

Inkscape
gimp
Krita

این سه نرم‌افزار هر سه آزاد هستند و آخری هم مخصوص میزکار کی دی ای نوشته شد چون قرار بود کی دی ای توی نرم‌افزار کاملا مستقل باشه و ....
که مشکلاتی هم سر همین ساز مخالف زدن داره.

در ضمن کریتا خیییییلی محیطش شبیه فتوشاپ هست فقط من توی فارسی تایپ کردن باش مشکل داشتم.

دوست عزیز اولا قربون زیبونت. مرسی از توضیحاتت. دوم هم ممنون از راهنماییت در مورد نرم افزار های گرافیکی. دارم یا گیمپ ور میرم یاد بگیرم.

http://gimp.ir/?cat=3

کتاب گیمپ، عالیه، اگر فتوشاپ بلد باشی در مدت کوتاهی گیمپ رو هم یاد می گیری البته می‌دونم گیر شما چیز دیگریست، ولی خب به هرحال...
مرسی از این لینک! واقعن به میانبر برای یاد گرفتن نیاز داشتم. مرسی از توجهتون. گیرمم اینه که زمان نیاز دارم تا بتونم از ویندوز فاصله بگیرم. شبی چند ساعت برای اینکار دارم وقت میذارم ولی نمیتونم کلن شغلمو تعطیل کنم. واسه کوتاه شدن زمان گذار کمک خواستم. بازم ممنون

خداوکیلی چند نفرتون گنولینوکس رو به خاطر نرم افزار آزاد انتخاب کردین؟ چند نفرتون بهش پایبندین؟
این بحث ها واسه اینه که اکثرا اومدن روی لینوکس که مشکلات ویندوز رو نداشته باشن. طرف نه امنیت واسش مهمه. نه حریم شخصی. نه آزادی نرم افزار. فقط اومده لینوکس که راحت باشه. با چنین فردی اصلا نمیشه راجع به گنولینوکس حرف زد. چون هیچ وخ دلش نمیخواد گوش بده. نمک خورده و نمکدون شکسته.
فکر میکنم دلایل هرکسی به خودش مربوطه و شما هم اگر خاستی با یه تازه وارد دیگه اونطور که با من حرف زدی حرف بزنی حداقل قبلش بپرس فازش چیه! با فاز خودت نباید راه بیافتی تو خیابون به هرکس هرچی میخای بگی. شایدم بتونی البته!  ;)

شما که میگی از هزار تا نرم افزار آزاد یکیش غیر آزاده واسه خودت، چرا به اون دوستمون که تائیک رو شروع کرده میگی برو ویندوز؟؟ اونم میخواد بین 2 هزار تا نرم افزار آزاد، یدونه غیر آزاد داشته باشه.چرا؟؟ چون ممکنه برای کارش فقط اون نرم افزار رو قبول کنن.پس نمیتونه معادل استفاده کنه.

گل گفتی!

نقل‌قول
آدم اگه میخواد به نرم افزار آزاد پایبند باشه،

کسی اینجا گفت میخاد باشه؟ تاپیک اول رو یکبار دیگه بخون. کلن حرفایی که داری میزنی هیچ ربطی به تاپیک نداره دوست عزیز. اولشم گفتم اگر نمیتونی به مشکلات من کمک کنی خب رها کن برادر جان! هر وقت تاپیک زدم بیاید اعتقادات منو درست کنین بیا منو دعوت به مسلک خودت کن. من مشکلاتمو  در مورد مشکلم با واین شروع کردم. پس حالم مشخصه. در مورد نگاه به آینده هم موضوع تاپیک مشخصه. گفتم تلاش برای موندگار شدن. موندگار شم که بتونم بقیه راه رو برم.  ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
دوستان من فکر میکنم مشکلاتم حل شده و حاهشم اینه که این بحث غیر دوستانه رو ادامه ندیم و هر کس به کیش خود. منم کافر. مرسی
هستم هنوز

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #33 : 24 آبان 1394، 10:15 ب‌ظ »
ببخشید ولی شما مثل اینکه کلا متنای من رو نمی خونی
من جواب شمارو توی همون پست اول دادم.
گفتین واین منم گفتم فتوشاپ رو توی ویندوز نصب کنین. نه توی واین.
اگه میخواین برای موندگار شدن تلاش کنین، یکمم هم فلسفه و فرهنگش رو مطالعه کنین. بدون این دو گزینه، هیشکی موندگار نخواهد شد. هرکسی که بدون پایبندی به نرم افزار آزاد بخواد توی لینوکس بمونه، قولتون میدم چند وقت دیگه راشو میگیره و میره. چون از پایه غلط جلو اومده و همیشه از عالم و آدم طلبکاره.
شما راه اولو کج اومدی که حالا میخوای تلاش کنی واسه موندگار شدن.
منم جوابتون رو دادم. یه فتوشاپ نصب کنین توی ویندوز. لینوکس هم بذارین واسه برنامه های آزاد، خود به خود موندگار خواهید شد و خود به خود دست از فتوشاپ می کشین و به سمت گیمپ میایین و حتی اطرافیانتون رو هم به این راه دعوت می کنید (با چک کردن ظرفیت هاشون)
ولی متاسفانه شما اصلا نمیخونی حرفای منو. من دارم واسه خودم مینویسم انگار  ](*,)
این همه شما حرف زدی ولی آخرش نگفتی چرا فتوشاپ رو توی ویندوز نصب نمی کنی.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
« پاسخ #34 : 24 آبان 1394، 10:43 ب‌ظ »
شما مشکلاتتون رو مطرح کردید و راهنمایی خواستید . این انجمن درمورد نرم افزار آزاد هستش . پس پرسش "کسی اینجا گفت میخواد باشه" درمورد حرف رسول عزیز که گفت پایبند به نرم افزار آزاد باشه ، کاملا بی معنیه . اگر از نرم افزار آزاد خوشتون نمیاد ، چرا اینجا رو انتخاب کردید ؟
اگر راهنمایی میخواید پس از دوستان ایراد نگیرید . تفکرتون به کل اشتباهه و اگر سمت لینوکس میاین باید فرهنگش رو هم یاد بگیرید .
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین پالاس ایرانی

• Jr. Member
  • *
    • سه شنبه
« پاسخ #35 : 24 آبان 1394، 10:56 ب‌ظ »
برادر من!
سوال رو اگه لازمه از ابتدای تاپیک کپی کنم اینجا؟!

نقل‌قول
۵. فتوشاپ خاک بر سر
اقا بر فرض اینکه من فتوشاپ رو بیخیال شم. حتی کمبودهای gimp هم بیخیال شم... بدبختیه اینه که فایل psd باهاش باز میکنم حتی متنو نمیتونه ادیت کنه. کلن مصیبته. من تمام تلاشم اینه که از این نرم افزارهای پولی دل بکنم و آفیس خوب گیر اوردم. اما این یکی واقعن زمینگیرم کرده.. پیشنهادی دارید؟ یا فتوشاپ بریزم؟
سوال اینه. سوال این نیست که فتوشاپ رو کجا نصب کنم! اینه که بعد از مهاجرت این مشکل رو چطور حل کنم که شما از در و دیوار و فلسفه گفتی. مثل دوستی که کتاب گیمپ گذاشت میتونستی کمک کنی. من در مورد فلسفه لینوکس نپرسیدم. در مورد اینکه به چه منطقی هم نیاز دارم برای موندن نپرسیدم. همچنین نگفتم نگران موندن من باشید. هر کس دلایل خودشو برای موندن داره که باز هم میگه نه به شما ربط داره که پرسش کنی. نه نظر بدی. چه برسه زیر سوال ببری. من هم از همه دوستانی که کمک کردن ممنونم. از شما هم که من رو به کیش خودت دعوت کردی ممنونم. مرسی . یکی این تاپیکو ببنده لطفا!

جناب کوشای عزیز
من میخام ماشین بخرم پارک کنم. هوم؟ اگه میرم در مورد برف پاک کن خریدن از کسی سوال میکنم دلیلی نداره به من بگه چطور از ماشینت استفاده کن.
من در مورد واین اگر سوال کردم یا فرمت psd یا کسی نمیخاد و نمیدونه پس نظر نمیده. به کسی ربط نداره من میخام د ویندوز بمونم یا بیام لینوکس. یا کلن پرسشش انقدر در این سایت بده که خب به مدیر سایت گزارش میده یا به خودم پیغام خصوصی میده که پستت(سوالت) خلاف قوانینه. من زیر سوال بردن یا اظهار نظر در مورد تفکرم/دلایلم یا دعوت به چیزی با این ادبیات رو از هیچ بنی بشی نمیپذیرم. دلیل نمیشه بدلیل تازه کار بودنم اینطور رفتار شه.
هستم هنوز

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #36 : 24 آبان 1394، 11:10 ب‌ظ »
پووف. به هیچ نتیجه ای نرسیدیم. ما میگیم نره این دوستمون میگه بدوش.
شرمنده. من غیر از صحبت فلسفی، حرف دیگه ای نمی تونم بزنم. چون اینجا اکثرا همه از نظر فنی آگاهی و اطلاعات دارن. فلسفه و فرهنگ گنولینوکسه که هنوز خیلیا درموردش آگاهی ندارن. و در برابر شنیدنش هم مقاوت میکنن. این خیلی جالبه. سه سال بعد هم بهشون بگیم لینوکس چیه، می‌مونن چی جواب بدن.
کسی نگفته من یا بقیه حق نظر دادن نداریم. یکی سوال کرده یکی هم جواب داده. منتها کسی که میخواد اینجا موندگار بشه، گوشش به جواب مربوط به موندگار شدنش بدهکار نیست. هم خدا هم خرما.
واسه همین نتیجه ای نداره به نظرم.

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
« پاسخ #37 : 24 آبان 1394، 11:21 ب‌ظ »
گنو/لینوکسی که توش واین و فتوشاپ و ... اجرا بشه ، فرقی با ویندوز نداره .
از این بیشتر هم بحث به جایی نمیرسه .
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی
« پاسخ #38 : 24 آبان 1394، 11:34 ب‌ظ »
خب به اندازه کافی بحث فلسفی شد ;D

نقل‌قول
اقا بر فرض اینکه من فتوشاپ رو بیخیال شم. حتی کمبودهای gimp هم بیخیال شم... بدبختیه اینه که فایل psd باهاش باز میکنم حتی متنو نمیتونه ادیت کنه. کلن مصیبته. من تمام تلاشم اینه که از این نرم افزارهای پولی دل بکنم و آفیس خوب گیر اوردم. اما این یکی واقعن زمینگیرم کرده. پیشنهادی دارید؟ یا فتوشاپ بریزم؟

اگه میخواین کار با همون کیفیت پیش بره و مشکلاتی از این قبیل نداشته باشین باید واقعا! از نرم افزاری که این فرمت رو خروجی میده دل بکنین. راه حل هم اینه که خروجی مورد قبول Gimp رو از طرف مقابل بگیرید، که بهترین راه اینه که شخص مقابل هم از گیمپ استفاده کنه.

اما اگه نمیخواین واقعا دل بکنین، میتونید از واین استفاده کنید یا از یک ماشین مجازی که روش فتوشاپ نصب شده.
« آخرین ویرایش: 24 آبان 1394، 11:36 ب‌ظ توسط مَدَّکْ »

آفلاین پالاس ایرانی

• Jr. Member
  • *
    • سه شنبه
« پاسخ #39 : 25 آبان 1394، 02:14 ق‌ظ »
خب به اندازه کافی بحث فلسفی شد ;D

نقل‌قول
اقا بر فرض اینکه من فتوشاپ رو بیخیال شم. حتی کمبودهای gimp هم بیخیال شم... بدبختیه اینه که فایل psd باهاش باز میکنم حتی متنو نمیتونه ادیت کنه. کلن مصیبته. من تمام تلاشم اینه که از این نرم افزارهای پولی دل بکنم و آفیس خوب گیر اوردم. اما این یکی واقعن زمینگیرم کرده. پیشنهادی دارید؟ یا فتوشاپ بریزم؟

اگه میخواین کار با همون کیفیت پیش بره و مشکلاتی از این قبیل نداشته باشین باید واقعا! از نرم افزاری که این فرمت رو خروجی میده دل بکنین. راه حل هم اینه که خروجی مورد قبول Gimp رو از طرف مقابل بگیرید، که بهترین راه اینه که شخص مقابل هم از گیمپ استفاده کنه.

اما اگه نمیخواین واقعا دل بکنین، میتونید از واین استفاده کنید یا از یک ماشین مجازی که روش فتوشاپ نصب شده.

ممنون از راهنماییتون.
هستم هنوز

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 408
« پاسخ #40 : 25 آبان 1394، 06:01 ق‌ظ »
بنده هم تا حدودی با حرفهای آقا رسول موافقم.لینوکس سخت نیست علیرغم اینکه سخت به نظر میاد.
من خودم به عنوان یه لینوکسیه تازه کار چند وقتیه همش تو لینوکسم و تو محیطویندوز احساس غریبی میکنم.
اما در مورد نصب فتوشاپ و نرم افزار های غیر آزاد توی لینوکس به نظر من به خود فد بستگی داره.
وقتی میتونه ازش استفاده کنه چرا نصبش نکنه؟
درسته که با فلسفه آزادی متناقضه ولی خب نه این دوستمون فیلسوفه نه اینکه فلسفه واسه کسی نون و آب میشه.
در کل نظر من اینه که اگه لازم داری استفاده کن،من از ویندوز استفاده نمیکنم چون بهش احتیاجی ندارم و خدا رو شکر فعلا همه نیازهام توی همین اوبونتو رفع و رجوع شده،اما اگه لازم باشه حتما از اونم استفاده میکنم.
عضو ارشد فدراسیون بیکاران ایران FBI

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
« پاسخ #41 : 25 آبان 1394، 11:26 ق‌ظ »
نقل‌قول
جناب کوشای عزیز
من میخام ماشین بخرم پارک کنم. هوم؟ اگه میرم در مورد برف پاک کن خریدن از کسی سوال میکنم دلیلی نداره به من بگه چطور از ماشینت استفاده کن.
من در مورد واین اگر سوال کردم یا فرمت psd یا کسی نمیخاد و نمیدونه پس نظر نمیده. به کسی ربط نداره من میخام د ویندوز بمونم یا بیام لینوکس. یا کلن پرسشش انقدر در این سایت بده که خب به مدیر سایت گزارش میده یا به خودم پیغام خصوصی میده که پستت(سوالت) خلاف قوانینه. من زیر سوال بردن یا اظهار نظر در مورد تفکرم/دلایلم یا دعوت به چیزی با این ادبیات رو از هیچ بنی بشی نمیپذیرم. دلیل نمیشه بدلیل تازه کار بودنم اینطور رفتار شه.

باشه قبول شما ماشین خریدی میخوای راجع به برف پاک کنش سوال بپرسی ، اگه سمند خریدی میری از مغازه ای میپرسی که تخصصش زانتیاست؟ ](*,)
تموم بچه های اینجا که فلسفه نرم افزار آزاد رو قبول دارن و دارن راهنماییتون میکنن و شما یا از حرفاشون میپری یا دلخور میشی ، دارن بهت راه نشون میدن که از ریشه کارت درست باشه ، شما میگی میخوای لینوکسی شی ، خوب ما میگیم خوش اومدی ، میگی میخوام با نرم افزار ویرایش عکس کار کنم ، ما میگیم فتوشاپ رو ببوس بذار کنار بیا سراغ گیمپ ، میگی نه حتما فتوشاپ میخوام پسوند psd میخوام ، خوب تنها راهی که به ذهنمون میرسه اینه بگیم شما فتوشاپ رو بیشتر از آزادی نرم افزار میخوای پس برات استفاده از ویندوز بهتره ، اصلا به این سوال جواب میدی لطفا :
دلیل مهاجرتت از ویندوز به گنو/لینوکس چیه ؟
به ما هم نگفتی نگو ، خودت ببین دلیل مهاجرت واست مهم تره یا پسوند psd گرفتن ;)

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #42 : 25 آبان 1394، 12:09 ب‌ظ »
بحث عجیبی است... :-? جدی می‌گم!
به‌ گمان من اینجا بیشتر بچه‌ها فلسفهٔ آزادی نرم‌افزار رو دوست دارن، ولی این رو هم باید بپذیریم که گاهی اوقات زندگی به آدم سخت می‌گیره به‌شکلی که آدم مجبور میشه کاری رو بکنه که دلش نمی‌خواد ، مثلا در این مورد شاید دوستمون واقعا به فتوشاپ نیاز داشته باشه چون کارخواهش ازش خروجی درست و درمون PSD می‌خواد، و دوستمون هم شدیدا به این پول احتیاج داره!
خب اما تاکید می‌کنم که این شرایط سخت نباید سبب بشه تن به هرکاری بدیم و تا آخر عمرمون کاری رو کنیم که نه بهش اعتقادی داریم و نه ازش خوشمون میاد؛ بلکه باید سعی کنیم خرد خرد خودمون رو از چیزی که درگیرشیم دور کنیم، و این مساله نیاز به زمان داره. مثلا این دوستمون می‌تونه فعلا با فتوشاپ که مورد تایید رییسش هست کار کنه تا اینکه در گیمپ یا حالا هرچیز دیگه‌ای پیشرفت کنه و سوییچ کنه به سمتی که کاملا منطبق با آزادی هست.
به‌نظر من نباید زیاد سخت گرفت یا اینکه زیادی آسون گرفت! همیشه میانه خوبه... چیزی که همهٔ ما قبولش داریم، راستش من از سخت گیری زیاد در مورد مسائل فلسفی همیشه وحشت داشتم، البته قبول دارم خودم در دورانی از زندگیم یک بنیادگرای واقعی و تمام عیار بودم!
باید توجه داشته باشیم که سخت‌گیری زیاد می‌تونه نهایتش به یه دیکتاتوری برسه... چیزی که در طول تاریخ زیاد دیده شده...

آخر هم از همه معذرت می‌خوام اگر حرفام باعث دلخوری کسی شد، راستش من نمی‌خواستم وارد این بحث بشم، به هرحال...

آفلاین m0sen

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
    • پی سی گیمز
« پاسخ #43 : 25 آبان 1394، 12:25 ب‌ظ »
چه بحثی شده اینجا  :D :D :D رفیقی که داشتی GIMP کار می‌کردی اینجا رو ببینی بد نیست.

https://pixls.us/
Arch

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
« پاسخ #44 : 25 آبان 1394، 02:11 ب‌ظ »
نقل‌قول
به‌ گمان من اینجا بیشتر بچه‌ها فلسفهٔ آزادی نرم‌افزار رو دوست دارن
قشنگیش به همینه ، وگرنه نرم افزارهای غیرآزاد خار ندارن که بره تو چشممون ، بتونی سیخش بدی کنترلش کنی خوبه ، کرک نکنی خوبه :D
نقل‌قول
آدم مجبور میشه کاری رو بکنه که دلش نمی‌خواد
آفرین ، الآن این دوستمون مجبوره از اوبونتو استفاده کنه ؟
اگه بحث علاقست کنار ویندوزش نصب کنه تا کم کم راه بیفته و اگه تونست باهاش کنار بیاد کلا بیاد سمتش
نقل‌قول
اما تاکید می‌کنم که این شرایط سخت نباید سبب بشه تن به هرکاری بدیم و تا آخر عمرمون کاری رو کنیم که نه بهش اعتقادی داریم و نه ازش خوشمون میاد
موافقم ;)
کسی اینجا به کسی سخت نمیگیره ، دنیای آزادی نرم افزار یعنی همین ، وقتی سازنده یه نرم افزار سخت نمیگیره و کدش رو در اختیار به رایگان قرار میده ما چرا سخت بگیریم؟
ما فقط داریم میگیم نیازسنجی با اعتقاد بنیادی فرق داره ، اگه کسی میخواد ویروس نگیره اما به فتوشاپ و امثالهم نیاز داره مجبوره توی ویندوز بمونه :(
اما کسی که معتقد باشه نمیخواد تحت کنترل نرم افزار باشه ، پشت پرده اطلاعاتش برای سرورهای مختلف ارسال نشه ، کلا به سیخ دادن و کاوش کردن علاقمند باشه و دوستدار تغییرهای بنیادی باشه میتونه راحت بیاد به سمت گنو/لینوکس و موندگار باشه \\:D/