انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تلاش برای موندگار شدن در لینوکس  (دفعات بازدید: 13608 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
پاسخ : تلاش برای موندگار شدن در لینوکس
« پاسخ #15 : 21 آبان 1394، 01:43 ب‌ظ »
چقدر از این طرز برخورد شما بدم میاد.
همه جا همین طور برخورد میکنید.
رسول حرف بدی نزد که شما ناراحت میشی
فقط گفت نباید توی بنز بشینی و بخوای تجهیزات پیکان نصب کنی!
توی دنیای آزاد هرکسی میتونه بیاد ، اما نباید این فرهنگ جا بیفته که نرم افزار غیرآزاد استفاده کنه
خوب اگه میخواد استفاده کنه همون ویندوز جواب همه مشکلاتش رو میده چه اصراریه گنو/لینوکس استفاده کنه؟
واین کمک میکنه نرم افزارهای ویندوزی اجرا بشه اما چه کاریه ؟
مگه از یه سیستم عامل به تنهایی چه استفاده ای میشه ؟
مثلا از خود ویندوز بدون نرم افزارهاش چه استفاده دیگه ای میشه ؟
برنامه ها هستن که کاربرد دارن ، پس اگه کاربردشون توی ویندوزه سیستم عامل هم ویندوز باشه چه کاریه مهاجرت ازش ](*,)

آفلاین relsi1053

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #16 : 21 آبان 1394، 01:55 ب‌ظ »
 :D اگه کارتون مجابتون میکنه که از گنو/لینوکس استفاده نکنید پیشنهاد میکنم که شماهم اینکار رو نکنید
سیستم عامل ها و نرم افزار ها وسیله ای هستن که کارتون رو انجام بدین نه یک اهرم فشار
پس وضعیت رو بپذیرید و خودتون رو اذیت نکنید
اساس سیستم عاملی که شما اسمش رو میذاری گنو/لینوکس (به هر دلیلی) لینوکسه !
و شما با درک درستی از اینکه به چی سیستم‌عامل گفته میشه باید به این درک برسی که اسم سیستم عاملی که راجبش حرف میزنی "لینوکس" میتونه باشه اما "گنو" هرگز!
این انجمن هم بیشتر از اینکه اوبونتویی باشه سنگ استالمن رو به سینه میزنه!

آفلاین پالاس ایرانی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
    • سه شنبه
« پاسخ #17 : 21 آبان 1394، 09:28 ب‌ظ »
4 - از داخل ویکی ، به نرم افزار و سپس tor مراجعه کنید . مشکلی نیست .

فیلتر هست.

یه نسخه‌ی سیو شده از این صفحه پیوست شد.

خیلی ممنون از کمکتون.

دوست عزیز این حرفها تو انجمن زیاده و چیزی رو هم حل نمیکنه. همه چیز در نقطه ای از یک طیف قرار داره. شما میخای انتهای طیف و اعتقاد وایسی اوکی. بقیه که میخان وسطاش وایسن رو هم کمک کن بیان سمتت! من نفهمیدم. در سوال اخرم راهنمایی خاستم برای حل مشکل. در موسسه ما مواقع زیادی من باید فایلهایی که توسط دیگران اماده شده رو ویرایش یا تکمیل کنم. اونها رو هم نه میتونم و نه حق دارم مجبور کنم از نرم افزار دیگه استفاده کنن. الان اگر بتونی راهنمایی کنی که من چطور بتونم فایلهای psd رو ویرایش کنم. کمک بزرگی کردی. اگر هم که نمیتونی کمک کنی که هیچی.:-)

کمک رو که به شما کردم دوست عزیز.
یه ویندوز و یه لینوکس کنار همدیگه داشته باشید. کل مشکلتون حل میشه.
ولی اگه میخواین فقط یه سیستم عامل داشته باشین، حرفم هنوز همونه.
یا برید روی لینوکس و کاری به کسانی که فکر میکنن ابزارها، هدف هستن، نداشته باشین
یا یه ویندوز نصب کنین و خلاص. دیگه این سوالا رو هم نداره.
ما تو این انجمن تبلیغ نرم افزار غیرآزاد نمی کنیم. حتی فایل تایپ و پسوند غیرآزاد. پس توقع نداشته باشین که من بیام بگم چجوری میشه فایل PSD باز کرد توی لینوکس. و توقع هم نداشته باشین که هیچی نگم.
در هر صورت شما دو راه دارین
یا یه ویندوز نصب می کنین کنار لینوکس و فایل PSD رو داخل فتوشاپ ویندوزتون ران می کنین و لینوکس رو هم برای کارای دیگه تون در نظر می‌گیرین
یا یه لینوکس نصب میکنین و با پسوند xcf پروژه هاتون رو تحویل دیگران میدین.
راه سوم که خلاف این انجمن هست اینه که روی توزیع آزادتون، بگیرین چیزای غیرآزاد نصب کنین که یکی هم مثل من میاد و مخالفت میکنه چرا که گنولینوکس یه فلسفه ای داره اونم آزادی نرم افزاره. قرار باشه توش برنامه غیرآزاد نصب بشه، پس همون ویندوز بهتره  ;)

نگرش فکر میکنم مهمتر از خود پاسخه!
۱. من در مورد واین پرسیدم. واین آزاده. نیست؟ میخام باهاش سای.فون اجرا کنم که آزاده. نیست؟ اما نسخه لینوکس نداره. یا هر نرم افزار دیگه. فکر نمیکنم شما حق داشته باشی پیش بینی کنی من چی میخام اجرا کنم که اینطور با من برخورد کنی. در پست قبلی هم گفتم این موضوع یه طیفه و شما گویا تهش وایسادی. منم دارم سعی میکنم جامو پیدا کنم. عنوان تاپیک مشخصه. نیست؟
۲. در مورد پسوند psd. مگر من خاستم شما تبلیغ یک به قول خودتون پسوند غیر آزاد رو بکنید؟! خاستم کمک کنید که بتونم با همکارام راحت کار کنم و به کیش خودمم بمونم. هیچ دلیلی نداره بدلیل تفکر و علایق خودم اون ها رو سردرگم کنم.(خودخواهی کنم). منم کمک خاستم که با gimp کار کنم. کمک شما میتونست این باشه که فلانی اگه با gimp  کار کردی  بهشون xcf بده اونا میتونن در فتوشاپشون بازش کنن و باهاش کار کنن(البته نمیدونم! اگر بتونن که خوب میشه. باید امتحانش کنم). یا اینکه بگید چطور مشکل رو حل کنم.
فکر میکنم اگر دنبال آزادی هستیم یعنی اینکه همکار من اجازه داره از نرم افزار و پسوندی که راحته استفاده کنه(چه کرک شده چه خریداری شده) و منم همچنین. مهم اینه که ما انسانیم و باید ضمن فهم اختلاف نظر، با هم کار و زندگی کنیم. :) فهم من از آزادی اینه.
 اگر دوسته دیگه ای میتونه من رو در مورد فایل های گرافیکی راهنمایی کنه ممنون میشم.
ارادت
هستم هنوز

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #18 : 21 آبان 1394، 09:56 ب‌ظ »
نقل‌قول
من در مورد واین پرسیدم. واین آزاده. نیست؟
واین آزاده ولی محتوایی که داخلش نصب میشه غیرآزاد هست.

نقل‌قول
میخام باهاش سای.فون اجرا کنم که آزاده. نیست؟
اونم آزاده ولی بهترین راه استفاده از tor هست

نقل‌قول
فکر نمیکنم شما حق داشته باشی پیش بینی کنی من چی میخام اجرا کنم که اینطور با من برخورد کنی
اجرا کردن فتوشاپ یا کار با پسوند PSD میشه حرکت غیرآزاد. چه داخل واین چه خارج واین. همین طور نصب باقی برنامه ها توی واین. شاید سایفون استثنا بوده باشه ولی باقی برنامه که نیستن.

نقل‌قول
فکر میکنم اگر دنبال آزادی هستیم یعنی اینکه همکار من اجازه داره از نرم افزار و پسوندی که راحته استفاده کنه
این هیچ ربطی به آزادی نرم افزار نداره. متاسفانه اکثر ماها فکر می کنیم آزادی‌ای که ازش حرف میزنیم یعنی آزادی‌ای برای هر کاری. در صورتی که منظور از آزادی، آزادی نرم افزار هست. و آزادی نرم افزار یعنی چی؟ یعنی آزادی‌ای که به کاربر داده بشه تا کاربر بتونه برنامه رو خودش کنترل کنه نه اینکه برنامه اونو کنترل کنه. اینکه شما بخوای توی توزیع آزاد، یه چیز غیرآزاد نصب کنی، از نظر مختار بودن و آزادی برای انسان، مشکلی نداری. ولی این کار خلاف آزادی نرم افزاره.
توی اوبونتو یا گنولینوکس آزاد نیستین که هر جور دلتون خواست باهاش رفتار کنین. آزادی نرم افزار متفاوت از چیزی هست که فکر می کنین. اون آزادی بیان و آزادی برای انتخاب سایت و مخالفت با سانسور و Piratebay و ... کاری به آزادی نرم افزار نداره.
شما آزادی که هرچیزی دوست داشتی روی سیستمت بریزی. ولی دیگه آزادی نرم افزار نداری.

نقل‌قول
اگر دوسته دیگه ای میتونه من رو در مورد فایل های گرافیکی راهنمایی کنه ممنون میشم.
خب وقتی خودتون نمیخواین گوش کنین، دیگه از بقیه توقع نداشته باشین. اون بالا هم گفتم. یه فتوشاپ نصب کنین توی ویندوز و باهاش کار کنین. یا خروجی xcf از گیمپ بدین بقیه و به بقیه هم بگین گیمپ نصب کنن تا کارهاتون رو به اشتراک بذارین. اینجوری به آزادی نرم افزار هم رسیدین.
اگه نمیخواین ویندوز نصب کنین، با نصب فتوشاپ توی یه توزیع آزاد انگار شما کلا مفهوم آزادی نرم افزار رو متوجه نشدین. اگه متوجهین پس باید بدونین که کارتون اشتباس.
پس بازم سه راه دارین.
یا به جای فتوشاپ از گیمپ استفاده کنین و به همکاراتون هم بگین از گیمپ استفاده کنن
یا یه ویندوز نصب کنین و فتوشاپ رو روی اون بریزین و اینقدر هم خودتون رو اذیت نکنین
یا فتوشاپ رو توی توزیعتون نصب کنین تا کلا راه رو اشتباه رفته باشین و منم باز بیام بگم که فلانه و همچینه و همچون  :)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین m0sen

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
    • پی سی گیمز
« پاسخ #19 : 22 آبان 1394، 12:47 ق‌ظ »
به نظرم فتوشاپ توی واین اجرا میشه به خوبی نیازی نیست کار دیگه ای انجام بدید. من CS6 رو دارم که پشتیبانی زبان فارسی رو هم داره.

اینا نصب هستن.
adobeair , atmlib , msxml3 , msxml4 , vcrun2005 , vcrun2008 , vcrun2010 , vcrun2012
Arch

آفلاین پالاس ایرانی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
    • سه شنبه
« پاسخ #20 : 24 آبان 1394، 01:56 ب‌ظ »
به نظرم فتوشاپ توی واین اجرا میشه به خوبی نیازی نیست کار دیگه ای انجام بدید. من CS6 رو دارم که پشتیبانی زبان فارسی رو هم داره.

اینا نصب هستن.
adobeair , atmlib , msxml3 , msxml4 , vcrun2005 , vcrun2008 , vcrun2010 , vcrun2012

ممنونم از پاسختون. ارادت
هستم هنوز

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #21 : 24 آبان 1394، 05:36 ب‌ظ »
مردم مجبور نیستند که برن نرم‌‌افزار آزاد نصب کنن و ما هم حق نداریم چون کسی نرم‌افزار آزاد دوست نداره سرزنشش کنیم. من خودم اصلا فرق نداره نرم‌افزارم آزاد باشه یا نه, چون اون قدر علم ندارم که از آزادیش استفاده کنم پس کاربر تازه وارد هم اینقدر علم نداره در نتیجه وقتی علمش بره بالا میره طرف نرم‌افزار آزاد و الان نباید تو سرش زد.

اینکه دانلود منیجر PDM آزاد منتشر میشه خیلی هم خوبه و به شخصه هم برام خیلی مهم هست چون من کلی چیز توش یاد گرفتم ولی از سورس هر نر‌م‌افزاری نمی‌تونی یه چیزی یاد بگیری حداقل باید یه تصویر قبلی ازش داشته باشی و بری سراغ سورس کد و تا حدودی با زبانی که اون برنامه نوشته شده آشنا باشی پس کسی که زبان برنامه نویسی بلد نیست نباید سنگ آزادی را به سینه بزنه و سرش دعوا کنه, من الان 7 ماهی میشه ویندوزم را پاک کردم و اصلا طرفش نرفتم و جدیدا خیلی حق نشر برام مهم شده و رایگان بودن و آزاد بودن نرم‌افزار هم برام مهمه چون دارم به اون درک میرسم که اصلا FOSS چی هست اما نباید کاربر دیروز گنویی شده را knock out کرد که تو غلط کردی خواستی فتوشاپ نصب کنی.

یکی از دوستام که گنو/لینوکس داشت میگفت کرنل بیشتر توزیع‌ها قسمت‌های غیر آزاد هم دارن اما آیا می‌تونست اگر آزادن توی کرنل تغییری ایجاد کنه ؟؟؟ و یا بفهمه الان کرنل داره چیکار میکنه ؟؟؟

http://www.gnu.org/distros/free-distros.en.html

زمانی باید سر چیزی کسی را سرزنش کرد که خودمون توش مشکل نداشته باشیم کسی که میگه کرنل کامل آزاد باید بتونه از آزادیش استفاده کنه.

امیدوارم منظورم را گرفته باشید.

و یه نکته‌ی مهم: نرم‌افزار‌های آزاد‌ خوبن به دلایلی که هممون میدونم اما دلیل نداره بهترین باشن, خواهشا احساس چرت و پرت به نرم‌افزار آزاد نداشته باشین چون همه چیز کمبود‌هایی داره و ممکنه نرم‌افزاری هم معادل انحصاریش بهتر باشه.

درباره‌ی فتوشاپ :

ما سه معادل برای فتوشاپ تو گنو/لینوکس داریم.

Inkscape
gimp
Krita

این سه نرم‌افزار هر سه آزاد هستند و آخری هم مخصوص میزکار کی دی ای نوشته شد چون قرار بود کی دی ای توی نرم‌افزار کاملا مستقل باشه و ....
که مشکلاتی هم سر همین ساز مخالف زدن داره.

در ضمن کریتا خیییییلی محیطش شبیه فتوشاپ هست فقط من توی فارسی تایپ کردن باش مشکل داشتم.
« آخرین ویرایش: 24 آبان 1394، 05:50 ب‌ظ توسط حسین حیدری »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 24 آبان 1394، 05:55 ب‌ظ »
چند چندی با خودت؟

نقل‌قول
من الان 7 ماهی میشه ویندوزم را پاک کردم و اصلا طرفش نرفتم و جدیدا خیلی حق نشر برام مهم شده و رایگان بودن و آزاد بودن نرم‌افزار هم برام مهمه چون دارم به اون درک میرسم که اصلا FOSS چی هست

نقل‌قول
من خودم اصلا فرق نداره نرم‌افزارم آزاد باشه یا نه

:o

نقل‌قول
اینکه دانلود منیجر PDM آزاد منتشر میشه خیلی هم خوبه و به شخصه هم برام خیلی مهم هست چون من کلی چیز توش یاد گرفتم ولی از سورس هر نر‌م‌افزاری نمی‌تونی یه چیزی یاد بگیری حداقل باید یه تصویر قبلی ازش داشته باشی و بری سراغ سورس کد

به این میگن اپن سورس. نه نرم افزار آزاد. تفاوتشون رو سرچ کن  ;)
نرم افزار آزاد یه فلسفه‌س. یه درجه بالاتر از نرم افزار اپن سورس.

نقل‌قول
اما نباید کاربر دیروز گنویی شده را knock out کرد که تو غلط کردی خواستی فتوشاپ نصب کنی.

چقدر بی ادبی شما  ;)

نقل‌قول
زمانی باید سر چیزی کسی را سرزنش کرد که خودمون توش مشکل نداشته باشیم کسی که میگه کرنل کامل آزاد باید بتونه از آزادیش استفاده کنه.
شما اون تیکه های غیرآزاد رو از توش در بیار. ببینم کی جلوت رو میگیره.

نقل‌قول
و یه نکته‌ی مهم: نرم‌افزار‌های آزاد‌ خوبن به دلایلی که هممون میدونم اما دلیل نداره بهترین باشن, خواهشا احساس چرت و پرت به نرم‌افزار آزاد نداشته باشین چون همه چیز کمبود‌هایی داره و ممکنه نرم‌افزاری هم معادل انحصاریش بهتر باشه.
کسی نگفت نرم افزار غیرآزاد چرته. ولی نصب نرم افزار غیرآزاد داخل توزیع آزاد یعنی کلا نفهمیدی ماجرا چیه  ;D برو ویندوز نصب کن وقتی میخوای فتوشاپ نصب کنی داخل اوبونتوت  ;)

نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 24 آبان 1394، 06:09 ب‌ظ »
نقل‌قول
:o

شما با دقت بخون.

گفتم تازه برام کمی مهم شده و تازه دارم به اون درک بالاتر میرسم. :)

نقل‌قول
کسی نگفت نرم افزار غیرآزاد چرته. ولی نصب نرم افزار غیرآزاد داخل توزیع آزاد یعنی کلا نفهمیدی ماجرا چیه  ;D برو ویندوز نصب کن وقتی میخوای فتوشاپ نصب کنی داخل اوبونتوت  ;)

این برای اون دوستمون بود, نه من که برم روی اوبونتوم نصب کنم یا نه ;). من پول لایسنس فتوشاپ ندارم و سر نسخه‌ی دزدی هم نمیرم گیمپ به این خوبی چه مشکلی داره ؟؟؟

بله کار چرتی هست برای همینه که به شخصه اصـــلا خوشم نمیاد روی سیستمم واین باشه اما روز‌های اول لینوکسی شدنم واین داشتم کاربر تازه گنویی شده هم خودش بعد از چند وقت واین را پاک میکنه اما الان نباید سرزنشش کرد که نرو رو واین.

نقل‌قول
شما اون تیکه های غیرآزاد رو از توش در بیار. ببینم کی جلوت رو میگیره.

عزیز دلم من این حرف را نزدم که بخوام قسمت غیر آزاد را پاک کنم گفتم کسی که حرفش را میزنه باید بتونه ازش استفاده کنه عبارت (یکی از دوستام) هم داره میدرخشه اون بالا شما اول متن را درست بخون و به فعل ‌ها دقت کن که همه چیز را به من بر نگردونی.

نکته, فارسی که بلدی ؟؟؟

« آخرین ویرایش: 24 آبان 1394، 06:12 ب‌ظ توسط حسین حیدری »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 24 آبان 1394، 06:12 ب‌ظ »
نه که شما جمله هات رو فقط به استارتر گفتی  :o کل جمله ها برگشت به ماهایی که پست زدیم. اونوخ من با دیوار حرف بزنم؟

نقل‌قول
نکته, فارسی که بلدی ؟؟؟
منو بگو که با بچه دارم حرف میزنم.
بیخی اصلا.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 24 آبان 1394، 06:18 ب‌ظ »
نقل‌قول
نه که شما جمله هات رو فقط به استارتر گفتی  :o کل جمله ها برگشت به ماهایی که پست زدیم. اونوخ من با دیوار حرف بزنم؟

پس درباره‌ی کی حرف زدم درباره‌ی تو سر استارتر نزدن بود که شما هم چون خودت میدونی همیشه این کارا میکنی به خودت گرفتی.
نقل‌قول
منو بگو که با بچه دارم حرف میزنم.
بیخی اصلا.
:)
نقل‌قول
چقدر بی ادبی شما  ;)

عزیزم من بچه‌ هم بی ادبی را از شما بزرگتر عزیزم آموختم  :)

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #26 : 24 آبان 1394، 06:38 ب‌ظ »
http://gimp.ir/?cat=3

کتاب گیمپ، عالیه، اگر فتوشاپ بلد باشی در مدت کوتاهی گیمپ رو هم یاد می گیری البته می‌دونم گیر شما چیز دیگریست، ولی خب به هرحال...

آفلاین احسان 2

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
« پاسخ #27 : 24 آبان 1394، 06:40 ب‌ظ »

به نظر من تیکه های باینری و غیر آزاد توی کرنل لینوکس چرت تره از همه اینا، پس از نظر شما لینوس توروالدز هم نفهمیده ماجرا چیه!!! همچنین مخازن اوبونتو که درایور ها و نرم افزار های غیر آزاد رو ارائه میده ;D ;D ;D چرت اندر چرت. پس حتی کنونیکال هم نفهمیده ماجرا چیه!!! فقط این وسط ریچارد استالمن فهمیده ماجرا رو که فرمایش هاش همه رو به خنده میندازه...

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #28 : 24 آبان 1394، 06:41 ب‌ظ »
اینو یادم رفت بگم، در نسخهٔ جدید گیمپ ابزاری اضافه شده به اسم Scissors Select Tool که کارها رو خیلی راحت کرده.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #29 : 24 آبان 1394، 07:57 ب‌ظ »
به نظر من تیکه های باینری و غیر آزاد توی کرنل لینوکس چرت تره از همه اینا، پس از نظر شما لینوس توروالدز هم نفهمیده ماجرا چیه!!! همچنین مخازن اوبونتو که درایور ها و نرم افزار های غیر آزاد رو ارائه میده ;D ;D ;D چرت اندر چرت. پس حتی کنونیکال هم نفهمیده ماجرا چیه!!! فقط این وسط ریچارد استالمن فهمیده ماجرا رو که فرمایش هاش همه رو به خنده میندازه...
اون تیکه های باینری و غیرآزاد رو از کرنل بردار. آزادی شما. لینوکس لیبره هم هست میتونی استفاده کنی. بهونه هم نداره
مخازن اوبونتو به صورت پیشفرض غیرآزاد رو توی سورسش گذاشته. درسته. استالمن هم اوبونتو رو گذاشته تو لیست غیرآزاد. ولی وقتی گرفتی کلمه ی multiverse و restricted رو از سورس برداشتی، دیگه توزیعت میشه آزاد. مثل دبیان.
شاید توزیع ۱۰۰ درصد آزاد نداشته باشیم، ولی دیگه اونقدر حالیمونه که یه فتوشاپ، غیرآزاد بودنش بیشتر به چشم میاد تا مخزن multiverse که میشه از سورس برش داشت و تبدیل به مخازن آزاد کرد.
شماها فکر میکنین حالا چون یه برنامه غیرآزاده پس دیگه باید همه چیمون غیرآزاد باشه. اگه یه برنامه‌مون دزدیه طوری نیست. می تونیم باقی برنامه هامون رو هم بدزدیم. مثل وقتی که می بینیم روی یه ماست ۵۰ تومن میکشیم بگیم خب پس طوری نیست روی روغن هم ۱۰۰ تومن میکشیم. ما که داریم میدزدیم. بیشتر بدزدیم.
اینجور تفکرها توی دنیای نرم افزار آزاد جایی نداره.
اونی که دنبال این تفکره، میگه من باید تلاشمو بکنم که بیشترین چیزهارو به صورت آزاد داشته باشم. حالا اگه یکیشون غیرآزاد بود دیگه چاره ای نیست (نبودن نرم افزار آزاد معادل). نه اینکه چون غیرآزاد زیاده پس ما هم استفاده کنیم. چه اشکالی داره.
در صورتی که اینجوری نیست. هیچ چیز مطلق نیست. نسبیه. بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد. بین خوب و خوب تر باید خوب تر رو انتخاب کرد.
من از ۱۰۰ تا برنامه ای که نصب میکنم شاید یکیش غیرآزاد باشه (بخش هایی از کرنل) ولی دلیل نمیشه چون اون بخش ها غیرآزاد هست پس برم unrar‌ غیر آزاد هم نصب کنم. کدک غیرآزاد هم نصب کنم. فتوشاپ غیرآزاد هم نصب کنم و ...
خداوکیلی چند نفرتون گنولینوکس رو به خاطر نرم افزار آزاد انتخاب کردین؟ چند نفرتون بهش پایبندین؟
این بحث ها واسه اینه که اکثرا اومدن روی لینوکس که مشکلات ویندوز رو نداشته باشن. طرف نه امنیت واسش مهمه. نه حریم شخصی. نه آزادی نرم افزار. فقط اومده لینوکس که راحت باشه. با چنین فردی اصلا نمیشه راجع به گنولینوکس حرف زد. چون هیچ وخ دلش نمیخواد گوش بده. نمک خورده و نمکدون شکسته.