دوستان میخواستم کی دی ای رو تست کنم.اپن سوزه و نت رانر رو گرفتم تا روی ویرچوال باکس تست کنم.
ولی اینقدر سنگینه که بالا نمیاد.هیچ جوری نتونستم راهش بندازم.در صورتی که اپن سوزه با گنوم براحتی و روون داره کار میکنه.
میخواستم ببینم این کی دی ای اینقدر سنگینه که سیستم رو قفل میکنه؟
پس دلیل استفاده از اون چیه؟همه منابع سیستم رو که میگیره.چی میمونه برا کارکرد بقیه بسته ها؟
مشکل من چطوری حل میشه؟نمیتونم ظاهر اون رو تست کنم؟
چقدر نت از دست دادم
من تجربه استفاده طولانی از هر دوی Gnome و KDE در نسخهها و توزیعهای مختلف رو دارم.
حداقل توی استفاده از مموری (RAM) تفاوت چندانی بین محیط پیشفرض KDE و Gnome وجود نداره، حتی در برخی موارد انتشار پیشفرض KDE مصرف حافظه کمتری نسبت به Gnome داره. با این حال یک سری توزیعها ممکنه تغییراتی توی اینها بدن و انتشار سفارشی شده از این میزکارها بسازن.
سوالت مبهمه؛ «سیستم رو قفل میکنه» معنی مشخصی نمیده. برای شروع مصرف حافظه رو چک کن:
free -m
درج مشخصات سیستمت و کانفیگ ویرچوال ماشین هم کمک میکنه.
واقعا گذاشتن همچین نظراتی لازمه ؟ انجمن برای بحث های فنی ، فلسفی و ... به تناسب موضوعشه . چیزی که مشخصه همچین جمله هایی واقعا کسی رو کمک نمیکنه و دقیقا اسپم هستش . امیدوارم تجدید نظر کنید در این مورد .
من مدتهاست با این موضوع مشکل دارم و چند بار خواستم یک تاپیک باز کنم راجع بهش، اما بعد پشیمون شدم. قبلا هم بارها توی همین انجمن مطرح کردم و جواب درستی نگرفتم.
کافیه ارسالهای مثلا ۳ سال پیش رو با الان مقایسه کنید تا متوجه عمق فاجعه بشین.
واقعا علاقهمندم بدونم راهبرهای انجمن چه برنامهای برای حل این مشکل دارند.
هرچند راهحل خوبی هم برای این مشکل وجود نداره متاسفانه. مگر اینکه اینجا بشه یک چیزی مثل Stackoverflow که ارسالها توش ویرایش میشن.