انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب کالی لینوکس در کنار ویندوز 7 و اوبونتو  (دفعات بازدید: 9621 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alish1379

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
سلام همگی.
من روی سیستمم دو سیستم عامل ویندوز 7 و اوبونتو دارم. میخواستم کالی رو هم اضافه کنم.
توی نت گشتم چیزی در این رابطه نبود ( 3 سیبستم عامل با هم روی سیستم)
من اگه کالی نصب کنم صفحه ی بوت سیستم عامل ها چگونه میشه؟؟
اگه نصب کنم نمیزنه بوت ویندوز یا اوبونتو رو پاک کنه و دیگه بالا نیاردشون؟ (مشکلم همینه)

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
اگر نصب کنید ، قادر خواهید بود از گراب سیستم عامل مورد نظرتون رو انتخاب کنید .
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین alish1379

• Newbie
  • *
اگر نصب کنید ، قادر خواهید بود از گراب سیستم عامل مورد نظرتون رو انتخاب کنید .

الان تو گراب ویندوز 7 و اوبونتو هست
اگه کالی رو نصب کنم خودش خودکار در بین این دو قرار میگیره یا نیاز به تنظیمات داره؟

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
خودش قرار خواهد گرفت.
در ضمن اینم بگم که با نصب کالی و به‌صرف یادگیری ابزارهایش هکر نخواهید شد! نهایتش بتوانیم شما رو کرکر بخوانیم!
حتما مقالهٔ اریک ریموند در مورد هکرها رو بخون!
« آخرین ویرایش: 17 آذر 1394، 09:33 ق‌ظ توسط Geek »

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
واقعا کسی با کالی کرکر میشه ؟ : )
اسکریپت کیدی
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین alish1379

• Newbie
  • *
اسکریپت کیدی
مرسی ممنون. فقط یه چیزی!
من در نصب اوبونتو پاتریشن swap و بوت رو برای اوبونتو ساختم! برای کالی هم باید بسازم؟؟
فکر نکنم دیگه نیازی به ساخت بوت باشه
نظرتون چیه؟

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
نظر من این هستش که نصب نکنید .
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین alish1379

• Newbie
  • *
خیلی ممنون :(
کسی دیگه ای نظری نداره؟

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
کسی دیگه ای نظری نداره؟

چرا من نظر دارم!
اول جستجو کن و بعد اگر به نتیجه نرسیدی، براش یه تاپیک جدید بساز.

آفلاین alish1379

• Newbie
  • *
کسی دیگه ای نظری نداره؟

چرا من نظر دارم!
اول جستجو کن و بعد اگر به نتیجه نرسیدی، براش یه تاپیک جدید بساز.
دوست عزیز کل نت رو گشتم چیزی که مد نظر من بود وجود نداشت. میدونم پره نت هست یا خود همین انجمن در باره ی نصب یکی از توضیع های لینوکس در کنار ویندوز.
ولی من دوتا توضیع لینوک و ویندوز رو میخواستم به طوری که بتونم به گراب اوبونتو دسترسی داشته باشم (مشکلم همین بود که توی نت اصلا دربارش حرفی زده نشده بود)
تویه یه انجمن دیگه نوشتم جوابم رو هم گرفتم. (نیازی به پارتیشن سواب و بوت نبود و یه سری تنظیمات در ترمینال اوبونتو و...) اگه این موردی هایی که گفتمو شما جایی پیدا کردیت بگید. به هرحال ممنونم

آفلاین sky

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
اسکریپت کیدی

مدت زیادی نیست که بنده وارد جامعه استفاده کنندگان از گنولینوکس شدم ولی علاوه بر معدود دوستان علاقمند و با حوصله در این حوزه متاسفانه جو بسیار زننده ای رو در این جامعه مشاهده کردم. جو زننده ای که فقط در ایران مشاهده میشه و اگه تو فروم های غیرایرانی گشتی بزنید هیچوقت امثال این توهین ها و تحقیر ها رو مشاهده نمی کنید.
برای خود من بارها پیش اومده که وقتی تو یه فروم ایرانی سوالی می پرسیدم ابتدا توسط افراد زیادی تحقیر میشدم و به جواب مناسبی هم نمی رسیدم چه بسا که این افراد ادمین سایت هم بودن. ولی در فروم های خارجی روحیه همدلی بسیار بیشتر دیده میشه ...
توی این تاپیک هم پست ها رو خوندم و بسیار برای جامعه ایرانی متاسف شدم که عادت به رفتارهای عقده ای و حقیر شمردن دیگران بجای کمک بهشون رو داره ...
یعنی واقعا از لیبل کرکر و اسکریپت کیدی زدن به دیگران لذت میبرید؟ این بنده خدا پرسیده چطور کالی نصب کنم و به جای جواب دادن به سوالش اومدن گفتن که فک کردی هکر میشی و نهایتش اسکریپت کیدی بیش نیستی و ازین حرف ها !!! دوس نداشتم این موضوع رو مطرح کنم اما من ۲۴ سالمه دکتری دارم و طی همین مدت کوتاهی که با اوبونتو و کالی کار کردم پیشرفت خیلی زیادی داشتم ولی هیچوقت از تحقیر دیگران لذت نبردم ...

به امید داشتن جامعه ای دوستانه... باتشکر .

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
واقعیت این هست که من قضیه ی "با کالی هکر شدن " رو پیش نکشیدم . دوست عزیزی گفتند که شما کرکر میشید با نصب کالی ، من گفتم لفظ "اسکریپت کیدی" مناسب تر هست .
 و حقیقت هم چیزی جز این نیست . با کالی هیچکس هکر نشده و بزرگ ترین هکر های دنیا هم از کالی استفاده نمی کنند . 

این بنده خدا پرسیده چطور کالی نصب کنم و به جای جواب دادن به سوالش اومدن گفتن که فک کردی هکر میشی و نهایتش اسکریپت کیدی بیش نیستی و ازین حرف ها !!! .

پیشنهاد میکنم اولین ارسال من رو که جواب صریح و واضح ایشون بود ، مطالعه بفرمایید .
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین alish1379

• Newbie
  • *
اسکریپت کیدی

مدت زیادی نیست که بنده وارد جامعه استفاده کنندگان از گنولینوکس شدم ولی علاوه بر معدود دوستان علاقمند و با حوصله در این حوزه متاسفانه جو بسیار زننده ای رو در این جامعه مشاهده کردم. جو زننده ای که فقط در ایران مشاهده میشه و اگه تو فروم های غیرایرانی گشتی بزنید هیچوقت امثال این توهین ها و تحقیر ها رو مشاهده نمی کنید.
برای خود من بارها پیش اومده که وقتی تو یه فروم ایرانی سوالی می پرسیدم ابتدا توسط افراد زیادی تحقیر میشدم و به جواب مناسبی هم نمی رسیدم چه بسا که این افراد ادمین سایت هم بودن. ولی در فروم های خارجی روحیه همدلی بسیار بیشتر دیده میشه ...
توی این تاپیک هم پست ها رو خوندم و بسیار برای جامعه ایرانی متاسف شدم که عادت به رفتارهای عقده ای و حقیر شمردن دیگران بجای کمک بهشون رو داره ...
یعنی واقعا از لیبل کرکر و اسکریپت کیدی زدن به دیگران لذت میبرید؟ این بنده خدا پرسیده چطور کالی نصب کنم و به جای جواب دادن به سوالش اومدن گفتن که فک کردی هکر میشی و نهایتش اسکریپت کیدی بیش نیستی و ازین حرف ها !!! دوس نداشتم این موضوع رو مطرح کنم اما من ۲۴ سالمه دکتری دارم و طی همین مدت کوتاهی که با اوبونتو و کالی کار کردم پیشرفت خیلی زیادی داشتم ولی هیچوقت از تحقیر دیگران لذت نبردم ...

به امید داشتن جامعه ای دوستانه... باتشکر .

دوست عزیز مهم نیست. شما اعصاب خودتو خورد نکن. مگه کسی که میره سمت لینوکس میخواد هکر بشه؟؟؟
این مشکلمو تو یه یه انجمن دیگه نوشتم و مدیر اون انجمن کمکم کرد و جوابو بهم داد و تونستم کنار بقیه سیستم عامل ها نصبش کنم...این چیزا عادی هست (وقتی کسی از لحاض علمی تو یه زمینه ای بالاتر هست بقیه زیر دستاشو محل نمیزاره و بی محلی میکنه) در هر صورت من شکایتی از کسی ندارم. تشر از همه!

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
به نظر من کالی رو نصب نکن.
بهتره به صورت Live ازش استفاده کنی.چون که سیستم عامل همیشگی ات نیست.برای کارهای خاص ازش استفاده میکنی.برای سیستم عامل پایدار.اوبونتو یا فدورا یا OpenSUSE به نظر من بهتره
یا میتونی در Virtual box ازش استفاده کنی
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft