سلام
1- با نظر اون دوستی که گفت هر کس سیستم عامل رو بر اساس نیاز هاش باید انتخاب کنه موافقم.
2- به نظر من یکی از احمقانه ترین کارهای دنیا اینه که به جای اینکه سیستم عامل ابزاری برای کار آدم باشه خودش تبدیل به کار آدم بشه و آدم مجبور باشه مدت زمانی از وقتش رو صرف رفع مشکلات و کمبود های اون بکنه!
3- با حرف دوستمون که گفت اوبونتو ناقص هست کاملا موافقم، پر از اشکاله، البته این اشکالات رو میشه برطرف کرد ولی گاهی برای برطرف کردنشون باید چند ساعت وقت بگذاری و گاهی این چند ساعت ها خیلی گرون تموم میشه، حتی گرون تر از قیمت نسخه کامل ویندوز.
4- خیلی از دوستان نوشتن که اگر قانون کپی رایت در ایران الزامی بشه...، دوستان عزیز اگر یکم در این زمینه و شرایط پیوستن ایران به این قانون مطالعه کنن متوجه میشن که این اتفاق هرگز در این رژیم نخواهد افتاد، مگر اینکه رژیم ایران کلا عوض بشه.
5- یکی از دوستان نوشته بودن که اگر مسلمان هستیم وظیفه ما رعایت قانون کپی رایت هست، این در حالی هست که خیلی از مراجع دینی استفاده از ویندوز و نرم افزار های مشابه رو در حالت غیر قانونی نه تنها حلال میدونن بلکه این کار رو به خاطر ضربه به دشمنان اسلام ثواب هم میدونن! میتونید در این زمینه بیشتر تحقیق کنید تا بهتون ثابت بشه، خب خدا رو شکر شما هم که اسلام رو از خود خدا یاد نگرفتید که، پس بهتره کاسه داغ تر از آش نباشیم و به اسم اسلام از خودمون آیه صادر نکنیم. ( اسلام همینه و ما هم اسلام رو از همین هایی یاد گرفیتم که این احکام رو صادر میکنن )
6- منم خیلی دلم میخواست که قانون کپی رایتی در ایران وجود داشت، اینجوری هم گرایش به سمت نرم افزار های اوپن سورس خیلی خیلی بیشتر میشد و هم کار و بار ما سکه می شد
7- به نظر منم ویندوز 7 برای کاربران مبتدی و متوسط بسیار بهتر از لینوکسه، همه چیز آماده هست و کارها نسبت به لینوکس و ویندوز های دیگه چند برابر سریع تر انجام میشه ( چون همه چیز دم دسته )
8- از KDE متنفرم، انگار آدم هایی درستش کردن که تو یه کره دیگه زندگی میکردن، کلا سیستمش فرق میکنه و دسترسی به همه چیز توش سخته، بعدش هم گرافیک ویندوز 7 خیلی بهتره ( استاندارده ).
9- استفاده از لینوکس به تنهایی و استفاده نکردن از ویندوز در حال حاظر برای فارسی زبان ها فقط میتونه یه رویا باشه، اون هم با وجود مشکلات بسیار زیاد اوپن آفیس با فارسی، الان یکی میاد میگه خب با وین ام اس آفیس رو نصب کن!!!
10- بعضی ها میگن یکی از خوبی های لینوکس اینه که ویروسی نمیشه. ( تنها خوبیش برای ایرانی ها )، خب من ویندوز 7 رو در کنار اوبونتو 9.10 نصب کردم، تا الان هیچ مشکلی برای ویندوز پیش نیومده ولی لینوکس تا این لحظه صد بار خراب شده ( در حال حاظر به کلی نابود شده و دوباره باید نصبش کنم! )، خب مگه ویندوز ویروسی بشه چی میشه!؟ خراب میشه دیگه! خب این که بدون ویروس هم همش مشکل داره!
11- ویندوز 7 از چند ماه پیش تا حالا زیر 20 مگابایت آپدیت شده در حالی که اوبونتو 9.10 در مدت مشابه بالای 300 مگابایت آپدیت داشته!!!
12- اوبونتو با این همه ادعا هنوز نتونسته یه نتورک منیجر بسازه که بشه باهاش بدون درد سر به انواع اینترنت متصل شد، آیا میشه به همچین سیستم عاملی گفت خوب! در حالی که در تمام نسخه های ویندوز فقط کافیه کانکشن رو بسازی و یوزر و پسوردت رو وارد کنی و بعد از اتصال به اینترنت لذت ببری.
13- اینکه بعضی ها میگن من از اینکه 60 روز طول کشیده تا مودمم رو به لینوکس بشناسونم لذت میبرم یا طرف میگه من از اینکه مجبورم در اوپن آفیس تایپ کنم و کلی زجر بکشم کیف میکنم به نظر من تا وقتی هست که طرف داره واسه دلش کار میکنه، بذارید یه مشتری برای کار X براتون بیاد، اونوقت ببینم میتونی به طرف بگی که ببخشید من امروز مودمم رو عوض کردم، میشه بری و 10 روز دیگه که من تونستم مودم رو به لینوکس بشناسونم بیای!
14- اینا نظرات منه که بعد از دو سال کار با لینوکس در کنار ویندوز بهش رسیدم، به جان خودم مجبور نیستی با نظرات من مقابله کنی، تو هم میتونی نظر و تجربیات خودت رو در اختیار بقیه بگذاری، کاملا هم با مفاهیم متن باز و قوانین اون آشنایی دارم. ( بعضی مواقع هم به کلی لینوکس رو گذاشتم کنار ولی باز به خاطر کارم بهش برگشتم )
15- اینا رو بگذارید پای درد دل های یه کاربر لینوکس، نمیشه گفت اینا اشکال های لینوکس هستن، چون با توجه به مفاهیم متن باز اگر اشکالی وجود داره از کم کاری خودمونه، ولی میشه گفت اینها اشکالات اوبونتو 9.10 از دید یه کاربر متوسط ( به جان خودم متوسط مایل به حرفه ای هستم ) نسبت به ویندوز 7 هست.