انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: :(  (دفعات بازدید: 20772 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مُحَمَّدْ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
پاسخ به: خداحافظ لینوکس اوبونتو ناقص و سلام
« پاسخ #15 : 26 بهمن 1388، 11:46 ب‌ظ »
من یه تازه وارد هستم که اولین سیستم عاملی که استفاده کردم ویندوز سون بود خیال می کردم چیزی به پای اون نمی رسه از نظر زیبایی  :oops:
 بعضی از دوستان بعد نصب اوبونتو   می گفتن که نباید وقت خودمون رو سر سسیستم عامل هدر بدیم ولی بنظر من :من دارم وقتی رو مصرف می کنم که باهاش داشتم با دیال آپ آنتی ویروس آپدیت می کردم مشکلات و ارور های ویندوز رو بر طرف می کردم وقتی که باهاش دنبال کرک نرم افزار می گشتم و در حال نصب دوباره ویندوز و نرم افزاراش بودم  و ....
چند بار از توزیع های مختلف  لینوکس استفاده کردم ولی دوباره می رفتم سراغ ویندوز چون نه پشتیبانی ای رو حس می کردم و نه کسی برای کمک گرفتن ولی این انجمن خیلی واسم خوب بود :D
بنظرم این که بگیم لینوکس مشکل داره ویندوز نه اشتباهه و تنها مشکل اش بنظر من فقط همون اجرای بازیه که بازم نمیشه گفت مشکل لینوکسه !
از نظر نرم افزارش  : واسه کاربرای ویندوز پیش نیومده که یه سی دی برای نصب نرم افزار بخرن یا نرم افزار دانلود کنند ؟ (این دی وی دی ها تو لینوکس هم هست مشکل رو بر طرف میکنه )
و اینکه fsabete  میگن باید یک هفته واسه نصب مودم معطل بود و ....  این کار واسه هر بار نصب انجام میشه ؟؟؟؟؟
اگه شما درایور مودمتون تو ویندوز رو در دسترس نداشته باشین چیکار می کنین ؟
یه سوال : اگه نرم افزار هایی که کلی براش به هر حال زحمت کشیده شده رو به قیمت واقعی در دسترس داشتید باز هم اینجوری تصمیم می گرفتید ؟
هر کسی یه عقیده ای داره و نیاز های داره که با سیستم اش بر طرف میکنه شاید برای شما ناقص باشه ولی .......
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1388، 11:52 ب‌ظ توسط moham unix »
درسته که درست نیست ولی درست نیست که بگیم درسته.

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
باور کنید اگه یه روز قرار بشه قوانین کپی رایت تو این مملکت رعایت بشه و هر کس مجبور بشه واسه سیستم عامل 100 هزار تومن واسه فتوشاپ 700 هزار تومن و واسه حتی یه دیکشنری پول بده اونوقت میبینیم همه هجوم میارن به لینوکس!
این خط / این نشون x

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
لذت لینوکس به اینه که خودت توش زحمت بکشی مسه این میمونه که بخوای خونه ی خودت رو با سلیقه ی خودت بسازی نه بدی بساز بفروش واست بسازه

قبول دارم
خدایی ویندوز بساز بفروشیه

باور کنید اگه یه روز قرار بشه قوانین کپی رایت تو این مملکت رعایت بشه و هر کس مجبور بشه واسه سیستم عامل 100 هزار تومن واسه فتوشاپ 700 هزار تومن و واسه حتی یه دیکشنری پول بده اونوقت میبینیم همه هجوم میارن به لینوکس!
این خط / این نشون x

حرفت درسته فقط خط رو باید مستقیم میکشیدی یعنی --- یا |  البته شوخی بود  ;) در کل درست میگی

من تقریبا فارق التحصیل شدم. به عبارت دیگه اگه تمبلی نکرده بودم تابستونی که گذشت مدرکم تو دستم بود. حالا که دارم از دانشگا میام بیرون تمام دوستام و تعدادی از استادام همه دارن لینوکس نصب میکنن
و البته از من کمک میگیرن و تون میمونن
ولی بازم تلاش میکنن.
چون دیدن که لینوکس  چه نقات قوتی داره
تا اینو نبینی نمیشه خوب قضاوت کرد
حرف کرگدن جان درسته اما حدث میزنم شما هنوز لینوکس رو ندیدی

به نظر من(یعنی نظر شخصیم) لینوکس اینقدر عالی بوده که به خاطر اون برم دور مودمم خط قرمز بکشم (چون راهی برای نصبش وجود نداره) از استفاده از کارت تی وی صرف نظر کنم چون درایورش برای کرنل جدید وجود نداره و کلی هم باگ و ایراد داره و قر و لند های دانشگاه رو به جون بخرم که پروژه لیسانسمو با OPENOFFICE تایپ کنم

هرچند که میشد هزار تا راه دیگه رو رفت

تازه دنیای لینوکس و مخصوصا اوپن سرس از نظر مالی هم کلی به من سود رسونده که مدیون اونم

مثلا من رو با MODX آشنا کرد و یا vtiger که امکان نداشت به صورت عادی اونارو بشناسم
الان با این دوتا کلی پول درآوردم و الان بر خلاف یک سال پیش میگم که تو ایران از اوپن سورس به خوبی پول در میاد

متاسفانه نمیتونم توی تبلیغات و غیره داد بزنم که اوپن سورسم چون هنوز خیلی ها تو ایران فکر میکنن که اوپن سورس یعنی بد و ناقص تا جایی که با یکیشون دعوام شد (و از شرکت انداختنم بیرون  :'( )
اما الان برای یک بخش از دانشگامون و سایت چنتا آدم و دکتر و شرکت رو با MODX ساختم و برای مشتریهامون CRM رو vtiger انتخاب کردم. خودم سرسش رو ادیت کردم و الان شده اونی که میخام
چیزی که فقط در دنیای اوپن سورس (که برای من با لینوکس معنی میشه) وجود داره و فقط آشنایی من با لینوکس تونست این هدایا رو بهم بده
شک نکن که اگه امروز هزینه ای رو پرداخت بکنی تو این زمینه. فردا روزی هزار برابر گیرت میاد

راستی دوستان سایت http://www.sourcecenter.ir رو که خیلی وقت پیش ساخته بودم و به دلیل مشکلات ولش کرده بودم اینبار با modx از اول دارم مینویسم
البته با کمک دوست خوبم arastoo
خیلی به کمک نیاز دارم. درهر زمینه ای
ممنون :D
خوب و خرم باشید
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
من اصلا به شما تبریک نمی گم چرا ؟ چون یک روز حسرتش رو خواهی خورد .  :'( ببین مشکل ما می دونی چی هست ؟ این هست که لینوکس = اوبونتو و اینکه یک راست میام توی لینوکس و یک هو ممکنه احساس خفگی بهت دست بده . خود من قبل از اینکه از لینوکس استفاده کنم بررسی کردم گفتم من از چه چیزایی استفاده می کنم لیست کردم مثلا شد Maya , Adobe Photoshop , Dreamveaver , Macromedia Free Hand اینها نرم افزارهای تخصصی بود که من لازم داشتم توی لینوکس هم باشند با یک جستجوی ساده فهمیدم می تونم بجای فتوشاپ از گیمپ به جای مایا از بلندر هرچند که مایا هم روی لینوکس نصب میشه و برای فری هند از اینک اسکیپ ( البته اون موقع اینک اسکیپ نبود) و برای دریم ویور از Kompozer که بعداً شد NVU استفاده کنم . من این برنامه ها رو از اینترت دانلود کردم و بر روی ویندوز باهاشون کار کردم حدود 6 ماه من با این برنامه ها بر روی ویندوز کار کردم حتی vim رو روی ویندوز نصب کردم  ;D تا مشکلی هم از نظر ادیتور نداشته باشم . راستشو بگم من 4 ماه در لینوکس فقط فوروزن بابلز و بازی می کردم حتی نمی تونستم تاکس ریسر بازی کنم چون بلد نبودم کارت گرافیک نصب کنم و با توزیع زیبا و خوش دست لیبرانت من تازه لینوکس رو درک کردم الان چی ؟ الان توی لینوکس من تقریبا از نظر نرم افزاری کمترین مشکل رو دارم چرا چون از همون ابتدا خشت اول رو محکم گذاشتم و تا ثریا بنای لینوکسی من کج نرفت بالا و لی در مورد تو چی ؟ خودت در مورد خودت خوب بهتر می دونی ؟
بهر حال فکر نکنم چیزی کامل باشه .
موفق و سربلند باشی .
یا حق.
+1

آفلاین -shahram

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
در ضمن: اولا اوبونتو ناقص نیست. ثانیا هفت کامل نیست. ثالثا تا حالا از KDE استفاده کردی که به هفت می‌گی زیبا؟

به نظر من گنوم رو هم اگه یه کم دستکاری کن خیلی زیباتر از ویندوز میشه !!!

+1 (10^n)

تاییید میشه(سون کیه؟!)
the only way that people could work together and share was with a free operating system.

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
وقتی ادم این جوابها رو میخونه حال میکنه :D
دوست من فکر کنم اعلان دیگه وقتشه که کلمه ی ناقص رو از جلوی اوبونتو برداری :)

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
سلام
1- با نظر اون دوستی که گفت هر کس سیستم عامل رو بر اساس نیاز هاش باید انتخاب کنه موافقم.
2- به نظر من یکی از احمقانه ترین کارهای دنیا اینه که به جای اینکه سیستم عامل ابزاری برای کار آدم باشه خودش تبدیل به کار آدم بشه و آدم مجبور باشه مدت زمانی از وقتش رو صرف رفع مشکلات و کمبود های اون بکنه!
3- با حرف دوستمون که گفت اوبونتو ناقص هست کاملا موافقم، پر از اشکاله، البته این اشکالات رو میشه برطرف کرد ولی گاهی برای برطرف کردنشون باید چند ساعت وقت بگذاری و گاهی این چند ساعت ها خیلی گرون تموم میشه، حتی گرون تر از قیمت نسخه کامل ویندوز.
4- خیلی از دوستان نوشتن که اگر قانون کپی رایت در ایران الزامی بشه...، دوستان عزیز اگر یکم در این زمینه و شرایط پیوستن ایران به این قانون مطالعه کنن متوجه میشن که این اتفاق هرگز در این رژیم نخواهد افتاد، مگر اینکه رژیم ایران کلا عوض بشه.
5- یکی از دوستان نوشته بودن که اگر مسلمان هستیم وظیفه ما رعایت قانون کپی رایت هست، این در حالی هست که خیلی از مراجع دینی استفاده از ویندوز و نرم افزار های مشابه رو در حالت غیر قانونی نه تنها حلال میدونن بلکه این کار رو به خاطر ضربه به دشمنان اسلام ثواب هم میدونن! میتونید در این زمینه بیشتر تحقیق کنید تا بهتون ثابت بشه، خب خدا رو شکر شما هم که اسلام رو از خود خدا یاد نگرفتید که، پس بهتره کاسه داغ تر از آش نباشیم و به اسم اسلام از خودمون آیه صادر نکنیم. ( اسلام همینه و ما هم اسلام رو از همین هایی یاد گرفیتم که این احکام رو صادر میکنن )
6- منم خیلی دلم میخواست که قانون کپی رایتی در ایران وجود داشت، اینجوری هم گرایش به سمت نرم افزار های اوپن سورس خیلی خیلی بیشتر میشد و هم کار و بار ما سکه می شد ;)
7- به نظر منم ویندوز 7 برای کاربران مبتدی و متوسط بسیار بهتر از لینوکسه، همه چیز آماده هست و کارها نسبت به لینوکس و ویندوز های دیگه چند برابر سریع تر انجام میشه ( چون همه چیز دم دسته )
8- از KDE متنفرم، انگار آدم هایی درستش کردن که تو یه کره دیگه زندگی میکردن، کلا سیستمش فرق میکنه و دسترسی به همه چیز توش سخته، بعدش هم گرافیک ویندوز 7 خیلی بهتره ( استاندارده ).
9- استفاده از لینوکس به تنهایی و استفاده نکردن از ویندوز در حال حاظر برای فارسی زبان ها فقط میتونه یه رویا باشه، اون هم با وجود مشکلات بسیار زیاد اوپن آفیس با فارسی، الان یکی میاد میگه خب با وین ام اس آفیس رو نصب کن!!!
10- بعضی ها میگن یکی از خوبی های لینوکس اینه که ویروسی نمیشه. ( تنها خوبیش برای ایرانی ها )، خب من ویندوز 7 رو در کنار اوبونتو 9.10 نصب کردم، تا الان هیچ مشکلی برای ویندوز پیش نیومده ولی لینوکس تا این لحظه صد بار خراب شده ( در حال حاظر به کلی نابود شده و دوباره باید نصبش کنم! )، خب مگه ویندوز ویروسی بشه چی میشه!؟ خراب میشه دیگه! خب این که بدون ویروس هم همش مشکل داره!
11- ویندوز 7 از چند ماه پیش تا حالا زیر 20 مگابایت آپدیت شده در حالی که اوبونتو 9.10 در مدت مشابه بالای 300 مگابایت آپدیت داشته!!!
12- اوبونتو با این همه ادعا هنوز نتونسته یه نتورک منیجر بسازه که بشه باهاش بدون درد سر به انواع اینترنت متصل شد، آیا میشه به همچین سیستم عاملی گفت خوب! در حالی که در تمام نسخه های ویندوز فقط کافیه کانکشن رو بسازی و یوزر و پسوردت رو وارد کنی و بعد از اتصال به اینترنت لذت ببری.
13- اینکه بعضی ها میگن من از اینکه 60 روز طول کشیده تا مودمم رو به لینوکس بشناسونم لذت میبرم یا طرف میگه من از اینکه مجبورم در اوپن آفیس تایپ کنم و کلی زجر بکشم کیف میکنم به نظر من تا وقتی هست که طرف داره واسه دلش کار میکنه، بذارید یه مشتری برای کار X براتون بیاد، اونوقت ببینم میتونی به طرف بگی که ببخشید من امروز مودمم رو عوض کردم، میشه بری و 10 روز دیگه که من تونستم مودم رو به لینوکس بشناسونم بیای!
14- اینا نظرات منه که بعد از دو سال کار با لینوکس در کنار ویندوز بهش رسیدم، به جان خودم مجبور نیستی با نظرات من مقابله کنی، تو هم میتونی نظر و تجربیات خودت رو در اختیار بقیه بگذاری، کاملا هم با مفاهیم متن باز و قوانین اون آشنایی دارم. ( بعضی مواقع هم به کلی لینوکس رو گذاشتم کنار ولی باز به خاطر کارم بهش برگشتم )
15- اینا رو بگذارید پای درد دل های یه کاربر لینوکس، نمیشه گفت اینا اشکال های لینوکس هستن، چون با توجه به مفاهیم متن باز اگر اشکالی وجود داره از کم کاری خودمونه، ولی میشه گفت اینها اشکالات اوبونتو 9.10 از دید یه کاربر متوسط ( به جان خودم متوسط مایل به حرفه ای هستم ) نسبت به ویندوز 7 هست.

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
نقل‌قول
- با نظر اون دوستی که گفت هر کس سیستم عامل رو بر اساس نیاز هاش باید انتخاب کنه موافقم.
1+
نقل‌قول
2- به نظر من یکی از احمقانه ترین کارهای دنیا اینه که به جای اینکه سیستم عامل ابزاری برای کار آدم باشه خودش تبدیل به کار آدم بشه و آدم مجبور باشه مدت زمانی از وقتش رو صرف رفع مشکلات و کمبود های اون بکنه!
1+
نقل‌قول
3- با حرف دوستمون که گفت اوبونتو ناقص هست کاملا موافقم، پر از اشکاله، البته این اشکالات رو میشه برطرف کرد ولی گاهی برای برطرف کردنشون باید چند ساعت وقت بگذاری و گاهی این چند ساعت ها خیلی گرون تموم میشه، حتی گرون تر از قیمت نسخه کامل ویندوز.
0.5+
نقل‌قول
4- خیلی از دوستان نوشتن که اگر قانون کپی رایت در ایران الزامی بشه...، دوستان عزیز اگر یکم در این زمینه و شرایط پیوستن ایران به این قانون مطالعه کنن متوجه میشن که این اتفاق هرگز در این رژیم نخواهد افتاد، مگر اینکه رژیم ایران کلا عوض بشه.
مراقب حرفات باش که به انجمن ضزبه‌ای نزنه...
نقل‌قول
5- یکی از دوستان نوشته بودن که اگر مسلمان هستیم وظیفه ما رعایت قانون کپی رایت هست، این در حالی هست که خیلی از مراجع دینی استفاده از ویندوز و نرم افزار های مشابه رو در حالت غیر قانونی نه تنها حلال میدونن بلکه این کار رو به خاطر ضربه به دشمنان اسلام ثواب هم میدونن! میتونید در این زمینه بیشتر تحقیق کنید تا بهتون ثابت بشه، خب خدا رو شکر شما هم که اسلام رو از خود خدا یاد نگرفتید که، پس بهتره کاسه داغ تر از آش نباشیم و به اسم اسلام از خودمون آیه صادر نکنیم. ( اسلام همینه و ما هم اسلام رو از همین هایی یاد گرفیتم که این احکام رو صادر میکنن )
خیلی ببخشید که این حرف رو می‌زنم. ولی دزد دزده. چه با کلاه شرعی چه بدون کلاه شرعی...
نقل‌قول
6- منم خیلی دلم میخواست که قانون کپی رایتی در ایران وجود داشت، اینجوری هم گرایش به سمت نرم افزار های اوپن سورس خیلی خیلی بیشتر میشد و هم کار و بار ما سکه می شد
اولش 1+. ولی دلیلش 1-
نقل‌قول
7- به نظر منم ویندوز 7 برای کاربران مبتدی و متوسط بسیار بهتر از لینوکسه، همه چیز آماده هست و کارها نسبت به لینوکس و ویندوز های دیگه چند برابر سریع تر انجام میشه ( چون همه چیز دم دسته )
بر منکرش لعنت. ولی به شرطی که آقا دزده نباشی...
نقل‌قول
انگار آدم هایی درستش کردن که تو یه کره دیگه زندگی میکردن
اونا رو نمی‌دونم. ولی من که شخصا از آندرومدا اومدم.
نقل‌قول
کلا سیستمش فرق میکنه
1+
نقل‌قول
و دسترسی به همه چیز توش سخته
نمی‌فهمم چی می‌گی...
نقل‌قول
بعدش هم گرافیک ویندوز 7 خیلی بهتره ( استاندارده ).
در مورد بهتره چیزی نمی‌گم چون نظر شخصیته. اما در مورد استاندارد. میشه بگی کدوم استاندارد؟ اول استانداردت رو مشخص کن. بعد در مورد مطابقتش بحث می‌کنیم.
نقل‌قول
9- استفاده از لینوکس به تنهایی و استفاده نکردن از ویندوز در حال حاظر برای فارسی زبان ها فقط میتونه یه رویا باشه، اون هم با وجود مشکلات بسیار زیاد اوپن آفیس با فارسی، الان یکی میاد میگه خب با وین ام اس آفیس رو نصب کن!!!
یعنی می‌فرمایید من الان خوابم؟!؟!؟
نقل‌قول
10- بعضی ها میگن یکی از خوبی های لینوکس اینه که ویروسی نمیشه. ( تنها خوبیش برای ایرانی ها )، خب من ویندوز 7 رو در کنار اوبونتو 9.10 نصب کردم، تا الان هیچ مشکلی برای ویندوز پیش نیومده ولی لینوکس تا این لحظه صد بار خراب شده ( در حال حاظر به کلی نابود شده و دوباره باید نصبش کنم! )، خب مگه ویندوز ویروسی بشه چی میشه!؟ خراب میشه دیگه! خب این که بدون ویروس هم همش مشکل داره!
این خراب شده یعنی چی؟
نقل‌قول
11- ویندوز 7 از چند ماه پیش تا حالا زیر 20 مگابایت آپدیت شده در حالی که اوبونتو 9.10 در مدت مشابه بالای 300 مگابایت آپدیت داشته!!!
خب؟ که چی؟
نقل‌قول
12- اوبونتو با این همه ادعا هنوز نتونسته یه نتورک منیجر بسازه که بشه باهاش بدون درد سر به انواع اینترنت متصل شد، آیا میشه به همچین سیستم عاملی گفت خوب! در حالی که در تمام نسخه های ویندوز فقط کافیه کانکشن رو بسازی و یوزر و پسوردت رو وارد کنی و بعد از اتصال به اینترنت لذت ببری.
اولا که اوبونتو ادعایی نداشته. ثانیا ما برای هر کاری ابزار کامل و مخصوصشو استفاده می‌کنیم. نه این که یه چیزی درست کنیم که از هر چیزی فقط کمی پشتیبانی کنه...
نقل‌قول
13- اینکه بعضی ها میگن من از اینکه 60 روز طول کشیده تا مودمم رو به لینوکس بشناسونم لذت میبرم یا طرف میگه من از اینکه مجبورم در اوپن آفیس تایپ کنم و کلی زجر بکشم کیف میکنم به نظر من تا وقتی هست که طرف داره واسه دلش کار میکنه، بذارید یه مشتری برای کار X براتون بیاد، اونوقت ببینم میتونی به طرف بگی که ببخشید من امروز مودمم رو عوض کردم، میشه بری و 10 روز دیگه که من تونستم مودم رو به لینوکس بشناسونم بیای!
من همین الان دارم همه کار‌های تجاری و غیر تجاری و تحصیلیمو با این ابزار‌ها انجام می‌دم. بعدشم یه سوال: شما روزی چند بار مودم عوض می‌کنی؟
نقل‌قول
14- اینا نظرات منه که بعد از دو سال کار با لینوکس در کنار ویندوز بهش رسیدم، به جان خودم مجبور نیستی با نظرات من مقابله کنی، تو هم میتونی نظر و تجربیات خودت رو در اختیار بقیه بگذاری، کاملا هم با مفاهیم متن باز و قوانین اون آشنایی دارم. ( بعضی مواقع هم به کلی لینوکس رو گذاشتم کنار ولی باز به خاطر کارم بهش برگشتم )
من یکم فضولم. کارتون چیه که به خاطرش به لینوکس احتاج داشتین و اون ویندوز کم ادعا!!! نیازتون رو برطرف نکرده؟ اگه به خاطر اجبار برگشتین بهتر بود بر نمی‌گشتین(با عرض پوزش)
نقل‌قول
15- اینا رو بگذارید پای درد دل های یه کاربر لینوکس، نمیشه گفت اینا اشکال های لینوکس هستن، چون با توجه به مفاهیم متن باز اگر اشکالی وجود داره از کم کاری خودمونه، ولی میشه گفت اینها اشکالات اوبونتو 9.10 از دید یه کاربر متوسط ( به جان خودم متوسط مایل به حرفه ای هستم ) نسبت به ویندوز 7 هست.
1+

نقل‌قول
قر و لند های دانشگاه رو به جون بخرم که پروژه لیسانسمو با OPENOFFICE تایپ کنم
ببخشید به دانشگاهتون چه دخلی داره که شما با چی تایپ می‌کنی؟

با عرض پوزش از همه...

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
مراقب حرفات باش که به انجمن ضزبه‌ای نزنه...
!
خیلی ببخشید که این حرف رو می‌زنم. ولی دزد دزده. چه با کلاه شرعی چه بدون کلاه شرعی...
اینو که منم قبول دارم ولی... ( بقیش رو نمیشه گفت وگرنه باید برم پای چوبه دار! )
اولش 1+. ولی دلیلش 1-
مگه پول بده!
نمی‌فهمم چی می‌گی...
یه جوریه دیگه  :-s
در مورد بهتره چیزی نمی‌گم چون نظر شخصیته. اما در مورد استاندارد. میشه بگی کدوم استاندارد؟ اول استانداردت رو مشخص کن. بعد در مورد مطابقتش بحث می‌کنیم.
آهان، وقتی که برای ساختن آهنگ لاگین ویندوز بهترین موسیقی دان های دنیا خودشون رو جر و واجر می کنن و هوار تا تحقیق علمی روی این آهنگ میشه من به این میگم یه چیز استاندارد، همچنین گرافیکش و...، من هر چی با ویندوز 7 کار میکنم نه خسته میشم نه کلافه ( ویندوز ویستا در این زمینه مشکلات داشت ) ولی تو لینوکس و مخصوصا با KDE رسما به فنا میرم، یعنی بعضی وقت ها میخوام افکت هاش رو تیکه پاره کنم، تازه این در حالت پیش فرض هست، حالا دیگه وقتی یه کاربر بخواد از خودش ذوق هنری نشون بده که دیگه...، تو KDE رو تست نکردم ولی آخه تو گنوم افکت ها به چه درد میخورن وقتی که با فعال شدن افکت ها فلش ها در وب میترکن و مشکلات دیگه ای هم پیش میاد!
یعنی می‌فرمایید من الان خوابم؟!؟!؟
نه، شاید شما تا به حال نخواستید سر برگ شرکت ما رو تو اوپن آفیس باز کنید تا به یاد زمانی بیفتید که ملت تو یاهو مسنجر بوت میشن! ( اوپن آفیس در چند ثانیه هزار و شونصد تا پنجره باز میکنه و بعد کامپیوتر پر )، این مشکلات در خیلی جاهای دیگه هم وجود داره.
این خراب شده یعنی چی؟
آهان، این خراب شده یعنی به امضای من مراجعه کن تا متوجه بشی که کدوم سیستم عاملی اینقدر خفنه که با آپدیت شدن خودش رو نابود کنه!
خب؟ که چی؟
بازم آهان، خب یعنی اینکه اگر یه بدبختی دیال آپ داشته باشه باید چیکار کنه!؟
اولا که اوبونتو ادعایی نداشته. ثانیا ما برای هر کاری ابزار کامل و مخصوصشو استفاده می‌کنیم. نه این که یه چیزی درست کنیم که از هر چیزی فقط کمی پشتیبانی کنه...
اوبونتو یه سیستم اوپن سورسه پس ادعای کاربرانش ادعای اون هم محصوب میشه، یه نگاه به همین تاپیک بندازید، نفس کش می طلبه. تازه استالمن که دیگه پدر ادعا رو درآورده. ثانیا من هم جزو این "ما" هستم؟ فقط نمیدونم چرا برای راه اندازی این ابزار های کامل و مخصوص باید ساعت ها و حتی به گفته شاهدان عینی در همین تاپیک ماه ها وقت گذاشت!
من همین الان دارم همه کار‌های تجاری و غیر تجاری و تحصیلیمو با این ابزار‌ها انجام می‌دم. بعدشم یه سوال: شما روزی چند بار مودم عوض می‌کنی؟
مودم یه مثال بود! همه کارهای تجاری و غیر تجاری و تحصیلی شما قسمت کوچک و محدودی از کارهایی هست که امکان انجام دادنشون روی یه سیستم عامل وجود داره، ممکنه در این گستره شما با مشکلی مواجه نشده باشید یا تونسته باشید با صرف زمانی اندک یا طولانی مشکلتون رو برطرف کنید، بحث سر این بود که یه پروژه تجاری واقعی نمیتونه این زمان های اندک و طولانی رو پذیرا باشه.
من یکم فضولم. کارتون چیه که به خاطرش به لینوکس احتاج داشتین و اون ویندوز کم ادعا!!! نیازتون رو برطرف نکرده؟ اگه به خاطر اجبار برگشتین بهتر بود بر نمی‌گشتین(با عرض پوزش)
من نگفتم ویندوز کم ادعا هست، اونم به اندازه خودش ادعا داره. این بد ترین حرفیه که میتونی برای متنفر کردن یه کاربر از دنیای اوپن سورس بزنی! قسمت های مختلفی از کار و رشته من با لینوکس مرتبطه، یکی از دلایلش هم اینه که روزی چند نفر ازم در رابطه با لینوکس میپرسن و من نمیخوام اونها رو بدون جواب بگذارم، تا الان هم به هر کسی که علاقه داشته یه سی دی اوبونتو دادم و تاجایی که میتونستم هم راهنمائیش کردم، ولی جدیدا دارم عذاب وجدان درد میگیرم ;)
« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1388، 07:24 ب‌ظ توسط soooot »

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
لذت لینوکس به اینه که خودت توش زحمت بکشی مسه این میمونه که بخوای خونه ی خودت رو با سلیقه ی خودت بسازی نه بدی بساز بفروش واست بسازه

اولین باری که اوبونتو رو نصب کردم یادم میاد 3 روز تموم رو مودم کار میکردم تا نصب شه بعد هم که نصبش کردم حس یه پدر رو داشتم که خدا بهش یه بچه ی کاکل زری داده  \\:D/
+1

فقط می تونم بگم lol
 :lolflag:

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
پاسخ به: خداحافظ لینوکس اوبونتو ناقص و سلام
« پاسخ #25 : 27 بهمن 1388، 07:36 ب‌ظ »
 هر چند همه یا بیشترمون از 7 بد و بیراه میگیم ولی باید دونست که 7 یه غولیه واسه خودش و منافعش از لینوکس کمتره نیست که برا تازه کارا و بعضیا بیشتره   فقط ما داریم چشامونو به خاطر تعصب می بندیم .  [-(
اگر ویندوز نبود آخه لینوکس با چی رقابت میکرد ؟         البته من با لینوکس کاملا موافقم .
« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1388، 07:43 ب‌ظ توسط beh7 »
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
نقل‌قول
یکی از دوستان نوشته بودن که اگر مسلمان هستیم وظیفه ما رعایت قانون کپی رایت هست، این در حالی هست که خیلی از مراجع دینی استفاده از ویندوز و نرم افزار های مشابه رو در حالت غیر قانونی نه تنها حلال میدونن بلکه این کار رو به خاطر ضربه به دشمنان اسلام ثواب هم میدونن! میتونید در این زمینه بیشتر تحقیق کنید تا بهتون ثابت بشه، خب خدا رو شکر شما هم که اسلام رو از خود خدا یاد نگرفتید که، پس بهتره کاسه داغ تر از آش نباشیم و به اسم اسلام از خودمون آیه صادر نکنیم. ( اسلام همینه و ما هم اسلام رو از همین هایی یاد گرفیتم که این احکام رو صادر میکنن )
یعنی اسلام دزدی رو آزادمیدونه؟؟؟ ???البته که نه
اگه از شما بپرسن چرا از یه ویندوز دزدی استفاده کردی جوابتون چیه ؟
(البته از شما عذر میخام و امیدوارم این سوال من رو جبهه گیری تلقی نکنید و این رو بگم که من خودم هم از 7 استفاده میکنم ولی گناه خودمو  اینجوری توجیهش نمکنم)
بازم اگه فکر میکنید که سوال من توهین هست عذر میخام

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
شاید ورژنی که شما استفاده میکنید اینجور دزدی ها رو آزاد نمیدونه!
اگر از من بپرسن چرا ویندوز دزدی استفاده میکنی همون جوابی رو میدم که اکثر کاربرای دیگه میدن.
سوء تفاهم شده، من نه به این چیزا اعتقاد دارم و نه اگر کسی ازم بپرسه چرا از ویندوز دزدی استفاده میکنی این جواب های شرعی رو بهش میدم، یکی از دوستان دم از اسلام زده بودن، منم با توجه به اینکه همه ما اسلام رو از مراجع تقلید و... در ایران یاد گرفتیم به فتوای این مراجع در این موارد استناد کردم تا ایشون متوجه اشتباهشون بشن و پای اسلام رو در این یک مورد دیگه باز نکنن!
اسلام در بعضی جاها مجازات دزدی رو قطع دست و... میدونه و در بعضی جاها هم که توضیحش داده شد دزدی رو آزاد میدونه! این دقیقا مصداق جمله " سیاست ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ماست" هست و لا غیر.

پ.ن: من هیچ تمایلی به بحث های مذهبی و سیاسی در یه انجمن تخصصی کامپیوتر ندارم، این یه مورد رو هم برای رفع سوء تفاهم نوشتم.

آفلاین foad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
چه تاپیک بحث برانگیزی گشته است. ???
ولی حالا هرچی هم که باشه به نظر من جالب نیست که تو فوروم اوبونتو کسی تاپیک بزنه اوبونتوی ناقص!!!!البته آزادیه اما خوب کار جالبی نیست!همونطوری که دیدم تو یه جایی در مورد ویندوز سون بحث بود ویکی اومده بود کامنت زده بود مرگ بر مایکروسافت غارتگر و ...  و درود بر لینوکس و ... .
گسترش فرهنگ نرم افزار آزاد که با بحث های اینجوری به جایی نمیرسه!گسترش این فرهنگ فقط با بهبود کیفیت این نرم افزار ها ست که ادامه پیدا می کنه نه اینکه به زور بخوای یکی رو متقاعد کنی سون بهتره یا اوبونتو.همونطوری که من خودم تو همشهری جوان راجع به لینوکس خوندم و برای ماجرجویی اومدم اوبونتو و الان هم کلا ویندوز رو پاک کردم چون همه ی نیاز هام اینجا بر آوورده شده و در ضمن از شر  trojan  و  worm  و ...  هم راحت شدم در عین اینکه احساس نزدیکی بیشتری با کامپیوترم دارم.

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
نقل‌قول
قر و لند های دانشگاه رو به جون بخرم که پروژه لیسانسمو با OPENOFFICE تایپ کنم
ببخشید به دانشگاهتون چه دخلی داره که شما با چی تایپ می‌کنی؟

سلام عزیز
فهمیدی به منم بگو
اما کتاب خونه دانشگاه گیر داده که فایل نهایی رو علاوه بر چاپ باید روی CD با فرمت doc یا docx که با office 2003 یا 2007 نوشته شده تحویل بدیم

-----------------------

یه جمله دیگه:

اون دوستی که گفتن بعضی ها از سختی کشیدن لذت میبرند و یا خیلی دوست دارند که ۲ ماه با مودم سر و کله بزنند:
من خودم رو میگم
از پیدا کردن را حل لذت میبرم و نه از سختی کشیدن    ;)

ما همه با هم دوستیم
کرگدن خوان یه جمله عالی گفت
هر کی با هرچی خوشحال تر و راحت تره با همون کار کنه

این جمله یه جمله طلایی  هستش

فقط یادمون نره که اونی که ساختمون میخره ۲ ساله ممکنه یاد بگیره
اما اونی که ساختمون میسازه حداقل ۴ سال میره دانشگاه و کلی سختی میکشه
آخر اون چهار سال به عنوان مبتدی شروع میکنه

تو لینوکس اگه قصد کردی خودت سیستم عاملتو سر هم کنی بر اساس سلیقت یادت باشه که ۴ سال مدت زمان خیلی خیلی کمیه
اما نتیجش خوشایند خواهد بود

------------------------

مصلحت خویش خسروان دانند (و واقعا شک نکنید که در بعضی موارد برای برخی افراد خاص ویندوز ممکنه بهتر باشه) هرچند که به شدت از ویندوز بدم میاد و عاشق لینوکسم  ;)
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR